Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:19 Η Emilouko έγραψε: #4.001 23-08-14 18:19 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όπως τη δίαιτα; Εγώ πάντως ψήθηκα γιατί έχει πολύ καλές κριτικές. Από Σεπτέμβρη.. Click για ανάπτυξη... Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:40 Η _fairygirl_: #4.002 23-08-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Click για ανάπτυξη... Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:42 Η Emilouko έγραψε: #4.003 23-08-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η _fairygirl_: #4.004 23-08-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:22 Η Emilouko έγραψε: #4.005 23-08-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όπως τη δίαιτα; Εγώ πάντως ψήθηκα γιατί έχει πολύ καλές κριτικές. Από Σεπτέμβρη.. Click για ανάπτυξη... Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:40 Η _fairygirl_: #4.002 23-08-14 18:40 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Click για ανάπτυξη... Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:42 Η Emilouko έγραψε: #4.003 23-08-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η _fairygirl_: #4.004 23-08-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:22 Η Emilouko έγραψε: #4.005 23-08-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Τώρα τι μου το θύμησες αυτό;Εγώ απλά έχω πατήσει pause. Θα συνεχίσω ρε Εγώ μπορεί να την ξεκινήσω νωρίτερα. Δε θα σου spoilάρω τίποτα . Don't worry. Και εγώ λόγω κριτικών ψήθηκα και από την περιγραφή μου φάνηκε αρκετά ενδιαφέρουσα. Click για ανάπτυξη... Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 18:42 Η Emilouko έγραψε: #4.003 23-08-14 18:42 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η _fairygirl_: #4.004 23-08-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:22 Η Emilouko έγραψε: #4.005 23-08-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Χμ,εγώ από Σεπτέμβρη με κόβω. 'Εχω να βγάλω 6η σεζόν Ντεξ.KIll me. Click για ανάπτυξη... Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:21 Η _fairygirl_: #4.004 23-08-14 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:22 Η Emilouko έγραψε: #4.005 23-08-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Εγώ θέλω να μπω 3η season. Η αδερφή μου είδε χωρίς εμένα και την τελειώνει. Λέω να τ' αφήσω για Σεπτέμβρη για να έχω υλικό. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:22 Η Emilouko έγραψε: #4.005 23-08-14 19:22 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Ναι γιατί με τις ταχύτητες που πας θα δεις ό,τι σειρά υπάρχει. Η 3η είναι ωραία σεζόν όπως και η 4η. Click για ανάπτυξη... Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:26 Η _fairygirl_: #4.006 23-08-14 19:26 Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Emilouko: Χμμ, ναι έτσι μου έχουν πει και άλλοι.Γι 'αυτό θέλω να τις δω άνετα Click για ανάπτυξη... Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Emilouko Περιβόητο μέλος Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.143 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:28 Η Emilouko έγραψε: #4.007 23-08-14 19:28 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Μπορεί να την δω.Κάτσε να φτάσω πρώτα. Θέλω να τελειώσω και GoT και Teen Wolf κ από Οκτώβριο έχω και νέες season από σειρές που παρακολουθώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:29 Η *Serena* έγραψε: #4.008 23-08-14 19:29 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Και η 5η το ίδιο. Η 6η κατ'εμέ είναι ό,τι χειρότερο έχω δει μετά τη 2η. Αν δε σ'αρέσει το κεντρικό θέμα,δεν παίζει να τη δεις. Click για ανάπτυξη... Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:31 Η _fairygirl_: #4.009 23-08-14 19:31 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Η 6η είναι γαμάτη και η 5η βαρετή. Click για ανάπτυξη... Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:34 Η *Serena* έγραψε: #4.010 23-08-14 19:34 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Your opinion. Μία φίλη μου με ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ να τη δω και΄γω βαριέμαι. Με βλέπω να τη βλέπω στο ΣΚΑΪ. Click για ανάπτυξη... Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:37 Η _fairygirl_: #4.011 23-08-14 19:37 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Στην 6η Ο κακός είναι μια αξία συνέχεια του Τριαδα. Στην 5η είναι ένα μαλακοπιτουρο. Click για ανάπτυξη... Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:40 Η *Serena* έγραψε: #4.012 23-08-14 19:40 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Spoiler Προσωπικά το όλο με την Λούμεν μ'αρέσει. Σε ηρεμάει από την ένταση με τον Τριάδα. Click για ανάπτυξη... Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 19:43 Η _fairygirl_: #4.013 23-08-14 19:43 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Τι να πω εγώ βαρέθηκα και στα μισά της 5ης την παράτησα για 2-3 μήνες. Click για ανάπτυξη... Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η *Serena* έγραψε: #4.014 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Έχω να δω Ντεξ 7 μήνες. Click για ανάπτυξη... Αποτοξίνωση κάνεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:12 Η _fairygirl_: #4.015 23-08-14 20:12 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Αποτοξίνωση κάνεις; Click για ανάπτυξη... Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:13 Η *Serena* έγραψε: #4.016 23-08-14 20:13 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Όχι,αποφεύγω τη σεζόν. Click για ανάπτυξη... Λόγω της Debra; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 20:23 Η _fairygirl_: #4.017 23-08-14 20:23 Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από *Serena*: Λόγω της Debra; Click για ανάπτυξη... Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros Πολύ δραστήριο μέλος Ο daniel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 1.393 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2014 στις 23:33 Ο dannaros έγραψε: #4.018 23-08-14 23:33 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. *Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa giannhs2001 Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Τελείωσα sons of anarchy! Αναμένουμε 7η σεζόν τώρα. Να συνεχίσω Asylum ή BrBad? Click για ανάπτυξη... BrBad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
*Serena* Τιμώμενο Μέλος Η Raven δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 31 ετών και μας γράφει από Ρωσία (Ευρωπαϊκή Ρωσία). Έχει γράψει 5.992 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 00:48 Η *Serena* έγραψε: #4.019 24-08-14 00:48 Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 24 Αυγούστου 2014 OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 199 200 201 202 203 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 201 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_: Την Debra,την αγαπάω. Απλά βρίσκω πάρα πολύ βαρετό τον 6ο κύκλο. Click για ανάπτυξη... Α όχι λόγω του τι κάνει αυτή στον 6ο. Περί ορέξεως σουφλέ σοκολάτας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OChemist Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 999 μηνύματα. 24 Αυγούστου 2014 στις 02:34 Ο OChemist έγραψε: #4.020 24-08-14 02:34 Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εξαιρετική σειρά που είδα τελευταία: Believe αλλά δυστυχώς δεν έχει παραπάνω απο 1 κύκλο. Κρίμα. Lie to Me ΤΕΛΕΙΑ σειρα!!! εχω δρομο ακομα μεχρι να την ολοκληρωσω. αλλά και εγώ καίγομαι με το True Blood και ανυπομονώ να δω πως θα ολοκληρωθεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.