Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:04 Ο Mr. Crowley: #81 12-02-11 01:04 I'm sure ότι υπάρχουν στατιστικά,αλλά δε χρειάζονται.Και μόνο που το instict of reproduction είναι το βασικότερο ένστικτο όλων των οργανισμών,αρκεί για να αποδείξει ότι χωρίς σεξ δημιουργείται πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:12 Ο IronBringer: #82 12-02-11 01:12 οχι ρε παιδια εγω οταν εχω νευρα κοβω βολτες οταν ειμαι στενοχωριμενος πλακωνω τα ξυδια και για ανχος δεν ξερω δεν ανχωνωμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:57 Η danai-elpida: #83 12-02-11 17:57 Ακουω μουσικη, σπαω μολυβια,διαλυω γομες,σκιζω λευκες σελιδες (ποτε βιβλια,)μουτζουρωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:24 Ο manos4 έγραψε: #84 12-02-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έλα ντε; βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρα θες πολλές φορές να εκτονωθείς...συνεπώς η λύση είναι πολλαπλό σεξ; μου αρέσει που όλοι εδώ μέσα πετάνε δικαιολογίες του στυλ "ακούω μουσική", "κλαδεύω γαρδένιες", "παίζω μποξ", "ακούω πουτσίνι"...κτλ και δεν λένε ότι κάνουν γύρους στο σεξ ή στον αυνανισμό (και αναφέρομαι και στα 2 φύλα) Click για ανάπτυξη... καλά το μυαλό σου εκεί το έχεις συνέχεια; BTW εγώ για να εκτονωθώ ακούω μουσική(heavy metal συγκεκριμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gio Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:27 Η Gio έγραψε: #85 12-02-11 18:27 κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
I'm sure ότι υπάρχουν στατιστικά,αλλά δε χρειάζονται.Και μόνο που το instict of reproduction είναι το βασικότερο ένστικτο όλων των οργανισμών,αρκεί για να αποδείξει ότι χωρίς σεξ δημιουργείται πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IronBringer Νεοφερμένο μέλος Ο IronBringer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 01:12 Ο IronBringer: #82 12-02-11 01:12 οχι ρε παιδια εγω οταν εχω νευρα κοβω βολτες οταν ειμαι στενοχωριμενος πλακωνω τα ξυδια και για ανχος δεν ξερω δεν ανχωνωμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:57 Η danai-elpida: #83 12-02-11 17:57 Ακουω μουσικη, σπαω μολυβια,διαλυω γομες,σκιζω λευκες σελιδες (ποτε βιβλια,)μουτζουρωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:24 Ο manos4 έγραψε: #84 12-02-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έλα ντε; βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρα θες πολλές φορές να εκτονωθείς...συνεπώς η λύση είναι πολλαπλό σεξ; μου αρέσει που όλοι εδώ μέσα πετάνε δικαιολογίες του στυλ "ακούω μουσική", "κλαδεύω γαρδένιες", "παίζω μποξ", "ακούω πουτσίνι"...κτλ και δεν λένε ότι κάνουν γύρους στο σεξ ή στον αυνανισμό (και αναφέρομαι και στα 2 φύλα) Click για ανάπτυξη... καλά το μυαλό σου εκεί το έχεις συνέχεια; BTW εγώ για να εκτονωθώ ακούω μουσική(heavy metal συγκεκριμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gio Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:27 Η Gio έγραψε: #85 12-02-11 18:27 κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι ρε παιδια εγω οταν εχω νευρα κοβω βολτες οταν ειμαι στενοχωριμενος πλακωνω τα ξυδια και για ανχος δεν ξερω δεν ανχωνωμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 17:57 Η danai-elpida: #83 12-02-11 17:57 Ακουω μουσικη, σπαω μολυβια,διαλυω γομες,σκιζω λευκες σελιδες (ποτε βιβλια,)μουτζουρωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:24 Ο manos4 έγραψε: #84 12-02-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έλα ντε; βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρα θες πολλές φορές να εκτονωθείς...συνεπώς η λύση είναι πολλαπλό σεξ; μου αρέσει που όλοι εδώ μέσα πετάνε δικαιολογίες του στυλ "ακούω μουσική", "κλαδεύω γαρδένιες", "παίζω μποξ", "ακούω πουτσίνι"...κτλ και δεν λένε ότι κάνουν γύρους στο σεξ ή στον αυνανισμό (και αναφέρομαι και στα 2 φύλα) Click για ανάπτυξη... καλά το μυαλό σου εκεί το έχεις συνέχεια; BTW εγώ για να εκτονωθώ ακούω μουσική(heavy metal συγκεκριμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gio Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:27 Η Gio έγραψε: #85 12-02-11 18:27 κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ακουω μουσικη, σπαω μολυβια,διαλυω γομες,σκιζω λευκες σελιδες (ποτε βιβλια,)μουτζουρωνω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos4 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 893 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:24 Ο manos4 έγραψε: #84 12-02-11 18:24 Αρχική Δημοσίευση από nPb: έλα ντε; βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρα θες πολλές φορές να εκτονωθείς...συνεπώς η λύση είναι πολλαπλό σεξ; μου αρέσει που όλοι εδώ μέσα πετάνε δικαιολογίες του στυλ "ακούω μουσική", "κλαδεύω γαρδένιες", "παίζω μποξ", "ακούω πουτσίνι"...κτλ και δεν λένε ότι κάνουν γύρους στο σεξ ή στον αυνανισμό (και αναφέρομαι και στα 2 φύλα) Click για ανάπτυξη... καλά το μυαλό σου εκεί το έχεις συνέχεια; BTW εγώ για να εκτονωθώ ακούω μουσική(heavy metal συγκεκριμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gio Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:27 Η Gio έγραψε: #85 12-02-11 18:27 κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: έλα ντε; βέβαια κατά την διάρκεια της ημέρα θες πολλές φορές να εκτονωθείς...συνεπώς η λύση είναι πολλαπλό σεξ; μου αρέσει που όλοι εδώ μέσα πετάνε δικαιολογίες του στυλ "ακούω μουσική", "κλαδεύω γαρδένιες", "παίζω μποξ", "ακούω πουτσίνι"...κτλ και δεν λένε ότι κάνουν γύρους στο σεξ ή στον αυνανισμό (και αναφέρομαι και στα 2 φύλα) Click για ανάπτυξη... καλά το μυαλό σου εκεί το έχεις συνέχεια; BTW εγώ για να εκτονωθώ ακούω μουσική(heavy metal συγκεκριμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gio Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 12 Φεβρουαρίου 2011 στις 18:27 Η Gio έγραψε: #85 12-02-11 18:27 κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κλαιω,ακουω μουσικη........... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 4 Μαρτίου 2011 στις 22:10 Η Gate4 έγραψε: #86 04-03-11 22:10 Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βριζω σαν νταλικερης,πεταω στον τοιχο τα βιβλια μου,παιρνω ενα μπαλακι για τα νευρα και του ζουλαω και τελος αν εχει καλο καιρω παιρνω μια μπαλα ποδοσφαιρου και εκτονονομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mara k telos Νεοφερμένο μέλος Η mara k telos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 12:17 Η mara k telos: #87 09-03-11 12:17 Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 9 Μαρτίου 2011 lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν κλαίω βγάζω όλο το θυμό από μέσα μου. Αν από τότε που μου συνέβη κάτι και με εκνεύρισε μέχρι να κλάψω μου μιλήσει κάποιος τότε ξεσπάω σε αυτόν. Κακό αυτό αλλά...αλλά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lostie Νεοφερμένο μέλος Η lostie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 89 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:22 Η lostie έγραψε: #88 09-03-11 21:22 Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τερμα μουσικη! Αν εχω υπερενταση χορευω, αν ειμαι στενοχωρημενη στο κρεβατι με χαρτομαντιλα. Ακομα και για το πιο ασημαντο πραγμα με το να κλαιω ξεσπαω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas Περιβόητο μέλος Ο Alive in Illusion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 4.332 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:26 Ο Alejandro Papas: #89 09-03-11 21:26 Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βαζω τα ακουστικα μου,βαζω τερμα την μουσικη και βγαζω τον σκυλο μου βολτα(καμια φορα πανω απο 2 ωρες).Παλιοτερα τα κραταγα και οποτε πηγαινα για προπονηση τα εδινα ολα!! γενικα αποφευγω ακροτητες και καταστροφες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Asoula Νεοφερμένο μέλος Η Asoula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 21:36 Η Asoula έγραψε: #90 09-03-11 21:36 Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ κάνω λίγο απ' όλα ανάλογα τις δυνατότητες μου.. Κλαίω απίστευτα από τα νεύρα μου και βριζω πολυ.. Πιστεύω ότι το sex είναι η καλύτερη λύση πάντως! Εδώ που τα λέμε τα ξεχνάς όλα Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
haroula Εκκολαπτόμενο μέλος Η haroula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 353 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:06 Η haroula έγραψε: #91 09-03-11 22:06 Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλείνομαι στο δωμάτιό μου, βάζω τέρμα τη μουσική...and the rest is history! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:16 Ο Mr. Crowley: #92 09-03-11 22:16 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... What happens: What should have been happening:Sex with his/her best friend. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:33 Η Angelique.: #93 09-03-11 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Asoula: Έχετε αναρωτηθεί τι γίνεται όμως στην περίπτωση που έχεις νεύρα με το έτερον σου ήμισυ?? Click για ανάπτυξη... Ναι. So what? Επειδή δηλαδή θα έχω νεύρα μαζί του,δεν θα θέλω να κάνω σεξ? Νah. Ίσα-ίσα μπορεί να προκύψουν και πιο 'άγριες' καταστάσεις μέσα από τα νευράκια,πολλές φορές. Ποτέ δεν ξέρεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 22:36 Ο nPb έγραψε: #94 09-03-11 22:36 το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kaleidoscope Επιφανές μέλος Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9.288 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:01 Η kaleidoscope: #95 09-03-11 23:01 Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nPb: το σεξ ή ο αυνανισμός είναι τρόποι αποκλιμάκωσης της έντασης; Click για ανάπτυξη... Ναι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kathy00 Νεοφερμένο μέλος Η Kathy00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. 9 Μαρτίου 2011 στις 23:29 Η Kathy00 έγραψε: #96 09-03-11 23:29 Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με πολυ,πολυ,πολυυυυ χοροοοοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pride Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 04:11 Ο Pride έγραψε: #97 10-03-11 04:11 Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βολτα, σινεμα, μπασκετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Α' λυκείου και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 17:25 Η blackgirl: #98 10-03-11 17:25 χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χτυπάω το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο βρεθεί μπροστά μου σε μια προσπάθεια να αποβάλω το άγχος ή πιο απλά ακούω λίγη μουσική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.189 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:32 Ο nPb έγραψε: #99 10-03-11 18:32 είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
είναι κακό να κοπανάς το κεφάλι σου στον τοίχο... πάτε καλά ορισμένοι εδώ μέσα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
solonas07 Δραστήριο μέλος Ο Σόλων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 648 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2011 στις 18:43 Ο solonas07: #100 10-03-11 18:43 Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και 'γω το χτυπάω ρε και είμαι μιά χαρά () Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.