Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Κυριακή στις 22:27 Ο Dok έγραψε: #201 Κυριακή στις 22:27 Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Χθες στις 01:56 Ο borisov έγραψε: #202 Χθες στις 01:56 Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 11:01 Ο Dok έγραψε: #203 Χθες στις 11:01 Καλημέρα Σ;σ! Πήρα στο τηλέφωνο μου δώσατε και μου είπαν ότι έχει εξεταστεί αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πάρει… Μου είπε 1 με 2 μέρες. Άρα με αυτό καταρρίπτεται ότι απαντάνε τη μέρα που εξετάζονται . Θα σας ενημερώσω Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. Χθες στις 11:15 Η Androniki2007: #204 Χθες στις 11:15 Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση. Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 12:23 Ο Dok έγραψε: #205 Χθες στις 12:23 Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
borisov Νεοφερμένο μέλος Ο borisov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΔΠΘ. Έχει γράψει 7 μηνύματα. Χθες στις 01:56 Ο borisov έγραψε: #202 Χθες στις 01:56 Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 11:01 Ο Dok έγραψε: #203 Χθες στις 11:01 Καλημέρα Σ;σ! Πήρα στο τηλέφωνο μου δώσατε και μου είπαν ότι έχει εξεταστεί αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πάρει… Μου είπε 1 με 2 μέρες. Άρα με αυτό καταρρίπτεται ότι απαντάνε τη μέρα που εξετάζονται . Θα σας ενημερώσω Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. Χθες στις 11:15 Η Androniki2007: #204 Χθες στις 11:15 Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση. Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 12:23 Ο Dok έγραψε: #205 Χθες στις 12:23 Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 11:01 Ο Dok έγραψε: #203 Χθες στις 11:01 Καλημέρα Σ;σ! Πήρα στο τηλέφωνο μου δώσατε και μου είπαν ότι έχει εξεταστεί αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πάρει… Μου είπε 1 με 2 μέρες. Άρα με αυτό καταρρίπτεται ότι απαντάνε τη μέρα που εξετάζονται . Θα σας ενημερώσω Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. Χθες στις 11:15 Η Androniki2007: #204 Χθες στις 11:15 Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση. Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 12:23 Ο Dok έγραψε: #205 Χθες στις 12:23 Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα Σ;σ! Πήρα στο τηλέφωνο μου δώσατε και μου είπαν ότι έχει εξεταστεί αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πάρει… Μου είπε 1 με 2 μέρες. Άρα με αυτό καταρρίπτεται ότι απαντάνε τη μέρα που εξετάζονται . Θα σας ενημερώσω
Androniki2007 Νεοφερμένο μέλος Η Androniki2007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. Χθες στις 11:15 Η Androniki2007: #204 Χθες στις 11:15 Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση. Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν. Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 12:23 Ο Dok έγραψε: #205 Χθες στις 12:23 Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση. Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν.
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 12:23 Ο Dok έγραψε: #205 Χθες στις 12:23 Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.499 μηνύματα. Χθες στις 17:32 Ο ιωαννηs έγραψε: #206 Χθες στις 17:32 Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα. rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από borisov: Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ; Click για ανάπτυξη... Ναι σωστα Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη. Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης. Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια. Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα.
rafamar Νεοφερμένο μέλος Η rafamar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα. Χθες στις 18:16 Η rafamar έγραψε: #207 Χθες στις 18:16 Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν... Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Evoulinaki Tα παρακάτω 107 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Evoulinaki VAG-S Onomauser Walter1 Scandal Anna1974. Dok Koseleni Androniki2007 Kafkinos efi2216 Lebrou carreragt fortheloveofshizaya borisov Searching Sotiris 12 Peratsis Drscientist Φοιτητρια1111 Mixalis! katerina1980 Mapz Ilikntas redpointer ang12_012 etitag thesaint John86 omitsop ελληνίδα μανα AggelikiGr Panatha mono Ryuzaki elefther1ou_ elenitren CuriousBee Anna visarion touvlo Υποψηφιος μετεγγραφη doctoradrian zaxarhh greg08 son delkad Corfu kitty GIANCHRIS acc/fin04 sophieee mpimpika gianikit user110908 Giannismsn kyriekathhgita Nala dlaz mel123soc Startx0 FNC_Sophia sophiaa alex08 geneticist vassiliss Ilias__ thodoris45 Konstantinish Marie19759 charmander Martheos εβελινα κιουρα MariaApo icarly37 giannis06 Marina_Garida Lennie Jauahahwiwisjs confused??? aneiko PANSOFOS Libertus waakaq Giannis_19 sakplat Galleon andreouk Dr. Gl. Luminous Atrlef many of Filip zoed kyriako kostis76 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπερα, Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν...
Koseleni Νεοφερμένο μέλος Η Koseleni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 29 μηνύματα. Χθες στις 19:56 Η Koseleni έγραψε: #208 Χθες στις 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 First Προηγούμενη 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 11 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dok: Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω Click για ανάπτυξη... Εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα
Dok Νεοφερμένο μέλος Ο Dok αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 43 μηνύματα. Χθες στις 19:57 Ο Dok έγραψε: #209 Χθες στις 19:57 Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε
Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε