JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:45 Ο JKaradakov: #161 15-12-12 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... Νομίζω εξαρτάται απο το τι έκανε και τι ηλικίας είναι η μαθήτρια. Αν είναι μικρής ηλικίας <18 τότε νομίζω τείθεται σε διαθεσημότητα, παραπομπή στην Δευτεροβάθμια και το Υπουργείο το οποίο αποφασίζει εάν απλώς θα τον απωλήσει ή θα γίνει δικαστήριο. Άυτα νομίζω πως θα συναίβεναν τώρα το τι γίνεται στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:48 Η Deutsch... Lover: #162 15-12-12 10:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Νομίζω εξαρτάται απο το τι έκανε και τι ηλικίας είναι η μαθήτρια. Αν είναι μικρής ηλικίας <18 τότε νομίζω τείθεται σε διαθεσημότητα, παραπομπή στην Δευτεροβάθμια και το Υπουργείο το οποίο αποφασίζει εάν απλώς θα τον απωλήσει ή θα γίνει δικαστήριο. Άυτα νομίζω πως θα συναίβεναν τώρα το τι γίνεται στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Click για ανάπτυξη... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:00 Η Ερινύς έγραψε: #163 15-12-12 12:00 Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:01 Η Deutsch... Lover: #164 15-12-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Click για ανάπτυξη... Στην εκδρομη του σχολειου μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Ερινύς έγραψε: #165 15-12-12 12:03 Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... Νομίζω εξαρτάται απο το τι έκανε και τι ηλικίας είναι η μαθήτρια. Αν είναι μικρής ηλικίας <18 τότε νομίζω τείθεται σε διαθεσημότητα, παραπομπή στην Δευτεροβάθμια και το Υπουργείο το οποίο αποφασίζει εάν απλώς θα τον απωλήσει ή θα γίνει δικαστήριο. Άυτα νομίζω πως θα συναίβεναν τώρα το τι γίνεται στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 10:48 Η Deutsch... Lover: #162 15-12-12 10:48 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Νομίζω εξαρτάται απο το τι έκανε και τι ηλικίας είναι η μαθήτρια. Αν είναι μικρής ηλικίας <18 τότε νομίζω τείθεται σε διαθεσημότητα, παραπομπή στην Δευτεροβάθμια και το Υπουργείο το οποίο αποφασίζει εάν απλώς θα τον απωλήσει ή θα γίνει δικαστήριο. Άυτα νομίζω πως θα συναίβεναν τώρα το τι γίνεται στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Click για ανάπτυξη... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:00 Η Ερινύς έγραψε: #163 15-12-12 12:00 Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:01 Η Deutsch... Lover: #164 15-12-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Click για ανάπτυξη... Στην εκδρομη του σχολειου μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Ερινύς έγραψε: #165 15-12-12 12:03 Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Νομίζω εξαρτάται απο το τι έκανε και τι ηλικίας είναι η μαθήτρια. Αν είναι μικρής ηλικίας <18 τότε νομίζω τείθεται σε διαθεσημότητα, παραπομπή στην Δευτεροβάθμια και το Υπουργείο το οποίο αποφασίζει εάν απλώς θα τον απωλήσει ή θα γίνει δικαστήριο. Άυτα νομίζω πως θα συναίβεναν τώρα το τι γίνεται στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω. Click για ανάπτυξη... Ωχ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:00 Η Ερινύς έγραψε: #163 15-12-12 12:00 Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:01 Η Deutsch... Lover: #164 15-12-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Click για ανάπτυξη... Στην εκδρομη του σχολειου μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Ερινύς έγραψε: #165 15-12-12 12:03 Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:01 Η Deutsch... Lover: #164 15-12-12 12:01 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Click για ανάπτυξη... Στην εκδρομη του σχολειου μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Ερινύς έγραψε: #165 15-12-12 12:03 Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Σημειώθηκε κάποιο περιστατικό στο σχολείο σου? Click για ανάπτυξη... Στην εκδρομη του σχολειου μου χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:03 Η Ερινύς έγραψε: #165 15-12-12 12:03 Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:04 Η Deutsch... Lover: #166 15-12-12 12:04 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Δηλαδή? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να μιλησω δημοσια γι αυτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:09 Η Ερινύς έγραψε: #167 15-12-12 12:09 Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:10 Η Deutsch... Lover: #168 15-12-12 12:10 Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Evangeline_: Βρε καλό μου, πώς ζητάς λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο δεν μπορείς να περιγράψεις δημόσια για να καταλάβουν οι συνομιλητές σου την σοβαρότητα της κατάστασης; Click για ανάπτυξη... Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 12:45 Η Ερινύς έγραψε: #169 15-12-12 12:45 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Τελος παντων ενας καθηγητης μου φλερταρε με μια μαθητρια η οποια ειναι κατω τν 18 και οχι μονο περπατουσαν ολο μαζι και καθοταν και στο λεοφωριο και γλυκολογα... Click για ανάπτυξη... Καλά, δεν ξέρω πώς καταφέρατε και ακούσατε τα γλυκόλογα (δεν νομίζω ότι ήτανε τόσο ηλίθιος που τα έλεγε με άλλους τριγύρω ). Αλλά μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί όλα αυτά μπορεί να είναι μια μεγαλοποίηση μιας απλής κίνησης, να γίνει χοντρή παρεξήγηση και μετά να τρέχετε όλοι. Γαμάτο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:15 Η Alma Libre: #170 15-12-12 14:15 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Να ρωτησω κατι; Αν καποις καθηγητης κανει κατι με μια μαθητρια του εντος σχολειου τι τιμημα εχει για τον καθηγητη; Click για ανάπτυξη... για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Deutsch... Lover: #171 15-12-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: για τον γνωστό μιλάς; αν της έλεγε μόνο γλυκόλογα νταξ,σιγά το σοβαρό. και εμένα ένας καθηγητής μου με λέει Μικρή,σημαίνει οτι με θέλει κιόλας; Click για ανάπτυξη... Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Ο Psycho(Βασίλης): #172 15-12-12 14:31 Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:31 Η Alma Libre: #173 15-12-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Ναι για τον γνωστο και δεν εννοω να σε λεει μικρη... Click για ανάπτυξη... και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Deutsch... Lover: #174 15-12-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: και πάλι ρε συ,το να την λέει "μικρη,γλυκια,χρυσο κοριτσι" δεν είναι κάτι το άσχημο. τώρα άρχισε να ανησυχείς αν απλώσει χέρι αλήθεια πόσο είν'αυτή; Click για ανάπτυξη... 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... 17 ειναι η κοπελα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:35 Η Alma Libre: #175 15-12-12 14:35 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: 17... Και ασε... Καθοταν και μαζι και ειχε το χερι της στο μποτι του γαμωωω Click για ανάπτυξη... άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πιστεύεται πραγματικά πως ένας καθηγητής θα πήγαινε με μία 13χρονή; Απλά,ελάτε τώρα. Σοβαρά.. Click για ανάπτυξη... δε στέκει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:37 Η Deutsch... Lover: #176 15-12-12 14:37 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: άλλο το χέρι της στο μπούτι του,άλλο το χέρι ενωμένο και άλλο το χέρι του στο μπούτι της. Click για ανάπτυξη... Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:39 Η Alma Libre: #177 15-12-12 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Δεν θελω να το συζητησω αλλο... Με εχει κουρασει το θεμα απο χθες... πληγωσε και εμενα και την συνονοματη με τις μαλακιες του Click για ανάπτυξη... Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:40 Η Deutsch... Lover: #178 15-12-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 108 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 katerina1980 Oikonomologistis ioanna2007 Katsklav csg sevi1 Orestakos mark007 Georgiaaa_ ZoumeroMpifteki Schlimazel Lefkadios95 Γατέχων OMrPatatakis Kris.gr patatosalata22 werwolf14 Vera chjan Luludaki EFAKIT MrDragonboy Vok Kanastasia_5883 panosT436 thepigod762 globglogabgalab grtt neurogirl agg41 sofia07 ikigai Kabamaru Hayate Mitsaras23 Chrisphys ele123 Startx0 bill09876 Scandal Natsuko physicscrazy Wonderkid math2arch Dr. Gl. Luminous dmav Leo komm estrela Kate1914 Than003 bibliofagos Unboxholics Εριφύλη ROM32 suaimhneas Maynard Μήτσος10 giannhs2001 charmander constansn Chrysoula _baddie__ Aggel0sss Helen06 Mary06 Zirene mikriarchitectonissa Alexandra Chatzin Philologist labs ioanna06 Lia 2006 Annou1 Nikoleta_Giann mariaab Bill2002 Darkking Κελλη Mako777 uni77 papiaa Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Βασικά δεν ψιλοστέκει κοτζαμ καθηγητής να ασχολείται με μαθήτρια. Τους είδατε εσείς ή σας το είπαν; γιατί κάτι δε μου κάθεται καλά:/ Click για ανάπτυξη... Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 14:42 Η Alma Libre: #179 15-12-12 14:42 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Ε τότε μάλλον τα βγάζει απ'το μυαλό της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 15 Δεκεμβρίου 2012 στις 15:13 Η Ερινύς έγραψε: #180 15-12-12 15:13 Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Deutsch... Lover: Το φωναξε η αλλη σε ολο το λεοφωριο οταν ειχαμε κανει σταση και εκεινος ελεγχε ποσα παιδια ειχαν βγει Click για ανάπτυξη... Γι' αυτό σας λέω μην φυτρώνετε εκεί που δεν σας σπέρνουν, γιατί μεταξύ των "φωνάζω αυτό", "βλέπω αυτό", "ισχύει αυτό", υπάρχει το Γκραν Κάνυον, όχι αστεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.