Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

Μακάρι και σε σας εύχομαι τα καλύτερα… αν μάθω κάτι θα στειλω

Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ;

Καλημέρα Σ;σ! Πήρα στο τηλέφωνο μου δώσατε και μου είπαν ότι έχει εξεταστεί αλλά αποτέλεσμα δεν έχω πάρει… Μου είπε 1 με 2 μέρες. Άρα με αυτό καταρρίπτεται ότι απαντάνε τη μέρα που εξετάζονται . Θα σας ενημερώσω

Καλή εβδομάδα! Μόλις μίλησα μαζί τους, έχει εκεταστει και η 405 αίτηση.
Του ρώτησα εμείς με 577 πότε το υπολογίζουν και μου είπαν 2-3 συνεδριάσεις αλλά πότε θα γίνουν δεν γνωρίζουν. Ούτε εκτίμηση χρόνου μπορούσαν να πουν.

Ναι αλλά αφού τις έχουν εξετάσει για το δεν στέλνουν ένα αποτέλεσμα θα σκασω

Οι δότες μυελού των οστών δικαιούνται μεταγγραφης σωστά ;
Ναι σωστα
Οσοι εχουν πραγματοποησει δωρεα μυελου των οστων σε συνανθρωπο και εχουν παρει την αναλογη βεβαιωση απο τον εθνικο οργανισμο μεταμοσχευσεων (Ε.Ο.Μ.) ,μπορουν τον σεπτεμβη να κανουν αιτηση και να ζητησουν ειδικη μετεγγραφη.
Η μετεγγραφη αυτη ειναι σιγουρη,δεν υποκειται σε ποσόστωση ,δεν υποκειται σε ετος σπουδων και δεν εχει κοφτη 2750 , εχει μονο αντιστοιχια σχολης.
Δεν μπορει καποιος να ζητησει μετεγγραφη σε 2 κατηγοριες πχ αιτηση μετεγγραφης με κριτηρια και αιτηση για ειδικη μετεγγραφη...μονο σε μια κατηγορια.
Τα δικαιολογητικα ελεγχονται απο την σχολη στοχος οταν αυτη τα ζητησει και μετα βεβαια απο την πρωτη θετικη εγκριση απο το υπαιθα.

Καλησπερα,
Η απορια μου ειναι, αν μετα απο τρεις μηνες απο το κλεισιμο των αιτησεων, ειμαστε στον αρ. Πρωτ 405, με τις αιτησεις θεραπειας τι θα γινει? Ποτε θα εξεταστουν? Το καλοκαιρι? Μας εμπαιζουν...

Καλησπέρα σας! Σας παραθέτω ακριβώς Τα λόγια του υπουργείου: οι ενστάσεις θα εξεταστούν αφού ολοκληρωθούν όλες οι κατ εξαίρεση μετεγγραφές δηλ (Μάιο-Ιουνίο). Το αποτέλεσμα δηλαδή Ιούλιο. Πανελλήνιες να ξαναδίναμε πιο γρήγορα θα μαθαίναμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back