paris_2 Νεοφερμένο μέλος Ο paris_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 87 μηνύματα. 25 Αυγούστου 2009 στις 12:53 Ο paris_2 έγραψε: #1 25-08-09 12:53 οι ημερομηνιες που μπορουν να εγγραφονται οι επιτυχοντες ειναι απο 16/9 - 30/9!! αναφερεται κ στο παρακατω λινκ: https://www.xblog.gr/?p=12114 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marinella4945 Νεοφερμένο μέλος Η marinella4945 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Η marinella4945: #2 26-08-09 17:04 αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο Guest 272341: #3 26-08-09 18:25 Αρχική Δημοσίευση από marinella 17: αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει ομως αν θελουν μπορουν να γραφτουν και στο τελευταιο δεκαημερο του ιανουαριου 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petroS_1 Νεοφερμένο μέλος Ο petroS_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:59 Ο petroS_1 έγραψε: #4 26-08-09 18:59 παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Ο hale έγραψε: #5 26-08-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οι ημερομηνιες που μπορουν να εγγραφονται οι επιτυχοντες ειναι απο 16/9 - 30/9!! αναφερεται κ στο παρακατω λινκ: https://www.xblog.gr/?p=12114 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinella4945 Νεοφερμένο μέλος Η marinella4945 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 17:04 Η marinella4945: #2 26-08-09 17:04 αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο Guest 272341: #3 26-08-09 18:25 Αρχική Δημοσίευση από marinella 17: αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει ομως αν θελουν μπορουν να γραφτουν και στο τελευταιο δεκαημερο του ιανουαριου 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petroS_1 Νεοφερμένο μέλος Ο petroS_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:59 Ο petroS_1 έγραψε: #4 26-08-09 18:59 παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Ο hale έγραψε: #5 26-08-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:25 Ο Guest 272341: #3 26-08-09 18:25 Αρχική Δημοσίευση από marinella 17: αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει ομως αν θελουν μπορουν να γραφτουν και στο τελευταιο δεκαημερο του ιανουαριου 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. petroS_1 Νεοφερμένο μέλος Ο petroS_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:59 Ο petroS_1 έγραψε: #4 26-08-09 18:59 παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Ο hale έγραψε: #5 26-08-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marinella 17: αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα? Click για ανάπτυξη... ναι ισχυει ομως αν θελουν μπορουν να γραφτουν και στο τελευταιο δεκαημερο του ιανουαριου 2010 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
petroS_1 Νεοφερμένο μέλος Ο petroS_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 18:59 Ο petroS_1 έγραψε: #4 26-08-09 18:59 παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Ο hale έγραψε: #5 26-08-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hale Δραστήριο μέλος Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα. 26 Αυγούστου 2009 στις 19:24 Ο hale έγραψε: #5 26-08-09 19:24 Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από petroS_1: παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ??? ----------------------------------------- χελππππ΄΄ Click για ανάπτυξη... Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johnykim Νεοφερμένο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα. 27 Αυγούστου 2009 στις 22:11 Ο johnykim έγραψε: #6 27-08-09 22:11 Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ; Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.