Πότε βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μετεγγραφές για το έτος 2025 - 2026;

• Thread starter Thread starter Dok
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Τα τηλέφωνα του υπουργείου για τις ΚΑΤ εξαίρεση μεταγραφές 2103443460 και 468 μπορείτε να τηλεφωνήσετε για να σας πουν πού βρίσκεται η αίτηση σας αν δεν έχετε λάβει κάποια απάντηση μέχρι τωρα
Τηλεφώνησα σήμερα και ενώ την προηγούμενη βδομάδα με ρωτούσαν αριθμό , σήμερα μου είπαν με αγενές ύφος ότι θα περιμένω και ότι δε γνωρίζουν τι κάνει η επιτροπή

Τα τηλέφωνα του υπουργείου για τις ΚΑΤ εξαίρεση μεταγραφές 2103443460 και 468 μπορείτε να τηλεφωνήσετε για να σας πουν πού βρίσκεται η αίτηση σας αν δεν έχετε λάβει κάποια απάντηση μέχρι τωρα
Μόλις τους κάλεσα…δεν λέμε τίποτα μου είπαν ούτε ξέρουμε…

Δυστυχώς... Δεν τους νοιάζει... Παίζουν με τα νεύρα των παιδιών

Ενώ την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι είναι κοντά και ότι θα δω σε μια δυο βδομαδες τώρα μου λένε θα περιμένετε. Εσείς τι αριθμό έχετε ?

Ενώ την προηγούμενη βδομάδα μου είπαν ότι είναι κοντά και ότι θα δω σε μια δυο βδομαδες τώρα μου λένε θα περιμένετε. Εσείς τι αριθμό έχετε ?
577
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Παίζουν πάντως άσχημα μαζί μας και με την αγωνία μας και το δεύτερο εξάμηνο ξεκιναει

Εμένα η κόρη μου εχει τον546. Εσείς τι αριθμό πρωτοκόλλου είχατε;

Έχουμε καιρό...

Εγώ θέλω να είμαι δίκαιη. Δεν είχα πάρει μέχρι που λάβαμε το μαιλ και με εξυπηρέτησαν και ήταν και ευγενικότατοι και τις δύο φορές που μίλησα. Τώρα αν όλοι παίρνουν να ρωτάνε έχω τον τάδε αριθμό και πότε ναι μπορεί να κουραστούν κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους. Στις 22/1 το λάβαμε με αριθμό 256 όπως καταλαβαίνετε το 500 έχει πολύ μέλλον ακόμα. Υπομονή ας έχετε θετικό αποτέλεσμα και ας αργήσει η απάντηση. Πάντως μέχρι Μάρτιο θα έχουν βγει. Το θέμα είναι πως αργεί να πάει η μεταγραφή στα πανεπιστήμια και εκεί χάνεται χρόνος. Δεν αρκεί μόνο η απάντηση. Καλό κουράγιο και υπομονή σε ολους

Ξέρει κανείς πόσες αιτήσεις εξετάζονται τη μέρα ή την βδομάδα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back