Πώρωση με τηλεοπτικές σειρές

Καινουρια σειρα,η οποια πιστευω θα ειναι επικη :Terra Nova.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

3e6HSI844546-02.jpg
Ήταν πώρωση αλλά τέλειωσε.. :'(

Στην αρχή του, το παρακολουθούσα μανιωδώς. Μετά κατήντησε αηδία, δε ξέρω. Το ξεφτιλισαν στην πορεία. :P

Από σειρές τώρα, τρελαίνομαι να παρακολουθώ:
N.C.I.S
House M.D.
Gossip Girl
Two and a half men
Big Bang Theory

Αλλά όχι πορωμένα. Δηλαδή δεν θα κάθομαι να κατεβάζω επεισόδια, αλλά πάντα επιδιώκω να τα βλέπω αν παίζονται στην tv.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πορώθηκα με το Sopranos και το Game of Thrones.Ξεκινησα το Borgias αλλα δεν με ενθουσιασε κ τωρα θελω να ξεκινησω το The Wire.Το Sopranos παντως το προτεινω ανεπιφυλακτα μονο που θα χρειαστειτε χρονο για να το τελειωσετε γιατι ειναι 6 σεζονς :P

https://www.imdb.com/title/tt0141842/

καλα φιλε εισαι δικος μου εσυ.Καλα δεν το συζητω αν σου αρεσε το sopranos τοτε θα ξετρελαθεις με το WIRE αν και ειναι πιο πολυ φαση με τον υποκοσμο της Νεας Υορκης και με μαυρους,ναρκωτικα κτλπ αλλα λεει αρκετα δεν το συζητω.Εγω τωρα μολις τελειωσα την 3η season και παω για 4η.

Stringer bell θεος btw!!!

They used to make steel there, no? μιλαμε μου εχει μεινει αυτη η ατακα και το επεισοδιο,μπορω και θελω να πω τοσα για αυτο το serial αλλα δεν θελω να σου κανω spoiler man:D:D:D
αχ τι να πρωτοπεις...

προσωπικά έχω φάει κόλλημα με το criminal minds! δεν είναι για όλα τα γούστα και είναι λίγο δύσκολο να το κατανοήσεις σε κάποια σημεία αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον!!:clapup:

Μυστικά της Εδέμ!!!!!!
FRIENDS

imagesqtbnANd9GcQz8LW_cqukg6H23AssvO0syI-1.jpg

Αγαπώ...απλά...

how i met your mother,gossip girl,big bang theory,glee,grey's anatomy,pretty little liars,vampire diaries!!ξερω ειμαι καμμενο...:Pτα δυο τελευταια τα τελειωσα(ολους τους κυκλους και οσα βγαινουν καθε βδομαδα)μεσα σε μηνα...δεν ξερω τι τρεχει:worry::P

greys anatomy (top of the top), how i met your mother (απιστευτο γελιο η σειρα), criminal minds, big bang theory, boston legal, las vegas (τελειοοοο) supernatural, merlin, breaking bad (επισης τελειο)...αυτα νομιζω :)

csi miami απλα τελειο!!

csi miami απλα τελειο!!
προτιμώ las vegas:)

η πρώτη 1,5 σεζόν του house μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις οπότε θα το συνεχίσω:)

Friends - ακόμα και σήμερα τα βλέπω και πεθαίνω στο γέλιο...είναι απλά καταπλητικά!!!
Grey's Anatomy - είμαι στον 8ο κύκλο και συνεχίζω...
Lost - επική σειρά...αν και περιμένα κάπως πιο συνταρακτικό τέλος :(
Mr. Bean - πολύ λιγά επεισόδια, αλλά δε χορταίνω να τα βλέπω ξανά και ξανά...τρελό γέλιο ο τύπος!!! :D
The X-Files - θα μου πείτε που το ξέθαψα αυτό :P αλλά τρελό κόλλημα...είδα και τους 9 κυκλούς μέσα σε 2 μήνες περίπου και είναι τέλειο!!! :D

Εγώ εδώ και κανέναν μήνα βλέπω το Breaking Bad.Τώρα αρχίζω την 4η σεζόν.Αρκετά καλή σειρά θα έλεγα

alcatraz φαινεται καλο, θυμιζει λιγο fringe
και communnity, αγαπημενο πλεον!

προτιμώ las vegas:)

η πρώτη 1,5 σεζόν του house μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις οπότε θα το συνεχίσω:)
λατρευω (κυριολεκτικα ομως:D )τον ορατιο......:):D:D:D

λατρευω (κυριολεκτικα ομως:D )τον ορατιο......:):D:D:D
αααααα και εσύ;;;;;και εγώ μια απο τα ίδια:D

εγώ βλέπω όποτε προλαβαίνω how i met your mother και big bang theory!
και πιο σπάνια modern family

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Modern Family έχω ακούσει ότι είναι πολύ καλό..
Και βέβαια και το Game of Thrones!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τώρα έχω ξεκινήσει το supernatural...ειμαι στη μέση της 2ης σεζον

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back