EAK2575 Νεοφερμένο μέλος Η EAK2575 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 20:49 Η EAK2575 έγραψε: #261 Χθες στις 20:49 Υπομονή! Λίγο ακόμα νομίζω έχουμε και θα μάθουμε και εμείς επιτέλους! Εγώ θα ενημερώσω αν μάθω το οτιδήποτε! Σκέφτομαι μήπως πάρω αύριο το πρωί ένα τηλέφωνο τη γραμματεία μήπως ξέρουν μέχρι ποιον αριθμό έφτασε η επιτροπή σήμερα. Να δούμε. Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η Androniki2007: #262 Χθες στις 21:01 577 τιποτα ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 21:03 Η ferfelhh έγραψε: #263 Χθες στις 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Androniki2007: 577 τιποτα Click για ανάπτυξη... Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! VAG-S Νεοφερμένο μέλος Ο VAG-S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Χθες στις 21:57 Ο VAG-S έγραψε: #264 Χθες στις 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ όμως είμαι πολύ πιο μετά 954 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Androniki2007 Dok Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dok Androniki2007 Anna1974. GIANCHRIS EAK2575 Evoulinaki ferfelhh Scandal VAG-S Walter1 John86 efi2216 Koseleni Lebrou katerina1980 Peratsis Φοιτητησς Thodoris260310 ang12_012 carreragt Corfu kitty fortheloveofshizaya Searching Anna Kafali Φοιτητρια1111 mana foititi Onomauser thesaint borisov omitsop patrick asteris V@Per elefther1ou_ Drscientist marianna77 Kafkinos Sotiris 12 Mixalis! Mapz Ilikntas redpointer etitag ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπομονή! Λίγο ακόμα νομίζω έχουμε και θα μάθουμε και εμείς επιτέλους! Εγώ θα ενημερώσω αν μάθω το οτιδήποτε! Σκέφτομαι μήπως πάρω αύριο το πρωί ένα τηλέφωνο τη γραμματεία μήπως ξέρουν μέχρι ποιον αριθμό έφτασε η επιτροπή σήμερα. Να δούμε.
Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 27 μηνύματα. Χθες στις 21:01 Η Androniki2007: #262 Χθες στις 21:01 577 τιποτα ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 21:03 Η ferfelhh έγραψε: #263 Χθες στις 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Androniki2007: 577 τιποτα Click για ανάπτυξη... Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! VAG-S Νεοφερμένο μέλος Ο VAG-S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Χθες στις 21:57 Ο VAG-S έγραψε: #264 Χθες στις 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ όμως είμαι πολύ πιο μετά 954 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 2 μέλη και 20 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Androniki2007 Dok Tα παρακάτω 118 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dok Androniki2007 Anna1974. GIANCHRIS EAK2575 Evoulinaki ferfelhh Scandal VAG-S Walter1 John86 efi2216 Koseleni Lebrou katerina1980 Peratsis Φοιτητησς Thodoris260310 ang12_012 carreragt Corfu kitty fortheloveofshizaya Searching Anna Kafali Φοιτητρια1111 mana foititi Onomauser thesaint borisov omitsop patrick asteris V@Per elefther1ou_ Drscientist marianna77 Kafkinos Sotiris 12 Mixalis! Mapz Ilikntas redpointer etitag ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ferfelhh Νεοφερμένο μέλος Η ferfelhh αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής Πατρών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. Χθες στις 21:03 Η ferfelhh έγραψε: #263 Χθες στις 21:03 Αρχική Δημοσίευση από Androniki2007: 577 τιποτα Click για ανάπτυξη... Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! VAG-S Νεοφερμένο μέλος Ο VAG-S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Χθες στις 21:57 Ο VAG-S έγραψε: #264 Χθες στις 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ όμως είμαι πολύ πιο μετά 954 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 12 13 14 First Προηγούμενη 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 14 από 14 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Androniki2007: 577 τιποτα Click για ανάπτυξη... Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!!
VAG-S Νεοφερμένο μέλος Ο VAG-S αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 10 μηνύματα. Χθες στις 21:57 Ο VAG-S έγραψε: #264 Χθες στις 21:57 Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ όμως είμαι πολύ πιο μετά 954
Αρχική Δημοσίευση από ferfelhh: Εάν τελικά συνεδρίασαν σήμερα λογικά αύριο θα έχετε αποτέλεσμα!! Εύχομαι καλά αποτελέσματα σε όλους!! Ας κάνουμε υπομονή λίγο ακόμα και όλα θα γίνουν!!! Click για ανάπτυξη... Ούτε εγώ όμως είμαι πολύ πιο μετά 954