Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Μόλις πήρα τηλέφωνο, δεν γνωρίζαν ακριβώς αλλα περιπου εφτασαν στο 450 είπε η κύρια που απάντησε

Τους πιστεύετε ; Εγώ καθόλου 🤣

Μόλις πήρα τηλέφωνο, δεν γνωρίζαν ακριβώς αλλα περιπου εφτασαν στο 450 είπε η κύρια που απάντησε
Ετσι οπως πάνε, το καλοκαίρι θα βγουν στα παιδια με μεγαλα νούμερα. Αντε εμείς πλησιάζουμε 546...,λογικά σε δυο βδομάδες

έφτασαν μέχρι το 469 την τέταρτη και τώρα έχουν συνεδρίαση και κάνουν σχεδόν 70 αιτήσεις και λένε ότι είναι ενδεικτικό νούμερο. Οπότε σήμερα περιμένουμε ενημέρωση από άτομα που πήραν ή θα πάρουν απάντηση διότι τα γραφεία κλείνουν 3:00 και η επιτροπή δεν τελείωσε οπότε αυτοί θα ενημερωθούν από τρίτη και θα ενημερώσουν και εμάς!

Απορρίφθηκε η αίτηση κετεξαιρεση μεταγραφή της κόρης μου από τεφαα Κομοτηνής για Τεφαα Αθήνας.Οι λόγοι ήταν για την σοβαρή κατάσταση υγείας του πατέρα ο οποίος σήμερα είναι με σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια και κλάσμα εξώθησης 25%.Δεν ξέρω τι να κάνω!

Μήπως δικαιούται εστία στην Κομοτηνή; Η επαρχία γενικά έχει καλές εστίες.
Δικαιούται σίγουρα επίδομα ενοικίου 2000€ μόνη της και 2500€ αν είναι με άλλον φοιτητή, αρκεί να περνάει μαθήματα που στα ΤΕΦΑ δεν είναι τόσο δύσκολο.
Τα ενοίκια στην επαρχία δεν είναι υψηλά.
Μπορεί και με 200€ να βρει
Και αν τρώει και στην εστία, μπορεί να σπουδάσει.

Το ΔΠΘ είναι πάρα πολύ καλό.Το γεγονός όμως ότι η κόρη μου εκεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε πρωταθλητισμό αυτό είναι το πρόβλημα.Σημερα προετοιμάζεται για συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading στην Πράγα.Τα έξοδα πολλά και βαραίνουν τους αθλητές.Πηγε στην Κομοτηνή, κάθισε ένα μήνα και γύρισε με ψυχοσωματικά

Το ΔΠΘ είναι πάρα πολύ καλό.Το γεγονός όμως ότι η κόρη μου εκεί δεν μπορεί να κάνει τίποτα σε πρωταθλητισμό αυτό είναι το πρόβλημα.Σημερα προετοιμάζεται για συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα cheerleading στην Πράγα.Τα έξοδα πολλά και βαραίνουν τους αθλητές.Πηγε στην Κομοτηνή, κάθισε ένα μήνα και γύρισε με ψυχοσωματικά
Λυπαμαι πολυ για την απορριψη της κατ εξαιρεση μετεγγραφης και την κατάρριψη των ελπιδων σας.
Ευχομαι ο μπαμπας να διπλασιασει το κλασμα εξώθησης γιατι αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο
Παρακολουθω τις μετεγγραφες απο το 2018 και βλεπω οτι απο το 2019 και μετα ειναι στο ιδιο αναλγητο μοτιβο.
Ηλπιζα οτι η Ζαχαρακη θα κανει κατι πιο θετικο ,κατι διαφορετικο αλλα μαλλον διαψευστηκα.
Παμε και στο προκειμενο
Λογω πρωταθλητισμου του κοριτσιου.... μηπως εκανε χρηση των πλεονεκτηματων των αθλητων ( πχ αυξηση κατα 10%,9% κλπ των μοριων) για την αρχικη ειαγωγη στην κομοτηνη?

Ναι είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια και έκανε χρήση του 20% για την εισαγωγή της στην Κομοτηνή.Κανονικα δεν δικαιούται μεταγραφή.
Αλλά οι κατεξαιρεση μεταγραφή αφορά για σοβαρούς λόγους υγείας.Ο πατέρας αυτή την στιγμή είναι 67-80% ανάπηρος και εγώ σαν μητέρα σπουδάζω δύο παιδιά ταυτόχρονα.Επισης είναι αθλητρια της Εθνικής ομάδας και μόνο η συμμετοχή στο πανευρωπαικο θα στοιχίσει γύρω στις 2000€ το οποίο δεν το υπολογίζουν καθόλου.Αν τα παιδιά μας πάρουν μεταλλιο θα τρέξουν να βγάλουν φωτογραφίες στο αεροδρόμιο!
.Εχω και ένα γιό που σπουδάζει ευτυχώς Αθήνα στο ΠΑΔΑ.

Ναι είναι πανελλήνια πρωταθλήτρια και έκανε χρήση του 20% για την εισαγωγή της στην Κομοτηνή.Κανονικα δεν δικαιούται μεταγραφή.
Αλλά οι κατεξαιρεση μεταγραφή αφορά για σοβαρούς λόγους υγείας.Ο πατέρας αυτή την στιγμή είναι 67-80% ανάπηρος και εγώ σαν μητέρα σπουδάζω δύο παιδιά ταυτόχρονα.Επισης είναι αθλητρια της Εθνικής ομάδας και μόνο η συμμετοχή στο πανευρωπαικο θα στοιχίσει γύρω στις 2000€ το οποίο δεν το υπολογίζουν καθόλου.Αν τα παιδιά μας πάρουν μεταλλιο θα τρέξουν να βγάλουν φωτογραφίες στο αεροδρόμιο!
.Εχω και ένα γιό που σπουδάζει ευτυχώς Αθήνα στο ΠΑΔΑ.
Ωραια
Αφηνουμε πισω το θεμα κατ εξαίρεση μετεγγραφη για τον λογο που προβαλατε ...ειπαμε οτι ειναι αναλγητες και εγω τις εχω χαρακτηρισει και χειροτερα.
Παμε σε κανονικες μετεγγραφες.
1) Περιπτωση μετεγγραφης λογω σπουδαζοντος αδελφου.
Αυτη θα ήταν μια καλη περιπτωση αν εσεις μπορειτε να μην μενετε φορολογικα αθηνα αλλα σκονταφτει αρνητικα στο γεγονος οτι το κοριτσι εχει χαρακτηριτει ως αθλητρια στην εισαγωγη της... οποτε το ξεχναμε.
2) Μετεγγραφη αθλητριας
Η μετεγγραφη αθλητων απαγορευοταν παλιοτερα αλλα με καποια τροπολογια νομιζω του 2021 ( πρεπει να το ψαξω) δινεται δυνατοτητα στα παιδια αθλητες που το αθλημα τους δεν ΄''καλλιεργηται'' στον πολη της αρχικης σχολης να μετεγγραφουν σε αλλη πολη οπου αυτο γινεται και κοντα στο σπιτι,
Αυτο πρεπει να το βεβαιωσει ο ομοσπονδια του αθληματος και μετα η γενικη γραμματεια αθλητισμου.
Αυτο δεν θα ειναι δυσκολο γιατι ηδη το εκαναν μια φορα.
Νομιζω οτι αυτος ειναι ενας καλος και σιγουρος δρομος.
Η αποψη μου ειναι ισως να μην περιμενετε τον ερχομενο νοεμβριο αλλα με την σχετικη βεβαιωση της ομοσποδιας να κανετε παλι αιτηση στις κατ' εξαιρεση ,υπο την μορφη ενστασης ,ισως βγει και συντομοτερα..
αν οχι τοτε θα παει σιγουρα τον νοεμβριο.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back