meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:21 Η meetmeinmontauk: #4.661 04-04-15 18:21 vikingssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:41 Ο Proxy έγραψε: #4.662 04-04-15 18:41 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Mια που λέτε για breaking bad η σειρά για το δικηγόρο έχει βγει? Λέει τίποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:49 Η *Serena* έγραψε: #4.663 04-04-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Eνδιαφέρον ακούγεται! Θα τη δω Thanks for the info Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 19:38 Η Emilouko έγραψε: #4.664 04-04-15 19:38 Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 22:20 Η memento_mori: #4.665 04-04-15 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
vikingssssss Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:41 Ο Proxy έγραψε: #4.662 04-04-15 18:41 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Mια που λέτε για breaking bad η σειρά για το δικηγόρο έχει βγει? Λέει τίποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:49 Η *Serena* έγραψε: #4.663 04-04-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Eνδιαφέρον ακούγεται! Θα τη δω Thanks for the info Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 19:38 Η Emilouko έγραψε: #4.664 04-04-15 19:38 Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 22:20 Η memento_mori: #4.665 04-04-15 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Mια που λέτε για breaking bad η σειρά για το δικηγόρο έχει βγει? Λέει τίποτα? Click για ανάπτυξη... Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 18:49 Η *Serena* έγραψε: #4.663 04-04-15 18:49 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Eνδιαφέρον ακούγεται! Θα τη δω Thanks for the info Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 19:38 Η Emilouko έγραψε: #4.664 04-04-15 19:38 Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 22:20 Η memento_mori: #4.665 04-04-15 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Eνδιαφέρον ακούγεται! Θα τη δω Thanks for the info Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 19:38 Η Emilouko έγραψε: #4.664 04-04-15 19:38 Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 22:20 Η memento_mori: #4.665 04-04-15 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memento_mori Νεοφερμένο μέλος Η memento_mori αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 113 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 22:20 Η memento_mori: #4.665 04-04-15 22:20 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Κάτι άκυρο. Η Σέρσει δε μοιάζει απίστευτα με την Κίρα Νάητλι; Και στην φωνή/προφορά και στο προσωπο ειδικά. Μόνο εμένα μου τη θυμίζει; Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση,ειδικά φωνή. Ο_Ο Την Σερσέι πολύ την πάω στην σειρά,αλλά στα βιβλία προκαλεί τελείως διαφορετικά συναισθήματα και σε ξενερώνει,αν έχεις συνηθίσει πρώτα στην Σερσέι της σειράς. Γενικά,αφότου διάβασα τα βιβλία,οι αγαπημένοι χαρακτήρες μειώθηκαν δραματικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 4 Απριλίου 2015 στις 23:22 Η Alma Libre: #4.666 04-04-15 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Proxy: Εχω δει τα ολα τα επεισοδεια που εχουν βγαλει μεχρι τωρα, μου φαινεται αρκετα καλη, ισως και 1η σεζον να ειναι καλυτερη απο την 1η του Breaking Bad. Ειναι στο ιδιο στυλ περιπου. ( για οσους δεν την γνωριζουν λεγεται 'Better Call Saul' ) Click για ανάπτυξη... Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 01:53 Η Alma Libre: #4.667 06-04-15 01:53 Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 08:00 Ο salazar έγραψε: #4.668 06-04-15 08:00 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:21 Η Gate4 έγραψε: #4.669 06-04-15 15:21 Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnny15: Spoiler Ότι δεν πρέπει να έχεις αγαπημένους χαρακτήρες σε αυτήν την σειρά Valar Morghulis. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Proxy Νεοφερμένο μέλος Ο Proxy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:36 Ο Proxy έγραψε: #4.670 06-04-15 15:36 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ώπα, το Better Call Saul το ξέρω. Τώρα ξεκίνησε; Εννοώ το '14.. Pardon me που είμαι ασχετούτσικο. Click για ανάπτυξη... Τον Φεβρουαριο του '15. Αυριο ειναι και το season finale. Μεχρι τωρα εχει πολυ καλες κριτικες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 6 Απριλίου 2015 στις 15:40 Ο Guest 892943: #4.671 06-04-15 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Hannibal S02 Finale Spoiler Δηλαδή τώρα τι; Τους πετσόκοψε όλους και έφυγε με την αγάπη του για Μύκονο και Σαντορίνη; Click για ανάπτυξη... Spoiler Αγαπημένες φάσεις: όταν μαθαίνουμε ότι η Αμπιγκέιλ ζει κι όταν πέφτει η Αλάνα από το παράθυρο! I cannot even... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 6 Απριλίου 2015 στις 15:41 Η Alma Libre: #4.672 06-04-15 15:41 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Spoiler Ε καλά όλο και κάποιον θα συμπαθείς πολύ στη σειρά. Ή θα μισείς. Προσωπικά όταν πέθανε ο τζόφρι το πανυγήριζα λες και ήταν γκολ ξέρω γω. Click για ανάπτυξη... Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Αρχική Δημοσίευση από salazar: Spoiler Όχι για Σαντορίνη..Για Φλωρεντία φύγανε τα παιδιά Είναι ρομαντικός κ δόκτωρ Click για ανάπτυξη... Spoiler Στο τέλος ήμουν κάπως OMG MOY KANETE ΠΛΑΚΑ ΤΑ ΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΛΕΚΤΕΡ. και μετά ντάξυ. Τώρα είμαι σε δίλημμα. Περιμένω να βγει όλη η 10η σίζον σπν. Μέχρι να βγει, να δω Dr Who ή Breaking Bad (όσο προλάβω) ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
driftak Νεοφερμένο μέλος Ο driftak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 6 μηνύματα. 7 Απριλίου 2015 στις 23:44 Ο driftak έγραψε: #4.673 07-04-15 23:44 To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:33 Η Alma Libre: #4.674 08-04-15 00:33 Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από driftak: To hannibal αξίζει να το αρχίσω; Click για ανάπτυξη... Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Απριλίου 2015 στις 00:47 Ο Guest 892943: #4.675 08-04-15 00:47 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Ναι! Εγώ πριν λίγες μέρες το τελείωσα. Μόνο να έχεις γερό στομάχι και να μη σταματήσεις στα πρώτα επεισόδια. Παρεπιπτόντως, το Hannibal απο την Δευτέρα θα παίζει στο ΣΚΑΙ. Click για ανάπτυξη... Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 00:48 Η Alma Libre: #4.676 08-04-15 00:48 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Άντε ρε! Δεν το 'ξερα. Καλά νέα, για να γίνει λίγο πιο διάσημη η σειρά ανάμεσα στους έλληνες. Click για ανάπτυξη... Και εγώ προχτές το έμαθα, ήμουν κάπως "πλάκα μου κάνετε περιμένατε να το τελειώσω για να το βάλετεεεεεε;". Πιστεύω πως όσοι έβλεπαν Ντέξτερ θα δουν, για τους φόνους και μόνο. Εκτός αν υπάρξει θύελλα αντιδράσεων και το κόψουν. ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 01:50 Ο Fedde le Grand: #4.677 08-04-15 01:50 Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει κανείς που βλέπει το Better Call Saul να μας πει opinion; Θέλω μετά τις Πανελλήνιες να κάψω 2-3 σειρές οπωσδήποτε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
salazar Εκκολαπτόμενο μέλος Ο salazar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 209 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 07:10 Ο salazar έγραψε: #4.678 08-04-15 07:10 Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav AggelikiGr giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron Alma Libre NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας φίλος μου το έχει ξεκινήσει και μου έχει πει τα καλύτερα.Τελείωσε και η 1η season οπότε λίαν συντόμως θα το δω και εγώ Ορίστε και ένα thread της σειράς:https://www.insomnia.gr/topic/538169-better-call-saul/ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ SPOILERS :O Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:30 Η Gate4 έγραψε: #4.679 08-04-15 14:30 Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Απριλίου 2015 Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 232 233 234 235 236 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 234 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Όλος ο κόσμος πανυγήριζε όταν πέθανε ο Τζόφρι. Ακόμη και γω που δεν έχω δει ολόκληρη τη σειρά, σε αυτά τα λίγα επεισόδια που έχω δει μου τα'χε πρήξει. Μόλις έμαθα πως πεθαίνει έκανα πάαααρτυ. :3 Click για ανάπτυξη... Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15 Επιφανές μέλος Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.751 μηνύματα. 8 Απριλίου 2015 στις 14:56 Ο Johnny15 έγραψε: #4.680 08-04-15 14:56 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελικά ξεκίνησα how I met your mother. Ωραίο είναι περνάει ευχάριστα η ώρα. Spoiler Μα είναι σειρά που όλοι είναι σε φάση ότι μπορεί να κάνουν μαλακίες και να λες τι παπάρας αυτός αλλά ρε παιδί μου μερικές φορές κάνουν και κάτι καλό/οφέλιμο κτλ και λες ντάξυ εδώ είσαι σωστός. Αλλά αυτό το ΠΑΠΆΡΙ ότι και να κάνει μαλακία θα είναι. Ε μα στο διάολο δηλαδή Click για ανάπτυξη... Κλασσικό. Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.