Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:49 Η Gate4 έγραψε: #3.261 08-02-14 23:49 Για το 13ο επισόδειο στο vampire diaries.. Spoiler Η κάθριν τα χει κάνει όλα πουτάνα μη λέμε τα ίδια Αλλά όλο και από κάπου θα την πάθει Πιο πολύ την συμπαθούσα όταν ήταν ο εαυτός της. Αυτόν τον καθηγητή βιολογίας πρέπει να τον κρεμάσουν για παραδειγματισμό. Το μανάρι τρελάθηκε. Και θέλω να με πείτε εντυπώσεις από τις σειρές once upon a time και how I met your mother όσοι έχετε δει. Αυτάααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:59 Ο dimpaokara: #3.262 08-02-14 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Για το 13ο επισόδειο στο vampire diaries.. Spoiler Η κάθριν τα χει κάνει όλα πουτάνα μη λέμε τα ίδια Αλλά όλο και από κάπου θα την πάθει Πιο πολύ την συμπαθούσα όταν ήταν ο εαυτός της. Αυτόν τον καθηγητή βιολογίας πρέπει να τον κρεμάσουν για παραδειγματισμό. Το μανάρι τρελάθηκε. Και θέλω να με πείτε εντυπώσεις από τις σειρές once upon a time και how I met your mother όσοι έχετε δει. Αυτάααα. Click για ανάπτυξη... vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #3.263 09-02-14 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Click για ανάπτυξη... tvd Spoiler Ναι ρε γαμώτο όταν ήταν κάθριν και ο εαυτός της ήταν θεά τώρα που προσποιείται ότι είναι η ελένα δεν είναι τόσο ωραία :/ Καλά τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον ντέιμον που του έδωσε εκείνη την ένεση Και αυτοί οι ταξιδευτές έχουν αρχίσει να με τη δίνουν στα νεύρα. -.- οκ θενξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:19 Η *Serena* έγραψε: #3.264 09-02-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α, τον ξέρω. Παίζει στο Dallas Buyers Club. Click για ανάπτυξη... Γιεπ! Ήταν λίγο ''μόνο κορμί'' σε ότι έπαιζε για πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία με το dallas buyers club και το true detective αναθεωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:40 Η Alma Libre: #3.265 09-02-14 00:40 Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για το 13ο επισόδειο στο vampire diaries.. Spoiler Η κάθριν τα χει κάνει όλα πουτάνα μη λέμε τα ίδια Αλλά όλο και από κάπου θα την πάθει Πιο πολύ την συμπαθούσα όταν ήταν ο εαυτός της. Αυτόν τον καθηγητή βιολογίας πρέπει να τον κρεμάσουν για παραδειγματισμό. Το μανάρι τρελάθηκε. Και θέλω να με πείτε εντυπώσεις από τις σειρές once upon a time και how I met your mother όσοι έχετε δει. Αυτάααα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 8 Φεβρουαρίου 2014 στις 23:59 Ο dimpaokara: #3.262 08-02-14 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Για το 13ο επισόδειο στο vampire diaries.. Spoiler Η κάθριν τα χει κάνει όλα πουτάνα μη λέμε τα ίδια Αλλά όλο και από κάπου θα την πάθει Πιο πολύ την συμπαθούσα όταν ήταν ο εαυτός της. Αυτόν τον καθηγητή βιολογίας πρέπει να τον κρεμάσουν για παραδειγματισμό. Το μανάρι τρελάθηκε. Και θέλω να με πείτε εντυπώσεις από τις σειρές once upon a time και how I met your mother όσοι έχετε δει. Αυτάααα. Click για ανάπτυξη... vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #3.263 09-02-14 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Click για ανάπτυξη... tvd Spoiler Ναι ρε γαμώτο όταν ήταν κάθριν και ο εαυτός της ήταν θεά τώρα που προσποιείται ότι είναι η ελένα δεν είναι τόσο ωραία :/ Καλά τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον ντέιμον που του έδωσε εκείνη την ένεση Και αυτοί οι ταξιδευτές έχουν αρχίσει να με τη δίνουν στα νεύρα. -.- οκ θενξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:19 Η *Serena* έγραψε: #3.264 09-02-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α, τον ξέρω. Παίζει στο Dallas Buyers Club. Click για ανάπτυξη... Γιεπ! Ήταν λίγο ''μόνο κορμί'' σε ότι έπαιζε για πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία με το dallas buyers club και το true detective αναθεωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:40 Η Alma Libre: #3.265 09-02-14 00:40 Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Για το 13ο επισόδειο στο vampire diaries.. Spoiler Η κάθριν τα χει κάνει όλα πουτάνα μη λέμε τα ίδια Αλλά όλο και από κάπου θα την πάθει Πιο πολύ την συμπαθούσα όταν ήταν ο εαυτός της. Αυτόν τον καθηγητή βιολογίας πρέπει να τον κρεμάσουν για παραδειγματισμό. Το μανάρι τρελάθηκε. Και θέλω να με πείτε εντυπώσεις από τις σειρές once upon a time και how I met your mother όσοι έχετε δει. Αυτάααα. Click για ανάπτυξη... vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:06 Η Gate4 έγραψε: #3.263 09-02-14 00:06 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Click για ανάπτυξη... tvd Spoiler Ναι ρε γαμώτο όταν ήταν κάθριν και ο εαυτός της ήταν θεά τώρα που προσποιείται ότι είναι η ελένα δεν είναι τόσο ωραία :/ Καλά τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον ντέιμον που του έδωσε εκείνη την ένεση Και αυτοί οι ταξιδευτές έχουν αρχίσει να με τη δίνουν στα νεύρα. -.- οκ θενξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:19 Η *Serena* έγραψε: #3.264 09-02-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α, τον ξέρω. Παίζει στο Dallas Buyers Club. Click για ανάπτυξη... Γιεπ! Ήταν λίγο ''μόνο κορμί'' σε ότι έπαιζε για πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία με το dallas buyers club και το true detective αναθεωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:40 Η Alma Libre: #3.265 09-02-14 00:40 Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: vampire diaries Spoiler Εκεί που λες ότι ξεμπερδέψαμε με τον βιολόγο μου ξανά εμφανίζεται ,όσο για την Κάθριν μου άρεσε ως κακιά και όχι σαν την Ελένα once upon a time Spoiler Πολύ βαρετή σειρά!!!! Click για ανάπτυξη... tvd Spoiler Ναι ρε γαμώτο όταν ήταν κάθριν και ο εαυτός της ήταν θεά τώρα που προσποιείται ότι είναι η ελένα δεν είναι τόσο ωραία :/ Καλά τώρα να δούμε τι θα γίνει με τον ντέιμον που του έδωσε εκείνη την ένεση Και αυτοί οι ταξιδευτές έχουν αρχίσει να με τη δίνουν στα νεύρα. -.- οκ θενξ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:19 Η *Serena* έγραψε: #3.264 09-02-14 00:19 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α, τον ξέρω. Παίζει στο Dallas Buyers Club. Click για ανάπτυξη... Γιεπ! Ήταν λίγο ''μόνο κορμί'' σε ότι έπαιζε για πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία με το dallas buyers club και το true detective αναθεωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:40 Η Alma Libre: #3.265 09-02-14 00:40 Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Α, τον ξέρω. Παίζει στο Dallas Buyers Club. Click για ανάπτυξη... Γιεπ! Ήταν λίγο ''μόνο κορμί'' σε ότι έπαιζε για πολύ καιρό αλλά τώρα τελευταία με το dallas buyers club και το true detective αναθεωρώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:40 Η Alma Libre: #3.265 09-02-14 00:40 Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από trelomogolo: Δεν νομιζω,στο τελευταιο επεισοδιο απλωσ ξακεθαριζουν τα πραγματα γενικα με το ποια ειναι η Supreme και το μέλλον του Coven .τπτ αλλο ..... Click για ανάπτυξη... Αχα, μάλιστα. Τώρα σε μισή ώρα έχει το επεισόδιο 12 στο fox, δεν θα το δω, my μάνα is here. Είδα όμως πρώτο επεισόδιο απο sons of anarchy. Και επιτέλους είδα τα ρημαδιασμένα δύο επεισόδια που μου είχαν μείνει απ'τον Ντέξτερ! Στεναχωρήθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:00 Η Cydonian Knight: #3.266 09-02-14 01:00 Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Κάποιος ρώτησε για το ΗΙΜΥΜ. Εμένα μ αρέσει πολύ. Ειδικά στους πρώτους κύκλους λύνεσαι στα γέλια. Είδα τους πρώτους 6 σε 2 βδομάδες. Μιλάμε λιώσιμο Στην πορεία χάλασε λίγο, αλλά ντάξει... Συνεχίζει να μ αρέσει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:12 Η *Serena* έγραψε: #3.267 09-02-14 01:12 Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Cydonian Knight: Vampire Diaries Spoiler Eφόσον ο Κλάους δεν θα ξαναγυρίσει πραγματικά, δεν υπάρχει λόγος να το βλέπω. Πιστεύω έχει κουράσει λίγο... Αν δεν είναι αυτός ο τελευταίος κύκλος, ο επόμενος πρέπει να είναι οριστικά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ. Όσο για τον λατρεμένο Κλάους, γύρισε για μια σκηνή με την Καρολάιν από ότι έμαθα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:23 Η Cydonian Knight: #3.268 09-02-14 01:23 Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Nαι, γύρισε μόνο γι αυτή. Αλλά, από ότι κατάλαβα ήταν η τελευταία του εμφάνιση στο VD. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:32 Η *Serena* έγραψε: #3.269 09-02-14 01:32 Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν είμαι σίγουρη... Ανα πάσα στιγμή αν την τραβήξουν και του χρόνου την ιστορία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα βαριά χαρτιά ''οριτζιναλς'' για να αυξηθεί το ενδιαφέρον! Απλά έπρεπε κάτι να γίνει με αυτή τη σχέση γιατί και μετά από την υπόσχεση που της έδωσε περιμέναμε πολλά, και οι δύο είναι σε άλλες πόλεις, αλλες υποθέσεις που δεν συνδιάζονται κλπ. Οπότε νομίζω τέλος προσωρινά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 01:36 Ο Signor Positivo: #3.270 09-02-14 01:36 Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Akatanomasty Νεοφερμένο μέλος Η Akatanomasty δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 90 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 15:23 Η Akatanomasty: #3.271 09-02-14 15:23 Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 17:46 Ο Signor Positivo: #3.272 09-02-14 17:46 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Άριστη σκηνοθεσία, πολύ καλά διαλεγμένοι ηθοποιοί για το ρόλο τους και πολύ καλές ερμηνείες, ωραία εξέλιξη χαρακτήρων. Προσωπικά τη θεωρώ την καλύτερη σειρά γιατί ήταν εξαιρετική από την αρχή μέχρι το τέλος, και δε σταμάτησε ποτέ να μας εκπλήσσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:00 Η Alma Libre: #3.273 09-02-14 18:00 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Οι καλύτερες σειρές για μένα (και που με πώρωσαν περισσότερο) είναι: Breaking Bad (best ever, hands down) Da Vinci's Demons Hannibal Family Guy (κυρίως οι πρώτοι 4 κύκλοι) Bob's Burgers Sherlock Elementary Click για ανάπτυξη... Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Signor Positivo Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Signor Positivo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 141 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 18:50 Ο Signor Positivo: #3.274 09-02-14 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τα δύο τελευταία τα λατρεύω! Click για ανάπτυξη... Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariaal Εκκολαπτόμενο μέλος Η Mariaal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 142 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 19:33 Η Mariaal έγραψε: #3.275 09-02-14 19:33 Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια σπαω το κεφαλι μου να θυμηθω πως λεγοταν μια ξενη σειρα εποχης που επαιζε στη νετ η στην ετ1 περιπου το 2007-2009 δεν θυμαμαι ποτε ακριβως. Νομιζω πως η πρωταγωνιστρια λεγοταν Τιέσσα ή καπως ετσι και ειχε το στυλ του κοριτσιου του Ζορο, ιππευε ενα αλογο και γενικα εκανε διαφορα που τοτε δεν ηταν αποδεκτα. Παιζοταν το μεσημερι-απογευμα κατα τις 3-4 νομιζω. Θυμαται καποιος ποια ήταν η σειρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Φεβρουαρίου 2014 στις 21:59 Η Alma Libre: #3.276 09-02-14 21:59 Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Signor Positivo: Άμα σού αρέσουν τέτοια ίσως σού αρέσει και το True Detective πού πρότεινε η Evangelie αν και είναι λίγο πιο βαρύ ^^ Click για ανάπτυξη... Γενικά μου αρέσουν τα αστυνομικά. Αν είναι τόσο μικρό θα το κατεβάσω να το δω, αν και το θέλω ολοκληρωμένο για να μη περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cydonian Knight Εκκολαπτόμενο μέλος Η Cydonian Knight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 273 μηνύματα. 10 Φεβρουαρίου 2014 στις 00:04 Η Cydonian Knight: #3.277 10-02-14 00:04 Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Akatanomasty: Μπορώ να ακούσω γνώμες για το Breaking Bad? Click για ανάπτυξη... Αριστούργημα. Ποίηση. Και λίγα λέω. Ξεκίνα την ΤΩΡΑ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mάιρα Διάσημο μέλος Η Mάιρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 09:53 Η Mάιρα έγραψε: #3.278 16-02-14 09:53 American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
American Horror Story Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Greysanatomy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Greysanatomy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 179 μηνύματα. 16 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:18 Ο Greysanatomy: #3.279 16-02-14 13:18 Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Φεβρουαρίου 2014 Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 162 163 164 165 166 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 164 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αmerican Horror Story Teen Wolf The Tomorrow People και θα καώ και με το Arrow και το Bag Of Bones Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 3 Μαρτίου 2014 στις 10:51 Η Gate4 έγραψε: #3.280 03-03-14 10:51 Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν άντεξα, πάλι άρχισα το grey's anatomy Είμαι στη μέση του 8ου κύκλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.