Guest 292010
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Christinaparaqw
Νεοφερμένος
Πάντος το οτι θα υπάρξει ανασχηματισμός και μπορεί η Διαμαντοπούλου να μην είναι στο Παιδείας δεν παίζει κανένα ρόλο στο πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Τα άτομα που ασχολούνται με αυτή τη δουλειά την ίδια θα κάνουν και να αλλάξει ο Υπουργός, ακόμα και η κυβέρνηση. Τις βαθμολογίες δεν τις τσεκάρει η Διαμαντοπούλου, ούτε και ο Πανάρετος. Όσες πιθανότητες υπάρχουν για να βγούν αύριο, άλλες τόσες υπάρχουν για να βγούν τη Δευτέρα. Ανακοίνωση έχει υπάρξει ήδη και δεν νομίζω να βγάλουν άλλη.
Χωρις να θελω να σε στεναχωρησω, νομιζω(99% σιγουρη) οτι ο/η υπουργος τα υπογραφει...
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
εγώ πάλι, επειδή είμαι και λίγο καχύποπτη, διαβάζοντας αυτό το δ.τ δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο, αλλά ότι προσπαθούν να μας πουν εμμέσως πλην σαφώς ότι θα τα μάθουμε από βδομάδα..
το δ.τ λέει: καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια να ολοκληρωθεί η διαδικασία βαθμολόγησης των γραπτών και να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για όσους συμμετείχαν φέτος στις Πανελλήνιες εξετάσεις την Παρασκευή 17-6-2011. Επειδή όμως η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προϋποθέτει τον έλεγχο και την εξακρίβωση των βαθμολογιών, σε ό,τι αφορά τα Γενικά Λύκεια, εάν οι διαδικασίες αυτές δεν έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή 17-6-2011, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα γίνει την Δευτέρα 20-6-2011.
Συμφωνώ μαζι σου. Απλά είναι τόσο ηλίθιοι που προσπαθουν να μας "καθησυχασουν" τρεφοντας φρουδες ελπιδες. Δε πιστευω για αυριο. Ολα τα μεγαλα καναλια ασχολουνται με την πολιτικη, αλλα και στα μικρα καναλια που το γυρισα, δεν εγινε αναφορα σε αυτο...ουτε στο ιντερνετ βγηκε κατι, ουτε στο σαιτ του υπουργειου...
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
georgekod92
Εκκολαπτόμενο μέλος
dr.melina
Νεοφερμένος
Ε, βέβαια τέτοιο <<κελεπούρι>> είναι να το αφήσεις απ' τα χέρια σου!!!Αν είναι δυνατόν που θα ξαναβρούμε τέτοιο <<διαμάντι>> σαν την Διαμαντοπούλου!!!! Αμάν πια με τον πόνο μας παίζουν !!!! Να ξεκουμπηστεί αυτή και οι υπέρλαμπρές της ιδέες για να ηρεμήσουμε λιγάκι...................!!!Παιδιά, δεν ξέρω αν το ακούσατε αλλά μάλλον η Διαμαντοπούλου θα παραμείνει στο Παιδείας. Απλά το αναφέρω...
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ μαζι σου. Απλά είναι τόσο ηλίθιοι που προσπαθουν να μας "καθησυχασουν" τρεφοντας φρουδες ελπιδες. Δε πιστευω για αυριο. Ολα τα μεγαλα καναλια ασχολουνται με την πολιτικη, αλλα και στα μικρα καναλια που το γυρισα, δεν εγινε αναφορα σε αυτο...ουτε στο ιντερνετ βγηκε κατι, ουτε στο σαιτ του υπουργειου...
μα ναι, ξέρουν ότι είναι απαράδεκτοι για αυτή την καθυστέρηση κι ότι αν ανακοίνωναν ξεκάθαρα ότι θα βγουν τη δευτέρα θα δημιουργούσαν μεγάλη ένταση και αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που θέλουν. οπότε με αυτό το δ.τ είναι κατοχυρωμένοι και στη όποια αντίδραση θα έχουν να πουν ότι 1ον μας προειδοποίησαν και 2ον ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν.
btw. μόλις είπαν στην ΕΡΤ3 τα αποτελέσματα αύριο, ΑΛΛΑ επειδή πρέπει να γίνει έλεγχος πρώτα, έστω και σε ένα σχολείο να μη γίνει έλεγχος, τότε τη δευτέρα!
spakon
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δες σελίδα 72. Μέχρι και ο Chuck Νοrris διαψεύστηκε.παιδια μην το ψάχνετε..μόνο ο τσακ νορρις ξέρει πότε θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα!!
tzwrtzia
Δραστήριο μέλος
ας δοκιμάσει κανείς να ρωτήσει εδώ τον υφυπουργό!Εγώ άφησα σχόλιο το οποίο δε δημοσιεύεται! https://www.blogger.com/comment.g?bl...42305&page=1&token=1308247772661&isPopup=true υποτίθεται πως απαντάει ο ίδιος ο Πανάρετος!
χαχα!! κι εγώ άφησα ένα σχόλιο χθες, αλλά επειδή του τα 'χωσα (πάντα με ευγενικό τρόπο), το post μου δε δημοσιεύτηκε ποτέέέ!!!
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα!δεν το χα δει!!Της έκανε πλάκα μωρέ τότε!!Την βρήκε αθώα και την εκμεταλεύτηκε!!!την καημένη...!!Δες σελίδα 72. Μέχρι και ο Chuck Νοrris διαψεύστηκε.
aggelos-zog
Νεοφερμένος
Andriana93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι δεν του τα χωσα...απλά ζήτησα πληροφορίες!!Προφανώς επειδή αυτός ελέγχει τα μηνύματα που δημοσιεύονται και έχει δουλειά το παλικάρι() δεν τα βλέπειχαχα!! κι εγώ άφησα ένα σχόλιο χθες, αλλά επειδή του τα 'χωσα (πάντα με ευγενικό τρόπο), το post μου δε δημοσιεύτηκε ποτέέέ!!!
MurdereSs
Εκκολαπτόμενο μέλος
Yannis92
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχα!! κι εγώ άφησα ένα σχόλιο χθες, αλλά επειδή του τα 'χωσα (πάντα με ευγενικό τρόπο), το post μου δε δημοσιεύτηκε ποτέέέ!!!
Ομοιως...και δεν ημουν καυστηκος....οσο θα πρεπε...
cherryblossom
Νεοφερμένος
Λογικά στην ιστοσελίδα του υπουργείου παιδείας τη μέρα της ανακοίνωσης θα υπάρχει λινκ που θα βάζεις τον κωδικό σου και τα αρχικα (επώνυμο,ονομα,ονομα πατερα,μητερας)και θα τα βλέπεις.Αν και αυτή τη μέρα θα γίνεται χαμός και ίσως πέσει ο σέρβερ.παιδια μια λιγο ασχετη ερωτηση: ανεξαρτητα απο ποτε βγαινουν....για να τα μαθουμε πρεπει οπωςδηποτε να παμε σχολειο ή υπαρχει site οπου βαζουμε τον κωδικο και εμφανιζει αναλυτικα τους βαθμους??
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν με το καλο ανακοινωθουν κ αναρτηθουν στα σχολεια αναρτωνται κ στο σαιτ του Υπουργειου,οπου κανεις μπορει να μπει με τον κωδ.αριθμο του (αυτον που εχει το καρτελακι του υποψηφιου)κ τα αρχικα του επιθετου,ονοματος,πατρωνυμου κ να τα δει.παιδια μια λιγο ασχετη ερωτηση: ανεξαρτητα απο ποτε βγαινουν....για να τα μαθουμε πρεπει οπωςδηποτε να παμε σχολειο ή υπαρχει site οπου βαζουμε τον κωδικο και εμφανιζει αναλυτικα τους βαθμους??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.