*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:24 Η *Serena* έγραψε: #541 09-11-12 21:24 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Ε όχι και αυτοκτονία!Να είναι ηρωικός τουλάχιστον ο θάνατος. Άσε με τώρα γιατί μόλις είδα το επεισόδιο αυτής της βδομάδας και... Spoiler ...η χαμένη η Blair σπίτωσε τον Dan.Μη μας τα χαλάσουν τώρα στο τέλος πάνω που πηγαίναμε καλά. Υ.Γ Αγαπώ Τζορτζίνα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Ο Selestian: #542 09-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ξέρει κανείς τι θα γίνει με το Sherlock του BBC? Θα πάει 3η σεζόν? Click για ανάπτυξη... Γαμάτη σειρά! Δυστυχώς τα γυρίσματα της καινούργιας season αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2013, οπότε μην περιμένεις φέτος κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:46 Η sydney96 έγραψε: #543 09-11-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Click για ανάπτυξη... Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:49 Η *Serena* έγραψε: #544 09-11-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Click για ανάπτυξη... Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 22:09 Η sydney96 έγραψε: #545 09-11-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Ε όχι και αυτοκτονία!Να είναι ηρωικός τουλάχιστον ο θάνατος. Άσε με τώρα γιατί μόλις είδα το επεισόδιο αυτής της βδομάδας και... Spoiler ...η χαμένη η Blair σπίτωσε τον Dan.Μη μας τα χαλάσουν τώρα στο τέλος πάνω που πηγαίναμε καλά. Υ.Γ Αγαπώ Τζορτζίνα. Click για ανάπτυξη... Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selestian Δραστήριο μέλος Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:31 Ο Selestian: #542 09-11-12 21:31 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ξέρει κανείς τι θα γίνει με το Sherlock του BBC? Θα πάει 3η σεζόν? Click για ανάπτυξη... Γαμάτη σειρά! Δυστυχώς τα γυρίσματα της καινούργιας season αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2013, οπότε μην περιμένεις φέτος κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:46 Η sydney96 έγραψε: #543 09-11-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Click για ανάπτυξη... Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:49 Η *Serena* έγραψε: #544 09-11-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Click για ανάπτυξη... Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 22:09 Η sydney96 έγραψε: #545 09-11-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Ξέρει κανείς τι θα γίνει με το Sherlock του BBC? Θα πάει 3η σεζόν? Click για ανάπτυξη... Γαμάτη σειρά! Δυστυχώς τα γυρίσματα της καινούργιας season αρχίζουν τον Ιανουάριο του 2013, οπότε μην περιμένεις φέτος κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:46 Η sydney96 έγραψε: #543 09-11-12 21:46 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Click για ανάπτυξη... Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:49 Η *Serena* έγραψε: #544 09-11-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Click για ανάπτυξη... Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 22:09 Η sydney96 έγραψε: #545 09-11-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Μα είναι πολύ κατεστραμένος και δυστυχισμένος για να ζήσει. Ατύχημα δεν λέει, ξαναέπαθε. Εγώ αγαπώ και θέλω πίσω τη Τζενι! Δεν το έχω δει. Αυριο το βραδάκι που θα γυρίσω λέω να το δω. Αξίζει? Click για ανάπτυξη... Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 21:49 Η *Serena* έγραψε: #544 09-11-12 21:49 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Click για ανάπτυξη... Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 22:09 Η sydney96 έγραψε: #545 09-11-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Τελείως αχώνευτη όμως.Ούτε να τη βλέπω δεν μπορούσα.Ευτυχώς εξαφανίστηκε μετά από ένα σημείο και έπαιξε σε κάνα δυο μόνο επεισόδια. Ε δεν είχε και τίποτα το ιδιαίτερο.Όπως και όλα τα προηγούμενα τις τελευταίες δύο season. Click για ανάπτυξη... Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sydney96 Δραστήριο μέλος Η Βάσω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 748 μηνύματα. 9 Νοεμβρίου 2012 στις 22:09 Η sydney96 έγραψε: #545 09-11-12 22:09 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Έλα γιατί? Εδινε έναν τέλειο bitchy τόνο στη σειρά. Κατα τη γνώμη μου πρέπει να την φέρουν πίσω για το φινάλε. Click για ανάπτυξη... Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 10:52 Η Gate4 έγραψε: #546 10-11-12 10:52 Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ άρχισα από τον 1ο κύκλο το Grey's Anatomy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dimz Νεοφερμένο μέλος Ο Dimz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:46 Ο Dimz έγραψε: #547 10-11-12 19:46 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... https://www.tvfanatic.com/2012/10/taylor-momsen-and-connor-paolo-returning-to-gossip-girl/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 10 Νοεμβρίου 2012 στις 19:48 Η *Serena* έγραψε: #548 10-11-12 19:48 Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sydney96: Πιο bitchy τόνο από τη Τζορτζίνα δεν μπορεί να δώσει κανείς.Τουλάχιστον στις πρώτες σεζόν που είχε ενδιαφέρον και σαν σειρά.Όποτε εμφανιζόταν τα κανε όλα...μπάχαλο.Η Τζένη ήταν πάντοτε σπαστική.Η Τζοτρτζίνα απλά γαμάτη. Για το φινάλε θα την ήθελα κι εγώ.Έτσι να τους μαζέψουν όλους για το τέλος. Click για ανάπτυξη... Μπαααα προτιμώ τη Τζενι. Ασε που μπορεί να είναι η gossip girl. we 'll see! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nancy2 Νεοφερμένο μέλος Η Νανσυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 93 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:05 Η Nancy2 έγραψε: #549 11-11-12 02:05 Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici43946 Διάσημο μέλος Ο venividivici43946 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.392 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 02:11 Ο venividivici43946: #550 11-11-12 02:11 Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nancy2: Και ο Μερλιν στο BBC One ειναι πολυ ωραιο(παλια το εδειχνε και στον ΑΝΤ1) Click για ανάπτυξη... Μετριότητα. Το γκρει'ς ανάτομυ που αναφέρθηκε, ξεκινά καλά, αλλά σύντομα γίνεται βαρετό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 12:18 Η Gate4 έγραψε: #551 11-11-12 12:18 Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:00 Ο JKaradakov: #552 11-11-12 14:00 Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδιά αμάν με τα spoiler. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:25 Η *Serena* έγραψε: #553 11-11-12 14:25 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Η βλακεία στο grey's anatomy είναι όταν θα πεθάνει ο μαρκ και η λέξι. Και θα γίνουν και άλλα τέτοια χαρούμενα. Αλλά μόνο που πεθαίνει ο μαρκ είναι αποτύχία Click για ανάπτυξη... Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:26 Η Gate4 έγραψε: #554 11-11-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Τον έφαγε η οικονομική κρίση. Επρεπε λέει να κάνουν περικοπές και αποφάσισαν να σκοτώσουν το Μαρκ και τη Λεξι... Click για ανάπτυξη... Σκατά να φάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:27 Η Νηρηίς έγραψε: #555 11-11-12 14:27 Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:28 Η Gate4 έγραψε: #556 11-11-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:30 Η Νηρηίς έγραψε: #557 11-11-12 14:30 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Εγώ έχω θέμα με το grey's anatomy, το λατρεύω Click για ανάπτυξη... Εμένα μου φάνηκε βαρετό, δείχνει στην αρχή το συμβάν , στο ενδιάμεσο ο ένας έχει πάει με την άλλη, έχουν τσακωθεί, έχουν βριστεί, και τους θυμιέται στο τέλος να δείξουν πως αντιμετώπισαν το ιατρικό περιστατικό. Έλεος, κάνει κοιλιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:31 Η *Serena* έγραψε: #558 11-11-12 14:31 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Σκατά να φάνε Click για ανάπτυξη... Τρώνε. Δεν νομίζω να έχουν την τηλεθέαση των πρώτων κύκλων και δεν νομίζω να πάνε και σε 10ο... Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Εγώ είπα να αρχίσω να βλέπω τα επεισόδια του Grey's anatomy που προβάλλονται στον ΑΝΤ1, αλλά μου φάνηκε βαρετό, σαν τον DrHouse που έδειχνε στο STAR κανένα. Click για ανάπτυξη... Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:32 Η Νηρηίς έγραψε: #559 11-11-12 14:32 Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από evangelie :): Και τα δύο ήταν πολύ καλά και τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Προς το τέλος όμως χάλασαν... Click για ανάπτυξη... Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 11 Νοεμβρίου 2012 στις 14:36 Η *Serena* έγραψε: #560 11-11-12 14:36 Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Νηρηίς: Δεν έχω δεί τον τελευταίο κύκλο απο τον DrHouse, αλλά απ'ότι μου έχουν πεί το ρίχνουν κι εκεί στα γκομενικά και τα συναφή. Click για ανάπτυξη... Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι λεπτομέρειες καθώς πάνε κάτι μήνες που το είδα. Θυμάμαι όμως ότι τους δύο τελευταίους κύκλους τους έβλεπα εντελώς καταναγκαστικά, μόνο και μόνο για να φτάσω στο τελευταίο επεισόδιο και να έχω δει όλη τη σειρά. Γενικά πάντως όλες οι σειρές χαλάνε με το πέρασμα του χρόνου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.