Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Εσάς σας έχει έρθει κι αν ναι από που ;

από το exmeteggrafes δηλαδή; Συγγνώμη για την ερώτηση απλώς δε στείλαν σε μας τίποτα. Σε πόσο διάστημα σας έστειλαν από οταν κάνατε την ένσταση ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Διότι σε μας είπαν να στείλουμε στο κεντρικό γραφείο πρωτοκόλλου και από κει στείλαν ένα τεράστιο αριθμό .

από το exmeteggrafes δηλαδή; Συγγνώμη για την ερώτηση απλώς δε στείλαν σε μας τίποτα. Σε πόσο διάστημα σας έστειλαν από οταν κάνατε την ένσταση ;
Ότι στείλατε σε αυτό το στέλνετε και στο protocol@minedu.gov.gr, Αν σε τρεις μέρες δεν λάβετε αριθμό πρωτοκόλλου πρέπει μετά να τους ενοχλήσετε για να σας πουν πως να ενεργήσετε. Εγω έλαβα σε λιγότερο από 24 ώρες αριθμό πρωτοκόλλου

Αλλά η ένσταση έχει αξία εφόσον προσκομίσετε και νέα επίσημα έγγραφα, γιατί όπως και να το κάνουμε η ίδια επιτροπή τα κοιτάζει..

Ναι μου έστειλαν από το protocol απάντηση, απλώς ένα τεράστιο αριθμό πολλών χιλιάδων. Είναι φυσιολογικό αυτό , δηλαδή και σε εσάς από το protocol σας ήρθε;

Ναι μου έστειλαν από το protocol απάντηση, απλώς ένα τεράστιο αριθμό πολλών χιλιάδων. Είναι φυσιολογικό αυτό , δηλαδή και σε εσάς από το protocol σας ήρθε;
Ναι!! Γιατί εκεί παίρνει αριθμό πρωτοκόλλου γενικά από το υπουργείο παιδείας, οχι όπως ήταν στις κατ εξαίρεση, οπότε μη σας αγχώνει ένας τόσο μεγάλος αριθμός και ούτε βέβαια σημαίνει ότι υπάρχουν τόσες ενστάσεις!!

Τέλεια σας ευχαριστώ για τη πληροφορία. Εύχομαι επιτυχία !

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back