Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:47 Η Georgia394: #2.701 19-09-13 15:47 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελείωσα τον δεύτερο κύκλο του Grey's Anatomy Click για ανάπτυξη... Αργα προχωρας! Εγω τελιωνω τον 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:52 Η Gate4 έγραψε: #2.702 19-09-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αργα προχωρας! Εγω τελιωνω τον 5ο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:01 Η Georgia394: #2.703 19-09-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Click για ανάπτυξη... Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:06 Η Gate4 έγραψε: #2.704 19-09-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Click για ανάπτυξη... Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:01 Η nicol έγραψε: #2.705 19-09-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Τελείωσα τον δεύτερο κύκλο του Grey's Anatomy Click για ανάπτυξη... Αργα προχωρας! Εγω τελιωνω τον 5ο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 15:52 Η Gate4 έγραψε: #2.702 19-09-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αργα προχωρας! Εγω τελιωνω τον 5ο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:01 Η Georgia394: #2.703 19-09-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Click για ανάπτυξη... Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:06 Η Gate4 έγραψε: #2.704 19-09-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Click για ανάπτυξη... Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:01 Η nicol έγραψε: #2.705 19-09-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Αργα προχωρας! Εγω τελιωνω τον 5ο. Click για ανάπτυξη... Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:01 Η Georgia394: #2.703 19-09-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Click για ανάπτυξη... Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:06 Η Gate4 έγραψε: #2.704 19-09-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Click για ανάπτυξη... Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:01 Η nicol έγραψε: #2.705 19-09-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Gate4: Δεν έχει πολύ καιρό που το άρχισα άσε που έβλεπα και το tvd Δεν είναι σειρά που τελειώνει εύκολα πάντως με τόσους κύκλους! Click για ανάπτυξη... Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4 Επιφανές μέλος Η Ηägring δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 26.196 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 16:06 Η Gate4 έγραψε: #2.704 19-09-13 16:06 Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Click για ανάπτυξη... Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:01 Η nicol έγραψε: #2.705 19-09-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Georgia394: Ισχυει!! Και εκτος του οτι ειναι πολλοι οι κυκλοι εχουν και απο πολλα επεισοδια ο καθενας! (εκτος απ' τον 1ο τελοσπαντων) Click για ανάπτυξη... Ναι τι να πεις Εγώ ελπίζω να καταφέρω να την τελειώσω τη σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nicol Εκκολαπτόμενο μέλος Η Νικόλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 163 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:01 Η nicol έγραψε: #2.705 19-09-13 18:01 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: το 2ο ειδικά όσο πάει γίνεται και καλύτερο! το θεωρώ μέσα στην 3αδα που έχω δει απο σειρές..και είναι διψήφιος αριμός σίγουρα Click για ανάπτυξη... έχω ενθουσιαστεί!ναι ειδικά το homeland πολύ καλή σειράά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:48 Ο Xaris SSSS: #2.706 20-09-13 22:48 Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dexter Spoiler Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 17:12 Η Alma Libre: #2.707 21-09-13 17:12 Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:13 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.708 21-09-13 18:13 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Dexter 8x08 Spoiler Στο τέλος μου θύμισε το μικρό σπίτι στο λιβάδι. Μη φύγεις χάνα, μη φύγεις χάνα -.- Το επεισόδιο σε γενικές γραμμές δεν ξεχώρισε απ'τον όλο κύκλο,όμως στεναχωρήθηκα πολύ που σκότωσε τον Ζακ ο Χειρουργός Εγκεφάλων. Πως γίνεται να είχε αίμα του Ζακ όμως η Κάσι στα χέρια της; Αυτό δεν κατάφερα να το συνδέσω με κάτι Click για ανάπτυξη... Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre Επιφανές μέλος Η Sinéad δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτητής του τμήματος Φιλοσοφικών & Κοινωνικών Σπουδών Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.751 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:39 Η Alma Libre: #2.709 21-09-13 18:39 Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Νηρηίς_: Spoiler Όταν δεις ποιος είναι ο χειρουργός εγκεφάλων θα καταλάβεις πως έγινε το τελευταίο. Στο αμάξι που ο Ζακ μετέφερε αυτόν που σκότωσε στο πόμολο της πόρτας του οδηγού είχε κάτι σαν καρφάκι που τρύπησε τον Ζακ και έβγαλε αίμα. Κάποιος το έβαλε και αξιοποίησε το αίμα του με αυτό τον τρόπο. :-P Click για ανάπτυξη... Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_Νηρηίς_ Πολύ δραστήριο μέλος Η _Νηρηίς_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 875 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 18:50 Η _Νηρηίς_ έγραψε: #2.710 21-09-13 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre: Spoiler Να φανταστώ το ομορφόπαιδο το έβαλε; Ναι, το είπε οτι κόπηκε στο πόμολο, αλλά το πως αξιοποιήθηκε δεν έχω καταλάβει. Click για ανάπτυξη... Spoiler Ναι. Και ο Ντεξτερ το έχει κάνει στο πρώτο κύκλο. Ο Όλιβερ θέλει να παίξει με τον Ντεξτερ. Έτσι έβαλε στο αμάξι του Ζακ το καρφί, αυτό τρυπήθηκε, ο Όλιβερ μετέφερε αυτό το λιγοστό αίμα στα νύχια της κοπέλας, για να νομίζει ο Ντεξτερ πως το έκανε ο Ζακ. Εξάλλου ο Όλιβερ πριν την σκοτώσει υποτίθεται πως τα είχε μαζί της για λίγο. Ο Ζακ τρυπήθηκε μπροστά στο Ντεξτερ, αλλά και το βράδυ του φόνου της κοπέλας που εκείνος είχε σκοτώσει έναν άλλον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manos2013 Νεοφερμένο μέλος Ο manos2013 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 66 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:43 Ο manos2013: #2.711 21-09-13 22:43 Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οποιος εχει λιγο πιο γερο στομαχι και δεν αηδιαζει με το παραμικρο να δει το The walking dead ειναι επος και δεν το περιμενα γιατι ποτε δε με ενθουσιαζε η ιδεα τον ζομπι αλλα αυτο εδω ειναι διαφορεετικο αξιζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:19 Ο JKaradakov: #2.712 22-09-13 01:19 Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:34 Ο kwstasIdealism: #2.713 22-09-13 01:34 Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:38 Ο Xaris SSSS: #2.714 22-09-13 01:38 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Sons of Anarchy οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη την εποχη Click για ανάπτυξη... Δες Breaking Bad Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:42 Ο Johnnaousa: #2.715 22-09-13 01:42 Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από JKaradakov: Δεν περίμενα να το πω αλλά μου άρεσε. Δεν θα πω ότι είναι Η τοπ σειρά γιατί θα ψεύδομαι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με το Breaking Bad που είναι και αυτό παραγωγή του AMC αλλά η σειρά και πάλι έχει μερικά μικρά πράγματα που σε κάνουν να ενδιαφέρεσαι. Η πλοκή ευχάριστη αν και έτσι όπως κατέληξε η τρίτη σεζόν δεν ξέρω τι θα γίνει παρακάτω. Αναμένουμε την τέταρτη σεζόν. Καλύτερη σεζόν για εμένα, η πρώτη. Click για ανάπτυξη... για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JKaradakov Τιμώμενο Μέλος Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12.374 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 01:47 Ο JKaradakov: #2.716 22-09-13 01:47 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: για μένα η 3η ήταν από τις χειρότερες σεζόν που έχω δει σε σειρά Click για ανάπτυξη... Για να περάσει η ώρα καλή ήταν. Κοίτα ναι όντως δεν ήταν αριστούργημα. Αλλά πιστεύω είχε δύο πολύ καλά ατου: - Καρλ, το πως εξελίχθηκε αυτό το παιδί δείχνει πιστεύω την πραγματικότητα σε μια τέτοια κατάσταση. - Μισον, just a badass character. Επίσης είχε καλό premise απλώς δεν εκτελέστηκε σωστά. Ο The Governor τραγικός για εμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos_T Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Nikos_T αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 329 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:29 Ο Nikos_T έγραψε: #2.717 22-09-13 02:29 WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
WE LOVE HANNAH MCKAY. Ανυπομονώ για το φινάλε. Μιας και τελειώνει το Dexter, θ' αρχίσω Breaking Bad. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 02:48 Ο Itach1 έγραψε: #2.718 22-09-13 02:48 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 190 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: giannhs2001 Ρεντροουζ13 Searching Debugging_Daemon Liberta_ ioanna2007 greekgohan Φινεύς sofopotour BatGuin angies Obi-Wan Kenobi hello1234 tsiobieman Scandal Serj Tankian dmav Angelikaaa Alessandra Eliza Sofos Gerontas ZoumeroMpifteki Steliosgkougkou constansn Maria_Xagorari love_to_learn El_ Paragontas7000 iiTzArismaltor_ Giorgkalo Nala Polkiu chester20080 theo93 fockos thenutritionist Αντικειμενικός johnsala desperate-ambitious! GeorgePap2003 kiyoshi George_dr sophiaa Steliosalm spring day Sherlockina Stelios725 bruh_234 Unboxholics Lathy oups theodoraooo Apocalypse nimbus alpha.kappa Johanna Mark Citylights charmander Απροσάρμοστη Αναστασία197 Maynard katia.m Kitana Pharmacist01 Marple ggl ougka pougka emilyfan85 snowy Εριφύλη Mammy Nun Than003 F1L1PAS srg96 το κοριτσι του μαη Don25 angeloskar KingPoul Anonymous0 Φραπεδοφιλόσοφος vasilis123321 Phys39 VasoGrimes louminis Giii V@Per globglogabgalab Viedo eukleidhs1821 Memetchi Freddys Κασσιόπη Chris_Kon Melina K. J.Cameron NightOwl Ggpg cel123 Vasilis2000kak eri548 SlimShady Slytherin Superhuman nick 3484 stefan Rene2004 Kostakis45 Thanos_D tslef8 den antexw allh apotyxia Jocaste Steffie88 nucomer hirasawayui Μάρκος Βασίλης ΘανάσοςG4 Maraaki21 lnesb Serotonin T C Jack of Spades Marianna35 barkos American Economist guest18 roud CoolCowboy Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris_Kon Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Chris_Kon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Σπάρτη (Λακωνία). Έχει γράψει 133 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:15 Ο Chris_Kon: #2.719 22-09-13 13:15 Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 318 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 318 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Itach1: 5η σεζόν Dexter επεισόδιο 6!! Υπάρχει πλοκή στην συνέχεια ή κάπου κάνει κοιλιά; Click για ανάπτυξη... Όχι δεν κάνει κοιλιά! Να το συνεχίσεις Αύριο τελευταίο επεισόδιο Dexter, μεθαύριο πρώτο επεισόδιο HIMYM Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Georgia394 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Georgia394 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 188 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2013 στις 13:45 Η Georgia394: #2.720 22-09-13 13:45 Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εγω περιμενω πως και πως και την καινουρια σειρα Agents of S.H.I.E.L.D! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.