Guest 324983
Επισκέπτης
 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμέν.  Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα. 

04-07-20

13:49

Καλημέρα. Ξέρετε πότε θα βγουν οι βαθμοι; Έχω δει την δήλωση της Κεραμέως (περίπου 10/07) αλλά μου φαίνεται λίγο αργά και έχω ακούσει και υποθέσεις για πιο νωρίς.. Ξέρετε κάτι;
								Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
efi25
Δραστήριο μέλος
 Η efi25 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 474 μηνύματα. 

04-07-20

13:51

Καλημέρα. Ξέρετε πότε θα βγουν οι βαθμοι; Έχω δει την δήλωση της Κεραμέως (περίπου 10/07) αλλά μου φαίνεται λίγο αργά και έχω ακούσει και υποθέσεις για πιο νωρίς.. Ξέρετε κάτι;

Την Παρασκευή οι βαθμοί των πανελλαδικών - EpirusPost
Την Παρασκευή 10 Ιουλίου θα ανακοινωθούν οι βαθμοί των υποψηφίων που έλαβαν μέρος στις Πανελλαδικές εξετάσεις.
				Δεν ξερω αν ειναι εγκυρο ανεβηκε βλεπω πριν 2 ωρες!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Viedo
Διάσημο μέλος
 Ο Viedo αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.912 μηνύματα. 

04-07-20

13:56

Την Παρασκευή στη 1 θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, οι βαθμολογίες.
aggelosst9
Εκκολαπτόμενο μέλος
 Ο aggelosst9 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης Ο.Π.Α. (Αθήνα).  Έχει γράψει 126 μηνύματα. 

04-07-20

13:56

Ηρεμήστε βρε με τους βαθμούς, τι 7 να βγούν τι 10 το ίδιο είναι, οι βάσεις είναι το ζητούμενο 

Guest 324983
Επισκέπτης
 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμέν.  Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα. 

04-07-20

14:00

Α δεν είχα δει την καινούρια ανακοίνωση, ευχαριστώ! 
Χαχαχα, όντως δεν έχουν και τόση διαφορά 3 μέρες..
								Χαχαχα, όντως δεν έχουν και τόση διαφορά 3 μέρες..
Κλημεντίνη
Πολύ δραστήριο μέλος
 Η Κλημεντίνη αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένη.  Είναι Φοιτήτρια.  Έχει γράψει 1.709 μηνύματα. 

04-07-20

14:17

Τέλεια, Στις 10 λοιπόν..
Αντε θα αντέξουμε.
								Αντε θα αντέξουμε.
eukleidhs1821
Διάσημο μέλος
 Ο eukleidhs1821 αυτή τη στιγμή  δεν είναι συνδεδεμένος.  Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Ιωαννίνων (Ιωάννινα) και μας γράφει από Καινούργιο (Ηράκλειο). Έχει γράψει 3.965 μηνύματα. 

04-07-20

16:32

και μετα μου λεγατε πριν κανα μηνα οτι δε θα μπορουσε να εφαρμοστει το συστημα της δευτερης ευκαιριας με διπλη εξεταστικη εντος 1 μηνα.χημεια παρασκευη 26/6 δε δωσανε??μιλαμε για κοντα 20.000 γραπτα ισως και παραπανω.για να βγουν 10/7 σημαινει οτι η διορθωση θα τελειωσει ή την δευτερα ή την τριτη για να ελεγχουν και να βγουν μετα αποτελεσματα.δηλαδη διορθωθηκαν 20.000 γραπτα σε 1 εβδομαδα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
- 
				Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- suaimhneas
 - Μάρκος Βασίλης
 - Dimitris9
 - Eleni54
 - stamoul1s
 - the purge
 - Memetchi
 - valantis21
 - Aria34
 - MarcoReus
 - Panagiotis849
 - Κλημεντίνη