Καταλαβαίνω τον "πόνο" σου φίλε δημιουργέ του θρεντ γιατί πάσχω και γώ
Προσωπικά πιστεύω ότι οι πανελλήνιες είναι μια δικαιολογία που βρήκαμε για να καθυστερήσουμε την επικείμενη κίνηση που σκεφτόμαστε και τόσο πολύ θέλουμε να κάνουμε εμείς οι άρρωστοι και ναι, όντως η ψυχολογία μετράει αλλά σκέψου κ αυτό:
Την σκέφτεσαι έτσι? Λέμε ότι κανεις την κίνηση και την τρώς ζεστή (ειλικρινά εύχομαι να μη συμβεί
). Θα συνεχίσεις να την σκέφτεσαι, ως κάτι που δεν έγινε ποτέ δικό σου. Λέμε τώρα ότι κάνεις την κίνηση και σου χαμογελάσει το σύμπαν για λίγο (go FTW) δεν θα συνεχίσεις να την σκέφτεσαι? Ας πούμε τελευταίο ότι δεν κάνεις την ριμάδα την κίνηση. Τότε είναι που θα την σκέφτεσαι όλη την ώρα. Συμπέρασμα: Ότι και να γίνει την πάτησες
(-αμε) γιατί αυτό γίνετε 1 βδομάδα πριν τις πανελλήνιες και αυτή η άτιμη θα απασχολεί ένα σημαντικό μέρος του μυαλού σου
(-μου)
Και κάτι ακόμα λίιιιγο offtopic. Συμφωνάω μαζί σου αλλά δυστυχώς είναι γεγονός ότι πλέον αυτοκτονούμε καθημερινά... Την τελευταία βδομάδα μόνο, 3.
Spoiler
ΥΓ Νομίζω πως αυτή η δικαιολογία με τις πανελλήνιες που αναφέρω πιο πάνω είναι πραγματικά καλή
Tουλάχιστον εμένα με έχει παγιώσει...