XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:19 Η XStacy έγραψε: #741 12-05-13 17:19 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Χτες την ξεκίνησα και έχω δει μόνο τα 4 πρώτα επεισόδια,οπότε δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει.Μέχρι τώρα εμένα πάντως μου αρέσει. Θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζει λίγο Homelad και Alias μόνο που εδώ σου παρουσιάζει τα γεγονότα και από την πλευρά των Ρώσων,αφού οι δύο πρωταγωνιστές είναι μυστικοί πράκτορες της KGB που μένουν στην Αμερική μόνιμα σαν κανονικό ζευγάρι Αμερικανών με παιδιά.Συνδυάζει επομένως και λίγο love story. Click για ανάπτυξη... καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #742 12-05-13 17:21 τελευταίο επεισόδιο 3ης σεζόν fringe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η sydney96 έγραψε: #743 12-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Click για ανάπτυξη... Μία season έχει παιχτεί οπότε μπορείς να τη δεις άνετα μέσα στο καλοκαίρι. Το Homeland είναι έπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαΐου 2013 στις 17:31 Ο Guest 892943: #744 12-05-13 17:31 Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:44 Η Jok19 έγραψε: #745 12-05-13 17:44 The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Χτες την ξεκίνησα και έχω δει μόνο τα 4 πρώτα επεισόδια,οπότε δεν μπορώ να σου πω αν αξίζει.Μέχρι τώρα εμένα πάντως μου αρέσει. Θα μπορούσες να πεις ότι θυμίζει λίγο Homelad και Alias μόνο που εδώ σου παρουσιάζει τα γεγονότα και από την πλευρά των Ρώσων,αφού οι δύο πρωταγωνιστές είναι μυστικοί πράκτορες της KGB που μένουν στην Αμερική μόνιμα σαν κανονικό ζευγάρι Αμερικανών με παιδιά.Συνδυάζει επομένως και λίγο love story. Click για ανάπτυξη... καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #742 12-05-13 17:21 τελευταίο επεισόδιο 3ης σεζόν fringe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η sydney96 έγραψε: #743 12-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Click για ανάπτυξη... Μία season έχει παιχτεί οπότε μπορείς να τη δεις άνετα μέσα στο καλοκαίρι. Το Homeland είναι έπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαΐου 2013 στις 17:31 Ο Guest 892943: #744 12-05-13 17:31 Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:44 Η Jok19 έγραψε: #745 12-05-13 17:44 The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελευταίο επεισόδιο 3ης σεζόν fringe Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:27 Η sydney96 έγραψε: #743 12-05-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Click για ανάπτυξη... Μία season έχει παιχτεί οπότε μπορείς να τη δεις άνετα μέσα στο καλοκαίρι. Το Homeland είναι έπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαΐου 2013 στις 17:31 Ο Guest 892943: #744 12-05-13 17:31 Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:44 Η Jok19 έγραψε: #745 12-05-13 17:44 The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XStacy: καλο ακουγεται μολις τελειωσω το Breaking Bad θα το ξεκινησω!! παντως το Homeland τα σπαει!! Click για ανάπτυξη... Μία season έχει παιχτεί οπότε μπορείς να τη δεις άνετα μέσα στο καλοκαίρι. Το Homeland είναι έπος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 892943 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 12 Μαΐου 2013 στις 17:31 Ο Guest 892943: #744 12-05-13 17:31 Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:44 Η Jok19 έγραψε: #745 12-05-13 17:44 The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jok19 Νεοφερμένο μέλος Η Jok19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 41 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:44 Η Jok19 έγραψε: #745 12-05-13 17:44 The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
The big bang theory κορυφαίο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fedde le Grand Πολύ δραστήριο μέλος Ο Fedde le Grand αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 1.586 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 17:56 Ο Fedde le Grand: #746 12-05-13 17:56 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... Προχώρα, προχώρα. Είναι απλά φοβερή σειρά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 18:35 Η XStacy έγραψε: #747 12-05-13 18:35 Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Panos188: Vampire diaries! Πάω για τελευταί επεισόδιο πρώτου κύκλου. Click για ανάπτυξη... εγω απο την αλλη θα σου προτεινα εκει να μεινεις. το Vampire Diaries εχει χαλασει πολυ κατα την αποψη μου γενικα θα την χαρακτηριζα πολυ μετρια σειρα. ποτε μου δεν τρελαθηκα το εβλεπα ετσι για να περναει η ωρα και να σχολιαζω με τους φιλους μου γιατι το βλεπουν ολοι σχεδον και φυσικα για τον Damon Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:24 Η Areti91 έγραψε: #748 12-05-13 20:24 Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:32 Η *Serena* έγραψε: #749 12-05-13 20:32 Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:43 Η XStacy έγραψε: #750 12-05-13 20:43 Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 12 Μαΐου 2013 *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Το Vampire Diaries όντως χάλασε. Πλέον αξίζει μόνο για τους Damon και Klaus. To Originals φαίνεται πιο ενδιαφερον από το 1ο επεισόδιο. Αλήθεια, του χρόνου ο Klaus και η οικογένεια του θα παίζουν και στα δύο ή μόνο στο spin-off? Click για ανάπτυξη... λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:49 Η *Serena* έγραψε: #751 12-05-13 20:49 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
XStacy Νεοφερμένο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 26 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 20:59 Η XStacy έγραψε: #752 12-05-13 20:59 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Ναι καλός είναι και αυτός αλλά ο Klaus ως ''ο κακός αδερφός'' 'οσο να πεις τραβάει πιο πολύ. Αμα φύγουνε πάει μηδαμινή τηλεθέαση θα κάνει το άλλο. Click για ανάπτυξη... ναι εχεις δικιο απλα επρεπε να ειναι πιο κακος πιστευω!!μεχρι το επεισοδιο που σκοτωσε τα υβριδια δεν ειχε κανει και τιποτα. πολυ πιθανο αλλα μετα ολο και κατι αλλη βλακεια θα βρουν να ειναι το θεμα μπορει καμια νεραϊδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Areti91 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Areti91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 283 μηνύματα. 12 Μαΐου 2013 στις 21:00 Η Areti91 έγραψε: #753 12-05-13 21:00 Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon Click για ανάπτυξη... Αυτό πού το πας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:32 Η Δαλιδά έγραψε: #754 17-05-13 23:32 Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:33 Ο JKaradakov: #755 17-05-13 23:33 Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σε ποιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 17 Μαΐου 2013 στις 23:37 Ο nikosxdxd: #756 17-05-13 23:37 Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eγω παλι αυτη την περιοδο βλεπω πιο...ελαφριες σειρες, Chuck και 90210 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:10 Ο Johnnaousa: #757 18-05-13 15:10 Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάμε για 9η σεζόν supernatural Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:45 Ο Itach1 έγραψε: #758 18-05-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Δαλιδά: Μόλις είδα το season finale του vampire diaries και έχω μείνει κυριολεκτικά ... Click για ανάπτυξη... Μόνο πλιζ μην πετάξεις κανένα σπόιλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 15:58 Η Alma Libre: #759 18-05-13 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 36 37 38 39 40 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 38 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: στο ΣΚΑΙ! Έρχονται: Από σειρές: The Good Wife (3ος κύκλος) NCIS Los Angeles (3ος) HAWAII FIVE-0 (2oς) DEXTER (5ος) CALIFORNICATION (5ος) DOCTOR WHO (5oς) [καιρός ήταν!] THE BORGIAS NURSE JACKIE BLUE BLOODS A GIFTED MAN NYC 22 COMMON LAW RINGER TORCHWOOD :Miracle Day SHERLOCK [ναι καλά ακούσατε] Και εκεί που νόμιζες ότι η ελληνική ΤV είχε τελειώσει με τα τούρκικα κακογραμμένα μελοδράματα με γιαγιάδες φαν να την έχουν κατακλύσει το σκαι έκανε κάτι καλό! https://www.skai.gr/tv/press-office/...-tou-skai-gia-tin-tileoptiki-sezon-2012-13-i/ Click για ανάπτυξη... Πάντα το αγαπούσα το σκάι. [π.σ. την ξεκίνησαν τη σεζόν του ντέξτερ. ^^] Αρχική Δημοσίευση από Fedde le Grand: Παιδιά πως σας φαίνεται το Californication; Σκέφτομαι να το αρχίσω... Click για ανάπτυξη... Δε μπορώ να σε βοηθήσω καθώς έχω δει δύο επεισόδια-τυχαία Καλό μου φάνηκε πάντως εμένα. Όχι και τέλειο όμως. Αρχική Δημοσίευση από Areti91: Ούτε εμένα με έχει τρελάνει το Vampire Diaries. Και τα βιβλία τα θεωρώ πολύ μέτρια επίσης. O Damon είναι κούκλος πάντως Click για ανάπτυξη... Stefan ftw 8) Αρχική Δημοσίευση από XStacy: ναι ρε συ εχει χαλασει πολυ απο τη μια χαζομαρα στην αλλη παει αυτη η σειρα και ασε που εχουν να δειξουν ποσο καιρο σκηνη που κανει ντουζ ο Damon λογικα θα παιζουν μονο στην καινουρια σειρα δεν ξερω και εγω σιγουρα να σου πω παντως απο την οικογενεια των originals μου αρεσει ο Elijah δεν ειναι κουκλος αλλα εχει μια γοητεια Click για ανάπτυξη... Ή εκεί που ξυπνάει και ξυπνάει ημίγυμνος σε αντίθεση με τον Στέφαν που ξυπνάει με το φανελάκι. το κόβω. Πάντως απο κάποια επεισόδια που έχω δει, και εγώ τον συμπάθησα τον Elijah. ^^ ~~ Π.σ. Δεν σας καταλαβαίνω εσάς που τελειώνετε σειρές σε μικρά διαστήματα. Spoiler Εγώ ακόμη να τελειώσω τον ντέξτερ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΝΙΚΟΣ Σ. Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ΝΙΚΟΣ Σ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 284 μηνύματα. 18 Μαΐου 2013 στις 16:01 Ο ΝΙΚΟΣ Σ. έγραψε: #760 18-05-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Πάμε για 9η σεζόν supernatural Click για ανάπτυξη... If it's supernatural we kill it. End of story. That's our job! Απλά κορυφαίο. Πέρσι έδινα πανελλήνιες και το έβλεμα στις 1 στο σταρ. Ισώς για αυτό να ξανάδινω φέτος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.