paris_2
Νεοφερμένο μέλος
Ο paris_2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 87 μηνύματα.

25-08-09

12:53
οι ημερομηνιες που μπορουν να εγγραφονται οι επιτυχοντες ειναι απο 16/9 - 30/9!! αναφερεται κ στο παρακατω λινκ:
https://www.xblog.gr/?p=12114
https://www.xblog.gr/?p=12114
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marinella4945
Νεοφερμένο μέλος
Η marinella4945 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και Μαθητής Γ' ΕΠΑΛ. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

26-08-09

17:04
αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 272341
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

26-08-09

18:25
αυτο ισχυει και για τα παιδια που περασαν β εξαμηνο σωστα?
ναι ισχυει ομως αν θελουν μπορουν να γραφτουν και στο τελευταιο δεκαημερο του ιανουαριου 2010

petroS_1
Νεοφερμένο μέλος
Ο petroS_1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 12 μηνύματα.

26-08-09

18:59
παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ???
-----------------------------------------
χελππππ΄΄
χελππππ΄΄
hale
Δραστήριο μέλος
Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 616 μηνύματα.

26-08-09

19:24
Οταν λέει ότι πέρασες β εξάμηνο δεν εννοεί ότι πέρασες κατευθείαν στο β εξάμηνο της σχολής, απλά ότι θα αρχίσεις το α εξάμηνο από το Φεβρουάριο. Στην ουσία το β εξάμηνο που λες ονομάζεται α εαρινό εξάμηνο.παιδια εγω που περασα β 6μινο τα μαθηματα του 1ου 6μινου ποτε τα κανΩ???
χελππππ΄΄

johnykim
Νεοφερμένο μέλος
Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 92 μηνύματα.

27-08-09

22:11
Δηλαδή παιδιά οι ημερομηνίες εγγραφής είναι οι ιδιες για ολες τις σχολές ε ;
Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08)
Στην σελίδα της σχολής μου που μπήκα δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τις ημερομηνίες.Αν και είχαν ίδιες μέρες όμως..(16-9-08 εως 30-9-08)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...