dimpaokara Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 344 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 20:25 Ο dimpaokara: #2.901 06-10-13 20:25 Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: ρε γιατι δεν μιλας? εγω το βρηκα κανονικα με υποτιτλους το 1ο επεισοδιο......το οριτζιναλς ομως οχι :/ Click για ανάπτυξη... Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fayxxx Νεοφερμένο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:36 Η Fayxxx έγραψε: #2.902 06-10-13 22:36 Eίδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του the vampire diaries και νομίζω ότι αυτός ο κυκλος θα είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η Agria Indiana: #2.903 07-10-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Ναί και εγώ τα καταλαβαίνω απλα τώρα θα ψάξω να βρώ το 1ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Imadlak έγραψε: #2.904 08-10-13 21:31 ξεκίνησα το Αmerican horror story...καλή είναι, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:33 Η _fairygirl_: #2.905 08-10-13 22:33 Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agria Indiana: ρε γιατι δεν μιλας? εγω το βρηκα κανονικα με υποτιτλους το 1ο επεισοδιο......το οριτζιναλς ομως οχι :/ Click για ανάπτυξη... Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fayxxx Νεοφερμένο μέλος Η Φαίη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 20 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2013 στις 22:36 Η Fayxxx έγραψε: #2.902 06-10-13 22:36 Eίδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του the vampire diaries και νομίζω ότι αυτός ο κυκλος θα είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η Agria Indiana: #2.903 07-10-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Ναί και εγώ τα καταλαβαίνω απλα τώρα θα ψάξω να βρώ το 1ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Imadlak έγραψε: #2.904 08-10-13 21:31 ξεκίνησα το Αmerican horror story...καλή είναι, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:33 Η _fairygirl_: #2.905 08-10-13 22:33 Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eίδα και εγώ το πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου του the vampire diaries και νομίζω ότι αυτός ο κυκλος θα είναι τελείως διαφορετικός από τους προηγούμενους!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agria Indiana Νεοφερμένο μέλος Η Agria Indiana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 70 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 15:31 Η Agria Indiana: #2.903 07-10-13 15:31 Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Ναί και εγώ τα καταλαβαίνω απλα τώρα θα ψάξω να βρώ το 1ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Imadlak έγραψε: #2.904 08-10-13 21:31 ξεκίνησα το Αmerican horror story...καλή είναι, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:33 Η _fairygirl_: #2.905 08-10-13 22:33 Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimpaokara: Εγώ στα αγγλικά το βλέπω,και μια χαρά τα καταλαβαίνω,άσε που θέλω να βλέπω τους ηθοποιούς face to face (Νina dobrev ) αντί να βλέπω τους υπότιτλους. Click για ανάπτυξη... Ναί και εγώ τα καταλαβαίνω απλα τώρα θα ψάξω να βρώ το 1ο επεισόδιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:31 Η Imadlak έγραψε: #2.904 08-10-13 21:31 ξεκίνησα το Αmerican horror story...καλή είναι, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:33 Η _fairygirl_: #2.905 08-10-13 22:33 Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ξεκίνησα το Αmerican horror story...καλή είναι, αλλά δεν με τρελαίνει κιόλας! θα δείξει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 22:33 Η _fairygirl_: #2.905 08-10-13 22:33 Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξέρω ότι θα ακουστώ ηλίθια αλλά εγώ σκέφτομαι να αρχίσω Skins. Ε,δε φταίω εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 16:05 Η Alma Libre: #2.906 09-10-13 16:05 Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 18:32 Η Georgia394: #2.907 09-10-13 18:32 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Το πιο ηλίθιο άτομο εδώ μέσα είναι αυτό που απο Dexter κατέληξε να βλέπει Gossip Girl και απο εκεί που ήθελε να βλέπει Gossip Girl για τον θείο Τζακ τώρα έχει φάει κόλλημα με τον Chuck και δεν λέει να ξεκολλήσει. Με λίγα λόγια: Alma Libre Click για ανάπτυξη... Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:10 Ο geo_7_ έγραψε: #2.908 09-10-13 20:10 Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:19 Η Georgia394: #2.909 09-10-13 20:19 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Ξερει μηπως κανεις που μπορουμε να δουμε το 1ο επ απο 9ο κυκλο supernatural????? Click για ανάπτυξη... Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:22 Ο geo_7_ έγραψε: #2.910 09-10-13 20:22 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ψαξε με torrent. Βρηκα και link αλλα δενα το γραψω εδω.:/ Spoiler Παντως, υπεροχο επεισοδιο by the way. Πολυ δυνατο ξεκινημα! Click για ανάπτυξη... thanks !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2013 στις 20:36 Ο DarthFederer: #2.911 09-10-13 20:36 Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω ξεκινησα να βλεπω το Masters of Sex, ενδιαφερουσα δραματικη σειρα βασισμενη σε αληθινη ιστορια (spoiler alert: δν ειναι τσοντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dark_passenger Νεοφερμένο μέλος Ο dark_passenger αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 54 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:17 Ο dark_passenger: #2.912 10-10-13 00:17 Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer Διάσημο μέλος Ο DarthFederer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.281 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 00:47 Ο DarthFederer: #2.913 10-10-13 00:47 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... Παιζει να μαι απο τους λιγους που δν εχω δει ουτε ενα επεισοδιο απο κανενα απο τα δυο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:13 Ο Guest 892943: #2.914 10-10-13 01:13 The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
The vampire diaries πρεμιέρα 5ης Spoiler Εντάξει, η Κάθριν, και ως άνθρωπος, εξακολουθεί να είναι απλά υπέροχη! Τι κι αν είναι ξεμαλιασμένη, τι κι αν βγάζει φουσκάλες στα πόδια... Όσο για τον Ματ, επιτέλους, ίσως και να έχει σημαντικό ρόλο για μια φορά σ' αυτή τη σεζόν! Περιμένα πολλά απ' αυτό. Τώρα τι μπορεί να παίζει και τον θέλει αυτή η Νάντια δεν ξέρω - την κόβω για ανταγωνίστρια του Σάιλας, αυτήν ή έστω την ομάδα που ανοίκει. Τώρα ο Σάιλας κάτι θέλει να κάνει και θέλει την Κάθριν και κι έναν κυνηγό: μου θυμίζει έντονα την 2η σεζίν αυτό. Κι αυτήν η Κάθριν: μια ζωή κυνηγημένη. Ίσως να μπορεί να παρασκευάσει με το αίμα της κι άλλες θεραπείες για το βαμπιρισμό. Τι να πω... Η τελευταία φάση όλα τα λεφτά. Μαζικός ψυχαναγκασμός και οι άνθρωποι στην πλατεία στην υπηρεσία του Σάιλας. Nice. Περιμένω πολλά απ' αυτήν τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 01:28 Ο Johnnaousa: #2.915 10-10-13 01:28 Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dark_passenger: Τελειωσε Dexter και breaking bad και επεσε η κινηση στο θεμα Click για ανάπτυξη... ε είναι μεγάλη η απόσταση μετά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 12:18 Ο geo_7_ έγραψε: #2.916 10-10-13 12:18 Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2013 στις 15:40 Η Alma Libre: #2.917 10-10-13 15:40 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Τι κολλημα ο Chuck! (Παραδοξως, ο Desmond μ' αρεσε ως Jack στο Gossip Girl.) Click για ανάπτυξη... Δεν τον έχω δει ακόμη, βλέπω σε διαστήματα απο το Σταρ την 6η σεζόν και θα το ξεκινήσω κανονικά κάποιο διάστημα. Εντάξει, μη νομίζεις εγώ για τον Ντέσμοντ το άρχισα και κατέληξα να κλαίω και να τσιρίζω αν δε δω ένα Σάββατο το επεισόδιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 17:41 Η Georgia394: #2.918 11-10-13 17:41 Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_7_: Εχει ξεκινησει κανεισ το Under the Dome????? Click για ανάπτυξη... Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_7_ Νεοφερμένο μέλος Ο geo_7_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 59 μηνύματα. 11 Οκτωβρίου 2013 στις 23:00 Ο geo_7_ έγραψε: #2.919 11-10-13 23:00 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 144 145 146 147 148 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 146 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Το ειδα εγω. Πολυ καλη σειρα κατα τη γνωμη μου. Αξιζει να την ξεκινησεις. Δεν ειναι πολλα επεισοδια ετσι κι αλλιως...και δεν κουραζει. Click για ανάπτυξη... Εγω κατι αποσπασμαστο ειδα και φανηκε ενδιαφερον,,,, θα την αρχισω !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 12 Οκτωβρίου 2013 στις 12:12 Η Emilouko έγραψε: #2.920 12-10-13 12:12 Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.