Πότε θα βγουν οι βάσεις των σχολών για τις Πανελλαδικές 2011

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mr.thewritikos

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Ρε βασιλης497 τι κάθεσαι και λες.. άτυχοι αυτοί? Πονηρές αλεπούδες είναι και εννοείτε θα κάνω καταγγελία αν τους δεχτούν, δα αν βρεθούν και άλλα άτομα, θα κάνουμε μήνυση. Εγώ είμαι ένας από τους άτυχους, πέρα ότι έγραψα χάλια (δικό μου πρόβλημα), το υπουργείο μέχρι προ-τελευταία ημέρα έβγαζε ανακοίνωση ΟΤΙ ΔΕΝ τίθεται θέμα παράτασης!!.. Πρώτη φορά για εμένα ήταν αυτή η εμπειρία, ούτε ήξερα για προβλέψεις, πως και τι.. αρων αρων αφού είδα βαθμολογία, έβαλα εκεί 30 σχολές και το κατέθεσα, χωρίς να ξέρω πώς και τι και αν.. Εγώ είμαι ο άτυχος και 80000 άλλοι που το κατέθεσαν πριν την παράταση.. Διότι το υπουργείο εμάς μας κορόιδεψε για να ξεφορτωθεί ακριβώς αυτό που επικαλούνται τα μιου μιου παραπονεμένα 1000 παιδιά. Τεχνικούς λόγους (κρέμασμα σερβερ)

Αυτοί όχι μόνο αδιαφόρησαν πλήρως για το νόμιμο, χλεύασαν και την παράταση.. και τώρα το παίζουν μάγκες? Όσα πάρει ο άνεμος.. τίποτα άλλο δεν έχω να πω.. Η θα δώσουν σε όλους να κάνουν διορθώσεις, η είναι άκυροι. Δεν το κατάλαβα. Λοιπόν, μας επιστρατεύω όποιος θέλει να καταθέσουμε μήνυση σε περίπτωση που τους δεχτούν και δεν δώσουν σε όλους την δυνατότητα διόρθωσης.. Διότι αυτοί πλέον παν σημειωτέον σε σχολές, ξέρουν ακριβώς τι θα βάλουν.. Όσο για αυτό που έγραψες Βασίλη, ότι θα καταθέσουν αυτό που είχαν συμπληρώσει.. Ξέχασες τους όρους χρήσης? Η μας κοροϊδεύεις? Ότι αφού κλεισει η προθεσμία, διαγράφονται τα πρόχειρα. Η κανείς και ποτέ δεν διαβάζει τους όρους χρήσης..
πάντως η απλή λογική λέει ότι το παιδί έχει δίκιο!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elenawinchester

Νεοφερμένος

Η elenawinchester αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Εγώ έχω πιο πολύ άγχος να μάθω που περνάν οι παρέες μου!!!Για αυτούς δεν είναι τπτ σίγουρο...Εγώ ξέρω πως και περνάω στην πόλη μου και στη σχολή που πάντα ήθελα.Αλλά είναι δυσκολο όταν δεν έχεις και τοθς φίλους σου μαζί...Άντε λοιπόν μη μας πρήζουν ασ τις βγάλουν να ησυχάσουμς
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giannoutas

Διάσημο μέλος

Ο Giannoutas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2,313 μηνύματα.
Μια χαρα ευκολο ειναι,αφου μπορεις να φτιαξεις καινουργιους
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

elenawinchester

Νεοφερμένος

Η elenawinchester αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Εννοείται πως θα κάνω νέους φίλους. Το θέλω μάλιστα πολύ!! Απλά όσο να'ναι είναι δύσκολο να είσαι μακρυά με άτομα που γνωρίζεσαι 12 χρόνια και είσασταν κάθε μέρα μαζί...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

starry_eyed

Δραστήριο μέλος

Η starry_eyed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 416 μηνύματα.
ποτε βγαινει η ανακοινωση για την ημερομηνια των βασεων καθε χρονια? μια μερα πριν?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
η τηλεόραση ήταν απλά ένα παράδειγμα. υπάρχουν οι εφημερίδες, το ιντερνετ... δεν είμαστε απόλυτοι, γι' αυτό άλλωστε και κάνουμε συζήτηση. απλά βλέπουμε τα πράγματα από διαφορετική οπτική γωνία.

well κι εγώ ένα παράδειγμα έφερα.. :whistle:
Δεν καταλάβατε τι θέλω να πω μου φαίνεται, όταν έχεις 100+ χιλιάδες μηχανογραφικά να κατατεθούν και προσπαθώντας να το παίξεις προχωρημένος κι έτσι και εκεί που ήταν συνηθισμένο κάθε φορά να οριστικοποιούνται όλα στα σχολεία δίνεις το ελεύθερο φέτος στον άλλο να αναλάβει να υλοποιήσει τη διαδικασία μόνος του είναι απόλυτα λογικό να γίνουν και πατάτες. Στατιστικά καθαρά να το δεις, όταν ο αριθμός των μηχανογραφικών είναι τόσο μεγάλος και ο έλεγχος είναι μηδενικός τι περιμένεις, να γίνει κανένα θαύμα και να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια; αυτό το τίμημα έχει η προχειρότητα. Απλά η δική σου οπτική είναι ότι για τα όποια ευτράπελα που παρουσιάζονται φταίνε οι υποψήφιοι που δεν ακολουθούν και όχι το υπουργείο που τα κάνει όλα ανοργάνωτα και δεν προλαμβάνει καταστάσεις.

δεν καταλαβαίνω, γιατί είναι κακό να υποδεικνύεις στον άλλο τα λάθη του, αν έρθει και σου ζητήσει τη γνώμη σου. από τη στιγμή που αυτό πιστεύω, αυτό και θα του έλεγα. οι ανθρώπινες σχέσεις στηρίζονται στην ειλικρίνεια και όχι στα "χαϊδέματα αυτιών".

Όχι δεν το είπα υπό αυτήν την έννοια. Αν είχες κάποιον γνωστό σου που ήξερες ότι παρόλο που είχε ξεσκιστεί στο διάβασμα όλη τη χρονιά, στερήθηκε πράγματα, έβγαλε εν τέλει το βαθμό που ήθελε, έκανε μηχανογραφικό, κατέληξε να του το πιάσουν άκυρο λόγω της παρεξήγησης αυτής δεν θα ήσουν τόσο απόλυτη. Τουλάχιστον για μένα ένας τέτοιος μαθητής δεν θα άξιζε να χάσει όλη τη χρονιά και να ξανά δώσει για αυτό το λόγο.

τόση ώρα λες εμάς κακούς, αλλά με αυτό που λες ο κακός γίνεσαι εσύ.

προσπαθώ να συμβαδίσω με το σκεπτικό σας :)

και στο κάτω κάτω μπορώ να καταλάβω μία καθυστέρηση, λόγω απεργίας, αλλά όχι για την αβλεψία ή την αδιαφορία ή και 'γω δε ξέρω τι κάποιων.

Κόβω το λαιμό μου ότι σε περίπτωση απεργίας τα ίδια θα κάνατε και χειρότερα. "δε γίνεται να μη μας σκέφτονται και να κάνουν του κεφαλιού τους όσο εγώ θα πρέπει τώρα να τρέχω μες στο Σεπτέμβρη για σπίτια και μπλα μπλα μπλα" έλα τώρα είδα και πέρσι πόσο αλληλέγγυοι ήταν οι υποψήφιοι με την απεργία των διορθωτών.

όταν βλέπεις τα μόριά σου ότι είναι πολύ πιο κάτω από αυτά της σχολής που εδρεύει στην πόλη σου, δε χρειάζεσαι ιδιαίτερη σοφία ή τις εκτιμήσεις για να καταλάβεις ότι περνάς σε κάποια άλλη πόλη. εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις ότι όσο πιο αργά τόσο το χειρότερο για τις οικογένειες των παιδιών που θα πάνε σε άλλη πόλη; ξέχνα τις άδειες κι όλα αυτά. σου δίνω δικό μου παράδειγμα. εγώ 100% περνάω σε κάποια άλλη πόλη γιατί για τη σχολή που θέλω είμαι 1000+ μόρια κάτω από την πόλη μου. έχω μία αδερφή μικρότερη που πάει δημοτικό. αν οι βάσεις βγουν κατά σεπτέμβρη μεριά πώς θα γίνει να πηγαίνει η μικρή σχολείο-αγγλικά-χορούς που θα πρέπει να βρισκόμαστε αλλού εκείνες τις μέρες, γιατί κανείς δε ξέρει πόσο θα πάρει μέχρι να βρεις ένα σπίτι και τακτοποιηθείς;

Το δέχομαι το παράδειγμά σου συμφωνώ θα ήταν άδικο αλλά να σε ρωτήσω, πώς θα αντιδρούσες αν οι βάσεις ήταν να βγουν (όπως και ήταν το φυσιολογικό) αρχές Αυγούστου και πήγαινε μαζί με μια τέτοια καθυστέρηση ξέρω γω 22-23; τότε τι θα λέγατε, πάλι καλά;
πώς θα αντιδρούσες αν το υπουργείο έδινε την παράταση τέλη Ιουλίου και έλεγε αργότερα ότι πρόκειται τελικά να βγάλει βάσεις αρχές Σεπτεμβρίου λόγω τεχνικών προβλημάτων (άλλης φύσεως); τότε σε ποιον θα τα ρίχνατε στη βλακεία των υποψηφίων που σας καθυστέρησαν 7 μέρες ή στη βλακεία του υπουργείου;
Τι θέλω να πω με αυτό, αν η κατάσταση είχε σχεδιαστεί σωστά, οργανωμένα και υπήρχε πρόγραμμα τώρα δεν θα την κάναμε καν αυτή τη συζήτηση. Ο λόγος για τον οποίο έχουμε φτάσει να μιλάμε για τις ημερομηνίες που μιλάμε και έχουμε πάει 20 μέρες πίσω είναι η ανευθυνότητα του υπουργείου και όχι λίγοι υποψήφιοι που μας τη χάλασαν. Που και αυτό θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί, θα μπορούσε το υπουργείο να βάλει τον άλλο να φτιάχνει το μηχανογραφικό σπίτι του και να το οριστικοποιούσαν όλοι στα σχολεία μέσω κάποιου κωδικού. Γιατί δεν έγινε; μην την ψάχνεις, κοιτάμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος, οι βάσεις μπορούσαν να είχαν βγει ήδη και με παράταση και με ότι θες και να ξεμπερδεύαμε το πρόβλημά μας δεν είναι οι ανενημέρωτοι και τεμπέλιδες (λολ) υποψήφιοι, είναι το ότι τα πράγματα δθυστηχώς δεν δουλεύουν όπως θα πρεπε.

Ρε βασιλης497 τι κάθεσαι και λες.. άτυχοι αυτοί? Πονηρές αλεπούδες είναι και εννοείτε θα κάνω καταγγελία αν τους δεχτούν, δα αν βρεθούν και άλλα άτομα, θα κάνουμε μήνυση.
Αυτοί όχι μόνο αδιαφόρησαν πλήρως για το νόμιμο, χλεύασαν και την παράταση.. και τώρα το παίζουν μάγκες? Όσα πάρει ο άνεμος.. τίποτα άλλο δεν έχω να πω.. Η θα δώσουν σε όλους να κάνουν διορθώσεις, η είναι άκυροι. Δεν το κατάλαβα. Λοιπόν, μας επιστρατεύω όποιος θέλει να καταθέσουμε μήνυση σε περίπτωση που τους δεχτούν και δεν δώσουν σε όλους την δυνατότητα διόρθωσης.. Διότι αυτοί πλέον παν σημειωτέον σε σχολές, ξέρουν ακριβώς τι θα βάλουν..

γεια σου ρε αστυνόμε σαϊνη αυτή η σιγουριά σου με τρελαίνει όμως

Εγώ είμαι ένας από τους άτυχους, πέρα ότι έγραψα χάλια (δικό μου πρόβλημα), το υπουργείο μέχρι προ-τελευταία ημέρα έβγαζε ανακοίνωση ΟΤΙ ΔΕΝ τίθεται θέμα παράτασης!!.. Πρώτη φορά για εμένα ήταν αυτή η εμπειρία, ούτε ήξερα για προβλέψεις, πως και τι.. αρων αρων αφού είδα βαθμολογία, έβαλα εκεί 30 σχολές και το κατέθεσα, χωρίς να ξέρω πώς και τι και αν.. Εγώ είμαι ο άτυχος και 80000 άλλοι που το κατέθεσαν πριν την παράταση.. Διότι το υπουργείο εμάς μας κορόιδεψε για να ξεφορτωθεί ακριβώς αυτό που επικαλούνται τα μιου μιου παραπονεμένα 1000 παιδιά. Τεχνικούς λόγους (κρέμασμα σερβερ)

Ε; αλήθεια λες; τότε τι είναι αυτά που μου λέτε ρε περί πονηριάς και ανευθυνότητας αν δεν τους άφησε ο server ενώ είχαν περιθώριο φυσικά και πρέπει να έχουν χρόνο να ξανακάνουν.

Πρώτα από όλα αρον αρον δεν καταλαβαίνω γιατί έτρεξες όπως λες σίγουρα δε μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μια εβδομάδα έφτανε για κάποιον που ήξερε τι ήθελε. μάλλον μυρίζει κι εδώ ανευθ..εχμ *cough* *cough* εννοώ αδικία μεγάλη.
Αυτό με την παράταση την τελευταία στιγμή σίγουρα ήταν μαλακία εκ μέρους του υπουργείου αλλά δε φταίνε σε τίποτα εδώ τα 1000 παιδιά που δεν οριστικοποίησαν. Και ναι κι εγώ την πάτησα έτσι αλλά δεν κάνω κι έτσι.

Διότι αυτοί πλέον παν σημειωτέον σε σχολές, ξέρουν ακριβώς τι θα βάλουν..

..όσο ξέραμε κι εμείς πριν ένα μήνα, καθώς δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα έκτοτε.

Όσο για αυτό που έγραψες Βασίλη, ότι θα καταθέσουν αυτό που είχαν συμπληρώσει.. Ξέχασες τους όρους χρήσης? Η μας κοροϊδεύεις? Ότι αφού κλεισει η προθεσμία, διαγράφονται τα πρόχειρα
και μάλιστα αυτόματα, άρα ο όποιος ισχυρισμός επί του θέματος, απλά ρίχνουν ζαχαριτσα στα μάτια... Η κανείς και ποτέ δεν διαβάζει τους όρους χρήσης..

ποιος τους διαβάζει :whistle:
δεν είπα εγώ ποτέ "θα"ρώτησα πιο από τα 2 θα ισχύει διάβαζε καλύτερα τι λέω.
και ναι κακώς σβήστηκαν τα πρόχειρα κανονικά έπρεπε όπου δεν υπήρχε επίσημο να κλειδώσει το πρόχειρο δε νομίζω και για αυτό να φταίνε οι υποψήφιοι όμως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χκτηνίατρος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο χκτηνίατρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Κτηνιατρικής Θεσσαλίας (Καρδίτσα) και μας γράφει απο Καρδίτσα (Καρδίτσα). Έχει γράψει 316 μηνύματα.
Εννοείται πως θα κάνω νέους φίλους. Το θέλω μάλιστα πολύ!! Απλά όσο να'ναι είναι δύσκολο να είσαι μακρυά με άτομα που γνωρίζεσαι 12 χρόνια και είσασταν κάθε μέρα μαζί...
κουραγιο !!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Yannis92

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Yannis92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 331 μηνύματα.
Ειναι σιγουρο οτι θα αυτα τα 1000 τοσα ατομα θα οριστικοποιησουν το μηχανογραφικο τους τωρα? Δεν θα χε βγει ανακοινωση απο το υπουργειο αν ισχυε αυτο? Παντως πρεπει να εισαι πολυ στοκος για να μην ηξερες πως να το κανεις, απο την στιγμη που μπορουσαμε να το οριστικοποιησουμε στο σχολειο δεν υπαρχει καμια δικαιολογια για κανεναν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

shooteras

Νεοφερμένος

Ο shooteras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ρε βασιλης497 τι κάθεσαι και λες.. άτυχοι αυτοί? Πονηρές αλεπούδες είναι και εννοείτε θα κάνω καταγγελία αν τους δεχτούν, δα αν βρεθούν και άλλα άτομα, θα κάνουμε μήνυση. Εγώ είμαι ένας από τους άτυχους, πέρα ότι έγραψα χάλια (δικό μου πρόβλημα), το υπουργείο μέχρι προ-τελευταία ημέρα έβγαζε ανακοίνωση ΟΤΙ ΔΕΝ τίθεται θέμα παράτασης!!.. Πρώτη φορά για εμένα ήταν αυτή η εμπειρία, ούτε ήξερα για προβλέψεις, πως και τι.. αρων αρων αφού είδα βαθμολογία, έβαλα εκεί 30 σχολές και το κατέθεσα, χωρίς να ξέρω πώς και τι και αν.. Εγώ είμαι ο άτυχος και 80000 άλλοι που το κατέθεσαν πριν την παράταση.. Διότι το υπουργείο εμάς μας κορόιδεψε για να ξεφορτωθεί ακριβώς αυτό που επικαλούνται τα μιου μιου παραπονεμένα 1000 παιδιά. Τεχνικούς λόγους (κρέμασμα σερβερ)

Αυτοί όχι μόνο αδιαφόρησαν πλήρως για το νόμιμο, χλεύασαν και την παράταση.. και τώρα το παίζουν μάγκες? Όσα πάρει ο άνεμος.. τίποτα άλλο δεν έχω να πω.. Η θα δώσουν σε όλους να κάνουν διορθώσεις, η είναι άκυροι. Δεν το κατάλαβα. Λοιπόν, μας επιστρατεύω όποιος θέλει να καταθέσουμε μήνυση σε περίπτωση που τους δεχτούν και δεν δώσουν σε όλους την δυνατότητα διόρθωσης.. Διότι αυτοί πλέον παν σημειωτέον σε σχολές, ξέρουν ακριβώς τι θα βάλουν.. Όσο για αυτό που έγραψες Βασίλη, ότι θα καταθέσουν αυτό που είχαν συμπληρώσει.. Ξέχασες τους όρους χρήσης? Η μας κοροϊδεύεις? Ότι αφού κλεισει η προθεσμία, διαγράφονται τα πρόχειρα
και μάλιστα αυτόματα, άρα ο όποιος ισχυρισμός επί του θέματος, απλά ρίχνουν ζαχαριτσα στα μάτια... Η κανείς και ποτέ δεν διαβάζει τους όρους χρήσης..

Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,ειδικά με την διαδικασία των μηνύσεων,δεν μπορούμε να καθόμαστε με σταυρωμένα χέρια σε τέτοιες καταστάσεις...Και σημασία δεν έχει το πόσα μόρια βγάλαμε,εγώ πχ έβγαλα αρκετά καλό αριθμό μορίων,αλλά το να τηρούνται ορισμένα πράγματα.Οι οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού ήτανε σαφέστατες,δηλαδή εμείς είμασταν τόσο έξυπνοι και αυτοί οι 1000 τόσο χαζοί που δεν μπορούσαν να πάρουν ένα τηλέφωνο στο υπουργείο για διευκρινήσεις;Και άλλο το μπάχαλο του υπουργείου,που δεν τήρησε ούτε στο ελάχιστο αυτό που είχε πει για την μη ύπαρξη παράτασης,και άλλο η ανευθυνότητα κάποιων τεμπέληδων που προσπαθούν να επωφεληθούν την τελευταία στιγμή,γιαυτό όσοι πιστοί προσέλθετε!

Τέλος,πιστεύω η ανακοίνωση των βάσεων θα γίνει από 22-26,αλλά έτσι όπως το πάνε αυτοί τους έχω ικανούς και για Σεπτέμβρη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BingoBingi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο BingoBingi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 385 μηνύματα.
well κι εγώ ένα παράδειγμα έφερα.. :whistle:
Ε; αλήθεια λες; τότε τι είναι αυτά που μου λέτε ρε περί πονηριάς και ανευθυνότητας αν δεν τους άφησε ο server ενώ είχαν περιθώριο φυσικά και πρέπει να έχουν χρόνο να ξανακάνουν.

Πρώτα από όλα αρον αρον δεν καταλαβαίνω γιατί έτρεξες όπως λες σίγουρα δε μιλάμε για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά μια εβδομάδα έφτανε για κάποιον που ήξερε τι ήθελε. μάλλον μυρίζει κι εδώ ανευθ..εχμ *cough* *cough* εννοώ αδικία μεγάλη.
Αυτό με την παράταση την τελευταία στιγμή σίγουρα ήταν μαλακία εκ μέρους του υπουργείου αλλά δε φταίνε σε τίποτα εδώ τα 1000 παιδιά που δεν οριστικοποίησαν. Και ναι κι εγώ την πάτησα έτσι αλλά δεν κάνω κι έτσι..

Παρερμηνεύεις αυτά που γράφω, μήπως είσαι ένας από τους 1168 και μας το κρύβεις, η βοηθάς κάνα φιλαράκι?
Εγώ οριστικοποίησα προ-τελευταια ημέρα και αργά το βράδυ, διότι μέχρι τότε δεν υπήρχε ανακοίνωση για παράταση, επίσης είχαν συμβουλέψει και το έλεγαν συνεχώς και παντού, να αποφύγουμε την οριστικοποίηση την τελευταία ημέρα για να μην έχουμε πρόβλημα, σε περίπτωση που πέσουν πολλοί ταυτόχρονα. Απλά το υπουργείο μας εξαπάτησε σε αυτό το κομμάτι.
Γιαυτο μην παρερμηνεύεις και μην κοροϊδεύεις αυτούς που θα έπρεπε να υποστήριζες.. Αλλά μικρό το κακό, who needs u.

Όσο για σχολές που δήλωσα, ΝΑΙ δήλωσα την 1 σχολή που θέλω και έβαλα στην τύχη καμια 30ρια.. Είμαι λίγο μεγάλος για να θέλω να γίνω 100 πράγματα όταν μεγαλώσω, σήμερα δα έχω και γενέθλια, 30-32 κλείνω.. λολ. Όμως ποτέ δεν είχα ασχοληθεί με το άθλημα του μηχανογραφικού, στην ουσία δεν ήξερα ΚΑΝ ότι είναι άθλημα εδώ στην Ελλάδα. Τώρα δα που είδα και την «χωρίς κιάλια» διαφθορά, πραγματικά αμφιβάλω για το μέλλον αυτής της χώρας.
Γιαυτο μη μου λες εμένα ότι δεν ήξερα τι ήθελα.. Θα σου βγάλω την κελεμπία από το αβαταρ. :beating::kill:

Αφού δεν ήξεραν πώς να το κάνουν, πως ήξεραν να κάνουν πρόχειρο μηχανογραφικό? Γιαυτο από εβδομάδα εγώ θα συμβουλευτώ δικηγόρο, πότε είναι κατάλληλη στιγμή να επέμβουμε και με ποιο τρόπο, ίσως αρχικά να αρκεί ένα εξώδικο. Αν το καλοσκεφτείς, πρόβλημα θα έχουν όλοι όσοι είναι από 19000 μόρια και κάτω. Γιατί κάποιοι θα χάσουν την θέση που κέρδισαν, πριν μπουν αυτοί.. Θα πάει ντόμινο.

ps: Για να μην τρομάζουν τα παιδιά με την λέξη εξώδικο.. Είναι ένας επίσημος τρόπος ερώτησης, διαμαρτυρίας για Χ λόγους, μέσω δικηγόρου. Υποχρεούνται να απαντήσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. (Δεν έχει σχέση με δικαστήρια και μηνύσεις).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

kcR

Νεοφερμένος

Ο kcR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Αν όσοι δεν οριστικοποίησαν είναι ανεύθυνοι 18χρονοι τότε όσοι καθησυχάζονται ή αγχώνονται με τις προβλέψεις του κάθε μαλάκα από δω κι από κει μεταφέρουν την ανευθυνότητα, και τη μαλακία, σε άλλο επίπεδο.

Δεν έχω πρόβλημα να περιμένω 5-10 μέρες για οποιονδήποτε λόγο. Ας τα διορθώσουν ή ας τα συμπληρώσουν απ' την αρχή, δε με νοιάζει.
Για εμένα όμως φίλε που είμαι με το 10% και αρχίζω εξεταστική στις 22 Αυγούστου στη σχολή που είμαι τώρα έχει τεράστια διαφορά το αν θα βγουν 5-10 μέρες αργότερα γιατί αυτές οι μέρες είναι μια χαμένη εξεταστική.Όμως είναι εύκολο να το παίζεις άνετος όταν εσύ δεν έχει πρόβλημα.
Δεν το λέω επειδή συμφωνώ με αυτούς που λένε σταρχίδια τους αν κάποιοι δεν πρόλαβαν να επικυρώσουν τα μηχανογραφικά,κι αυτό μαλακία είναι,αλλά ο τρόπος με τον οποίο γυρνάς από θέμα σε θέμα και πουλάς άνεση στο πότε θα βγουν οι βάσεις είναι πραγματικά ενοχλητικός για κάποια άτομα που καιγόμαστε να βγουν νωρίς οι βάσεις και όχι από περιέργεια.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Shadowfax

Διάσημο μέλος

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3,622 μηνύματα.
Ακόμα και χωρίς την παράταση ξέρουμε ημερομηνία; Ένα αόριστο 3ο δεκαήμερο ακούω από δω κι από κει τόσο εφάμιλλο αυτού του infamous πια 2ου δεκαπενθήμερου. Θα στεκόσουν σ' αυτό και δε θα διάβαζες, αυτό μου λες; Μετά από όλες τις μαλακίες του υπουργείου φέτος;

Μη μπλέκουμε τα πράγματα, με ή χωρίς παράταση δεν ξέρουμε πότε βγαίνουν. Μπορεί η μέρα να σε βολέψει τελικά μπορεί και όχι. Γιατί δεν τα βάζεις με όσους παίζουν με τις ανακοινώσεις και τα βάζεις με όσους έκαναν μαλακία στη συμπλήρωση; Γιατί, όπως το βλέπω εγώ, το ίδιο ρίσκο είναι να περιμένεις το υπουργείο να πέσει μέσα σε όσα λέει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kcR

Νεοφερμένος

Ο kcR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17 μηνύματα.
Mα είπα πως δε συμφωνώ με αυτούς που τα βάζουν με όσους δεν οριστικοποίησαν το μηχανογραφικό,απλά διαφωνώ και με την άποψη του χαλαρά και όποτε βγούνε που έχεις εσύ και κάποιοι άλλοι και έχει καταντήσει πραγματικά ενοχλητικό,γιατί κάποιοι έχουμε ανάγκη να βγουν όσο νωρίτερα γίνεται αλλά δεν το καταλαβαίνετε αυτό...
Και ούτε είπα ποτέ ότι βασίστηκα σε εκτιμήσεις για το ποτε θα βγουν.Αλλά από τη στιγμή που μάλλον θα φύγω δεν υπάρχει λόγος να κάτσω να διαβάσω για μια δύσκολη σχολή σαν αυτή που είμαι τώρα και μετά να πάνε όλα χαμένα,θέλω όμως να είμαι σίγουρος γι αυτό έτσι ώστε αν είμαι άτυχος με τις βάσεις να μη χάσω και την εξεταστική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βetty

Δραστήριο μέλος

Η Βetty αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 726 μηνύματα.
3ο δεκαήμερο δε θα βγουν?
έχουμε καμία νέα ανακοίνωση???
όοοοοοοχι!
γιατί λοιπόν όλη αυτή η παραφιλολογία?
όποτε τους τη δώσει θα τα βγάλουν,τώρα θα τους μάθουμε?! =/



:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Shadowfax

Διάσημο μέλος

Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3,622 μηνύματα.
Well, όταν λέω ότι δε με νοιάζει πότε θα βγουν εννοώ ότι ΕΓΩ δεν έχω πρόβλημα με την ημερομηνία, ας βγουν πιο νωρίς ή πιο αργά, δε με ενοχλεί. Δε λέω να βγουν πιο αργά έτσι επειδή μου αρέσει να περιμένω και χέστηκα για τους άλλους. Απλά δε με πειράζει το πότε, ό,τι και να πω από κει και πέρα δε θα αλλάξει κάτι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ten_ten

Νεοφερμένος

Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Διάβασα 5-6 σελίδες με τα ιδια και τα ιδια...
ο ένας θα κάνει μήνυση ο άλλος θα στειλει εξωδικο ο τριτος ευχεται να καει οτι ειναι διπλα στην διαμαντω... καταρες, απειλες, μαγκιες αλλα ελληνικα κλπ.
Εγω να ξανα-ρωτησω κατι;
Ποιος είδε διάβασε ή ενημερώθηκε από επίσημα χείλη περί παράτασης ή έστω δευτερης ευκαρίας σε όσους δεν οριστικοποιησαν μηχανογραφικο;;;;
Επειδη δεν υπαρχει τετοιο θεμα (επεσα θυμα της παραπληροφορησης σας και εστειλα επιστολη στο υπουργειο, η απαντηση δε ηταν οτι δεν υπηρξε ποτε τετοιο ενδεχομενο!!!!) ρωτω γιατί ή δεν έχετε τι να κάνετε και συζητατε ακυρα θεματα ή εγω ζω σε αλλο κοσμο....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BingoBingi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο BingoBingi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 385 μηνύματα.
Αν μπεις μέσα στο edu4u ο κουτρουμπελης (Σωστά το γράφω το όνομα του?) που όλοι εσείς προσκυνάτε, το φωνάζει εδώ και καιρό, όχι μόνο αυτό το θέμα, αλλά ότι έβαλαν και βισματακια χωρίς καν να δώσουν εξετάσεις αθλητικές, στην λίστα για την αστυνομία, δηλαδή έβαλαν περίπου 40 άτομα από το πουθενά, φαντάσματα. Δεν το λέω εγώ η εσύ, αλλά ένας κατά εσάς έγκυρος εκπαιδευτικός και αναλυτής. Μπες μέσα στο edu να δεις τι γίνετε.

Δηλαδή εδώ δεν έχουμε μια αναφορά για 1168 φαντάσματα μηχανογραφικά, αλλά επιπλέον 40 φαντάσματα μέσα στην λίστα για τα στρατιωτικά, αστυνομία, κτλ.. Ποιο συγκεκριμένα γράφει ότι αφού έληξε η προθεσμία καταβολής αιτήσεων για στρατιωτικές σχολές και αστυνομία ήταν ΧΧΧ αριθμός.. και αφού έληξε η διαδικασία, ο αριθμός δια μαγείας αυξήθηκε κατά 40-50 νούμερα.

Να βγάλει επίσημη ανακοίνωση το υπουργείο.
Μπορείς να μου δώσεις το μαιλ που εσύ επικοινώνησες, να στείλω και εγώ μια επιστολή?

ps: Έτσι όπως κατάντησε αυτή η κυβέρνηση την χώρα, δεν ξέρουν από πού να βρουν ψήφο και τα έχουν κάνει όλα π#$#%#α.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ten_ten

Νεοφερμένος

Ο ten_ten αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Αν μπεις μέσα στο edu4u ο κουτρουμπελης (Σωστά το γράφω το όνομα του?) που όλοι εσείς προσκυνάτε, το φωνάζει εδώ και καιρό, όχι μόνο αυτό το θέμα, αλλά ότι έβαλαν και βισματακια χωρίς καν να δώσουν εξετάσεις αθλητικές, στην λίστα για την αστυνομία, δηλαδή έβαλαν περίπου 40 άτομα από το πουθενά, φαντάσματα. Δεν το λέω εγώ η εσύ, αλλά ένας κατά εσάς έγκυρος εκπαιδευτικός και αναλυτής. Μπες μέσα στο edu να δεις τι γίνετε.

Δηλαδή εδώ δεν έχουμε μια αναφορά για 1168 φαντάσματα μηχανογραφικά, αλλά επιπλέον 40 φαντάσματα μέσα στην λίστα για τα στρατιωτικά, αστυνομία, κτλ.. Ποιο συγκεκριμένα γράφει ότι αφού έληξε η προθεσμία καταβολής αιτήσεων για στρατιωτικές σχολές και αστυνομία ήταν ΧΧΧ αριθμός.. και αφού έληξε η διαδικασία, ο αριθμός δια μαγείας αυξήθηκε κατά 40-50 νούμερα.

Να βγάλει επίσημη ανακοίνωση το υπουργείο.
Μπορείς να μου δώσεις το μαιλ που εσύ επικοινώνησες, να στείλω και εγώ μια επιστολή?

https://www.minedu.gov.gr/contact-forms.html
αν πας εδω εχει φορμα για να στειλεις μηνυμα με οτι θελεις,
οσον αφορα τα λεγομενα του καθε κουτρουμπελη τα ακουω το ιδιο οπως και τα δικα σας.... δεν θα ξεχασω οταν εγινε σεισμος στην αθηνα βγηκαν ειδικοι επιστημονες στις τηλεορασεις και σκοτωνονταν για το ποιος θα τρομοκρατησει περισσοτερο τον κοσμακη .... ολοι ειναι ειδικοι για τα παντα και οι ειδικοι μια ζωη ειναι οι πιο ανευθυνοι... δυστυχως και η νεα γενια βλεπω να μην ξεφευγει απο την παπαρολογια των παλαιοτερων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

shooteras

Νεοφερμένος

Ο shooteras αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Ποιος είδε διάβασε ή ενημερώθηκε από επίσημα χείλη περί παράτασης ή έστω δευτερης ευκαρίας σε όσους δεν οριστικοποιησαν μηχανογραφικο;;;;
Ρίξε εδώ μια ματιά... https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx
Εκεί που έχει τη 2η επιλογή που λέει να δεις αν έχεις οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό σου τι παίζει;Και εντάξει,όσοι το οριστικοποίησαν τους λέει οκ και καλή επιτυχία όπως και σε μένα.Με τους 1200 όμως τι γίνεται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

patra's_boy

Νεοφερμένος

Ο patra's_boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 73 μηνύματα.
να κάνω μία ερώτηση και όποιος ξέρει απαντάει
γιατί μας έβαλαν να οριστικοποιήσουμε τα μηχανογραφικά μας μέχρι 30/6 (μετα παράτασης) αφού, όπως διάβασα, ακόμη δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία για τις βάσεις? δεν τις έχουν δει ακόμα οι υπεύθυνοι...
φαντάζομαι ότι αρκετοί, όπως και εγώ, λόγω πίεσης χρόνου το καταθέσαμε χωρίς δεύτερη σκέψη έτσι στα γρήγορα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top