Πότε θα βγουν οι βαθμοί;

• Thread starter Thread starter Guest 324983
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

Guest 324983

Επισκέπτης

Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός.
Καλημέρα. Ξέρετε πότε θα βγουν οι βαθμοι; Έχω δει την δήλωση της Κεραμέως (περίπου 10/07) αλλά μου φαίνεται λίγο αργά και έχω ακούσει και υποθέσεις για πιο νωρίς.. Ξέρετε κάτι;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα. Ξέρετε πότε θα βγουν οι βαθμοι; Έχω δει την δήλωση της Κεραμέως (περίπου 10/07) αλλά μου φαίνεται λίγο αργά και έχω ακούσει και υποθέσεις για πιο νωρίς.. Ξέρετε κάτι;

Δεν ξερω αν ειναι εγκυρο ανεβηκε βλεπω πριν 2 ωρες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την Παρασκευή στη 1 θα ανακοινωθούν, εκτός απροόπτου, οι βαθμολογίες.

Ηρεμήστε βρε με τους βαθμούς, τι 7 να βγούν τι 10 το ίδιο είναι, οι βάσεις είναι το ζητούμενο :P

Α δεν είχα δει την καινούρια ανακοίνωση, ευχαριστώ!
Χαχαχα, όντως δεν έχουν και τόση διαφορά 3 μέρες..

Τέλεια, Στις 10 λοιπόν..
Αντε θα αντέξουμε.

και μετα μου λεγατε πριν κανα μηνα οτι δε θα μπορουσε να εφαρμοστει το συστημα της δευτερης ευκαιριας με διπλη εξεταστικη εντος 1 μηνα.χημεια παρασκευη 26/6 δε δωσανε??μιλαμε για κοντα 20.000 γραπτα ισως και παραπανω.για να βγουν 10/7 σημαινει οτι η διορθωση θα τελειωσει ή την δευτερα ή την τριτη για να ελεγχουν και να βγουν μετα αποτελεσματα.δηλαδη διορθωθηκαν 20.000 γραπτα σε 1 εβδομαδα!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back