Καλά αυτό εννοειται κοριτσια! Απλά όσο να 'ναι, είναι εν μέρει τυπικοι σ'αυτό. Μια γ@μημενη ανακοινωση θα τη βγάλουν. Εγω προσωπικά θυμάμαι όταν έδωσα το 2009, ανακοινωθηκαν στις 19, που ηταν παρασκευή, σαν τη φετινη που είναι 17, και είχαν βγάλει την ανακοινωση, καλη ώρα σαν σημερα, Τριτη. Αρα αν δεν πούνε τίποτα σήμερα, κατα πάσα πιθανόητητα θα ανακοινωθει αύριο, για πέμπτη ή και παρασκευη. Το ξέρω παιδιά οτι είναι η πιο δύσκολη στιγμή για εσάς. Μια τώρα και μια στις βάσεις. Το λέω επιδη το εχω περασει. Οσο ημουν σε αυτην την άθλια αναμονή, δεν λειτουργούσα. Δεν εκανα τίποτα πραγματικά. Μόνο στο ischool!!! Όταν θα ερθετε στη θέση που είμαι και θα παρακολουθείτε τα αντίστοιχα τόπικ, θα έχει και χάζι εν μέρει. Δλδ όλη αυτή η παραφιλολογία με το πότε θα ανακοινωθούν, ή οτι τα γραπτά ειναι στο υπουργείο ή οτι κάποια σχολεία εχουν τους βαθμούς κτλ, έχει και την αστεια της πλευρά!
Σας εύχομαι όλους ολόψυχα καλά αποτελεσματα και να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Αλλά και αν δε συμβεί αυτό, να μην το βάζετε ποτέ κάτω!
Καλα αποτελέσματα!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.