Γενικό -  Πώς θα διαβάσετε στις γιορτές;

Εγώ έβγαλα μόνο Πρωταγόρα..................................

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εχω αγχωθει γιατι δε μου βγαινει το προγραμμα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλα ουτε εμενα δεν μου βγαινει εχω μεινω ολιγον αρκετα πισω αλλα οκ προσπαθω να περασω οσο μπορω καλυτερα γιατι μετα θα πεσω με τα μουτρα και δεν με συμφερει :P
Χριστουγεννα ειναι παιδια, χαλαρωστε λιγο και ριξτετο λιγο εξω :D

εγώ βγήκα πολύ εξω απο το προγραμμα και εχω κανει ελάχσιτα πραγμάτα!
τωρα θα κανω ο,τι ειναι να κανω!

Τουλάχιστον αν ήθελαν να κάνουμε γερές επαναλήψεις πχ τα 4 κεφάλαια της ιστορίας, ας μη μας βάζανε φροντιστήρια κανονικά από την Τρίτη.

Εμείς δεν έχουμε φροντιστήριο..

εγω παιδια μεσα στις γιορτες εβγαλα ολη την ιστορια και λιγο την βιολογια :/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back