Εξήγησέ μου στις φετινές Πανελλαδικές τα ΚΑΛΑ σε παρακαλώ. Ότι η πρόβλεψη για να αρχίσουν ήταν στο 2ο 15ήμερο του Μαιου και πάθαμε όλοι πατατράκ όταν είπε για 12? Που μείωσε τις επιτροπές και τρέχαμε στου διαόλου τη μάνα? (Ξέρεις τι είναι από Ραιδεστό να πας Κωνσταντινουπολίτικα με το φόβο να φρακάρει ο περιφερειακός και να μείνεις εκεί?) Το ότι το υπουργείο παιδείας σιωπά εδώ και ΜΕΡΕΣ και μας αφήνει να κάνουμε υποθέσεις, να χρησιμοποιούμε ό.τι μεσο διαθέτουμε για να δούμε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα, και οταν αποφασιζει να βγαλει δελτιο τυπου το κανει μια μερα πριν και τελικα αφηνει 2 επιλογες? (Η ψυχολογια μου εχει φτασει στο υπεδαφος πλεον) Να μιλησω για το μηχανογραφικο που ειναι 9 μερες? (γιατι τι ποσοστο θα κανει το σ/κ μηχανογραφικο χωρις βαθμους?!) Ή για την αγωνια ολων των παιδιων με ειδικα μαθηματα που φοβουνται οτι δε θα προλαβουν με τα μηχανογραφικα? Συμφωνω οτι ειμαστε ευνοημενοι οσον αφορα τις ημερομηνιες, αλλα χωρις βαθμολογιες τα περιθωρια ειναι πολυ στενα και πρεπει να εξυπηρετηθουν 100.000 υποψηφιοι με ενα σερβερ που θ φρακαρει στο μισαωρο. Οι συνθηκες απο την αρχη δεν ηταν ευνοικες, και το οτι τελικα θα εχουμε ξεπλεξει μεχρι τελους Ιουνιου εγω δε το θεωρω καλο γιατι ολα γινονται πολυ βεβιασμενα.
Και επισης κανενας δε σε υποχρεωνει να παρακολουθεις το θεμα. Αν εχεις απηυδυσει με την αγωνια μας και τις προβλεψεις μας, απλως ΜΗ το ξαναδιαβασεις.