Το ερώτημα είναι: ''Τι κάνω για να αποβάλλω αυτή την ενέργεια;''
Εσείς τι κάνετε σε αυτές τις περιπτώσεις;
Εφαρμόζετε την ταβανοθεραπεία;
Κλαίτε;
Βγαίνετε βόλτα;
Ασχολείστε με κάποια τέχνη; (πχ ζωγραφική)
Αθλείστε;
Ακούτε μουσική;
Κάνετε sex;

Αναφέρεται τον/τους τρόπο/τρόπους με τους οποίους εκτονώνεστε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

πηγαινω στα μαγαζια
κλαιω
ακουω μουσικη
αυτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

Athinoul@91
Δραστήριο μέλος

Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Και το τονίζω μόνη μου.- Δεν θέλω κανέναν μαζί μου.
Ε μετά κλασσικά μουσική,κάνα metal κομμάτι θα βάλω τέρμα και θα χτυπιέμαι.

Τώρα από'κει και πέρα..
Όταν έχω άγχος πολλές φορές το ρίχνω και στη σοκολάτα, δεν ξέρω αν πιάνεται ως τρόπος εκτόνωσης.

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Κάποιες φορές χωρίς μουσική επίσης μου αρέσει για να ακούω τον αέρα και αυτό με χαλαρώνει.
Άλλες φορές μπορεί να κοιμάμαι. Πολύς ύπνος, όμως. Δεν σκέφτομαι έτσι.-
Χμ χμ...το να κλάψω δεν θα το λεγα... αναλόγως από το γεγονός.
Για άγχος, δεν υπάρχει σωτηρία, με πιάνει η κοιλιά μου και αγχώνομαι περισσότερο.

Επίσης πίνω και υπερβολικό νερό.
Αυτά. ^_^
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

στρην πραγματικότητα:πλακώνω τον chem στα γαργαλητά.κανω μια βολτα εξω να παρω αερα
πηγαινω στα μαγαζια
κλαιω
ακουω μουσικη
αυτα![]()
στην πραγματικότητα:πλακώνομαι στους κουραμπιέδες,κλαίω, ακούω μουσική, ξαπλώνω λίγο προσπαθώντας να ηρεμήσω...αναλόγως με την κατάσταση και το πόσο αγχωμένη ή νευριασμένη είμαι.
Στην πραγματικότητα:πλακώνομαι στους rammstein.Βόλτα κυρίως όταν θέλω να ηρεμήσω. Ή έχω νεύρα ή ίσως στεναχώρια.
Και το τονίζω μόνη μου.- Δεν θέλω κανέναν μαζί μου.
Ε μετά κλασσικά μουσική,κάνα metal κομμάτι θα βάλω τέρμα και θα χτυπιέμαι.
Τώρα από'κει και πέρα..
Όταν έχω άγχος πολλές φορές το ρίχνω και στη σοκολάτα, δεν ξέρω αν πιάνεται ως τρόπος εκτόνωσης.![]()
Ενω μια τολμα να παραδεχθει...
Taekwondo...δοκιμάστε το! πετυχαίνει!![]()
... οτι πλακώνεται!

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

όταν είμαι αγχωμένος ακούω δυνατά παπακωνσταντίνου (ροκ)
όταν είμαι νευριασμένος προσπαθώ να συγκρατηθώ , λύνω καμιά ασκησούλα (μαθηματικά , φυσική)
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

στην πραγματικότητα:πλακώνομαι στους κουραμπιέδες,

και οχι μονοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος

.
στην πραγματικότητα:πλακώνομαι στους κουραμπιέδες,
για αυτό το ζάχαρο έπιασε ταβάνι...

Superhuman
Δραστήριο μέλος

Τραγούδια που με χαλαρώνουν είναι αυτά που δεν έχουν συνήθως στίχο και Fuck you από Placebo και Lily Allen που παίζουν στο repeat επί ώρες.

aggi92
Εκκολαπτόμενο μέλος

(Α! κ παντα η μουσικη βοηθαει στ κλαμα!)...Η γραφω ημερολογιο...πιανει!
Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Σοβαρα τωρα.
Μπορεί γενικά να είμαι ισχυρογνώμων σε συζητήσεις,αλλα σε γενικές γραμμές θυμώνω πάρα πολύ δύσκολα.Και απέναντι στους αλλους,αλλα και απεναντι στον εαυτο μου,γιατι προσπαθω γενικά να έχω τη συνείδησή μου καθαρή.
Και πιστεύω πως γενικά έχω υπομονή.Οταν θυμώσω μπορεί να φωνάξω στον άλλο,αλλά μεχρι εκεί.Δε μου αρέσει να χρησιμοποιώ άσχημα λόγια.
Τη μοναδική φορά που θυμάμαι προσφατα να βγήκα κυριολεκτικά εκτός εαυτού,ήταν...σε έναν αγώνα 11Χ11,δευτέρα λυκείου εναντίον τρίτης.Ημουν στη εστία της δευτέρας.Και κάποια έξυπνα παιδάκια,πίσω από αυτήν,εφόσον στολίσαν εμένα κανονικά (χωρις αφορμη,αλλα δε με ενδιεφερε),σκεφτηκαν πως μπορουσαν να κανουν το ίδιο με τη μητέρα μου.Εκτονώθηκα.
Πάνω τους.

yozerehs
Τιμώμενο Μέλος

Ή θα ακούσω μουσική ή θα μιλήσω σε κάποιον δικό μου άνθρωπο ή δεν κάνω τίποτα και είμαι σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθουμε άλλοτε πιεσμένοι, άλλοτε αγχωμένοι και άλλες φορές νευριασμένοι.
Έχω περιέργεια να δω το ξέσπασμα πότε θα έρθει, καθώς επίσης και τα αποτελέσματα που θα έχει...

Devina
Τιμώμενο Μέλος

Είναι καλό; ή καλύτερα να εκτονώνεσαι και να ανακουφίζεις, έστω και λίγο, τη ψυχή και το μυαλό σου;
Από προσωπική εμπειρία τι έχετε δει π.χ

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Ξέρω πολλούς που κρατάνε μέσα τους την ένταση, το θυμό... Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για αυτό;
Είναι καλό; ή καλύτερα να εκτονώνεσαι και να ανακουφίζεις, έστω και λίγο, τη ψυχή και το μυαλό σου;
Από προσωπική εμπειρία τι έχετε δει π.χ![]()
Mια καλή ιδέα είναι να πεις τα προβλήματά σου στον yoz...

Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Pure_Seduction
Επιφανές μέλος

Ξέρω πολλούς που κρατάνε μέσα τους την ένταση, το θυμό... Ποιά είναι η γνώμη σας γενικά για αυτό;
οχι,δεν ειναι καλο,ειμαι μια απο αυτους,τα μαζευεις,τα μαζευεις και μετα οποιον παρει ο χαρος.
δεν ειναι καλο,πολλες φορες σκεφτομαι οτι πρεπει να το αλλαξω αλλα ματαια

καλυτερα ειναι να εκτονωνεσαι και να ανακουφιζεσαι για να φευγει απο μεσα σου εκεινη τη στιγμη και μετα να εισαι και παλι οκ.
grotesque_mask
Πολύ δραστήριο μέλος

πιστεύω πως εαν κρατας συσσωρευμενα οργη και θυμο
θα σου βγει καποια στιγμη συμπυκνωμενη η οργη και θα ειναι πολυ πιο ασχημο και ψυχοφθορο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.