Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Ο κύριος που είχε στείλει πριν τη φωτο της απάντησης έδειχνε ότι η συνεδρίαση έγινε τη Δευτέρα. Οπότε λογικά θα ξανακάνουν συνεδρίαση τη παρασκευή? Αν πηγαίνουν με τη λογική των προηγούμενων αιτήσεων. Γιατί τηλέφωνα δε σηκώνουν. Αλλά και να σηκώσουν τι νόημα έχει δε λένε τίποτα. Αλλά αφού άρχισαν να έρχονται απαντήσεις κάποια στιγμή θα πετύχουν και εμας

Άσχετο αλλά αναρωτιέμαι τελικά εγκρίνονται αιτήσεις για κατ εξαιρεση μετεγραφη και αν ναι σε τι ποσοστό για να ξέρουμε τι να περιμένουμε ?? Ποιες περιπτώσεις θεωρούν αρκετά σοβαρες για να εγκρίνουν μια αίτηση??

Εγκρίνονται όχι οι σοβαρές αιτήσεις αλλά τα σοβαρά βύσματα. Δυστυχώς…

Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς το τηλ της γραμματείας των κατ εξαίρεση;

Καλησπέρα, μήπως έχουμε κάποιο νέο;

Οχι αλλά αν έγινε όπως τη προηγούμενη βδομάδα συνεδρίαση τότε αύριο θα έρθουν αποτελέσματα για όσους εξεταστηκαν

Ήρθε σε κανέναν αποτέλεσμα;;

Μπα τίποτα είναι ότι να ναι. Μου πε μια στο τηλέφωνο αν θέλω να ρωτήσω συγκεκριμένα για αίτηση να στείλω μειλ στη γραμματεία της επιτροπής

Να φανταστώ τίποτα και σήμερα;;

Ε όχι τώρα ενόψει τριημέρου να ξεκουραστούν τα παιδιά διότι όλη τη σεζόν έχουν λιώσει στην εργασία… Νταξει απλά για τα μπάζα όλοι τους

Μήπως να ξαναπάρουμε στο 2103442110 που λέγανε πληροφορίες στις παλιές αιτήσεις;

γνωρίζει κανείς αν η δυνατότητα ένστασης είναι μόνο μία φορά. Από το υπουργείο μου είπαν ότι δεν υπάρχει περιορισμός ακόμη και αν απορριφθεί μπορεί κανείς να ξανά υποβάλλει ένσταση. Ξερει κανείς αν ισχύει ή αν το έχει επιχειρήσει, ή πάλι παπάντζες λένε

Δεν γνωρίζω. Αλλά έχουν έρθει αποτελέσματα για ενστάσεις; Ποιο είναι το χρονικό πλαίσιο ; Γιατί κανείς δεν απαντά σε τίποτα ;

Καλησπερα. Εμεις λαβαμε απορριπτικη και στην ενσταση
Απευθυνθηκα σε δικηγορο διοικητικου δικαιου και μου ειπε πως η επομενη κινηση που μπορουμε να κανουμε ειναι εφεση στο διοικητικο δικαστηριο. Ζητησαμε τα πρακτικα της συνεδριασης απο το Υπουργειο ( μεσω email στο πρωτοκολλο), γιατι δε μας ανεφεραν το λογο της απορριψης, και θα προχωρησουμε.
Οπως με ενημερωσε, το δικαστηριο δεν παιρνει θεση υπερ της μετεγγραφης αλλα κρινει αν αξιολογηθηκε σωστα η υποθεση μας. Αν κρινει οτι η αποφαση της Επιτροπης δε στηριζεται νομικα τη βαζει να επανεξετασει την υποθεση.
Δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο, αποφασισαμε να το κανουμε ομως ετσι για να τους πιεσουμε. Ειναι χρονοβορα διαδικασια κ η κορη μου θα ξαναδωσει Πανελληνιες αλλα της υποσχεθηκα οτι θα το φτασω οσο μακρια γινεται.
Καλη επιτυχια σε ολους

Καλά κάνατε έτσι για την «ηθική δικαίωση». Αν επιτρέπεται στην ένσταση τι αριθμό είχατε για να υπολογίζουμε το χρόνο και πότε σας ήρθε απάντηση εσάς?

Λαβαμε απαντηση πριν 2 εβδομαδες.
Η ενσταση ειχε κατατεθει απο τελη Δεκεμβριου 2025, οποτε νομιζω πως ο αριθμος πρωτοκολλου, καθως βγαινει κ απο το Γενικο Πρωτοκολλο του Υπουργειου, δεν βοηθαει στο ποτε θα λαβετε απαντηση.
Ευχομαι ολα να πανε καλα με τη δικη σας ενσταση.

Μόλις πήρα απάντηση απορριπτική…στην ένσταση είχα προσθέσει καινούργια έγγραφα… Η αρχική μου αίτηση ήταν με απόπειρα, αυτοτραυματισμους και κατάθλιψη F32. Στην καινούργια μου αίτηση ήταν κατάθλιψη F33 μαζί με αγοραφοβία και άλλα πολλά και πάλι απορρίφθηκε..

Ναι και σε μας απόρριψη. Νταξει έφυγε το άγχος και απλά τελείωσε όλο το θέμα. Καλό δρόμο σε όλους από δω και πέρα εύχομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back