Πόσο χρόνο πρέπει να αφιερώνω στο κάθε μάθημα;

Kolokythiatoumpana

Νεοφερμένος

Η Kolokythiatoumpana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους,
Οι πανελλήνιες πλησιάζουν απειλητικά και ο χρόνος λιγοστεύει. Έχω μείνει με περίπου 9-10 μέρες επανάληψης στη διάθεση μου χωρίς να νιώθω καμία σιγουριά για το διάβασμά μου πλήν της έκθεσης. Αναρωτιέμαι πόσος χρόνος σε ένα αντικειμένικο επίπεδο απαιτείται σε κάθε μάθημα για την ημερήσια επανάληψη. Πχ μου φτάνει ένα 30-40 λεπτο για να καλύψω μια ενότητα στο γνωστό? Είναι αρκετά 40 λεπτά για ένα κείμενο στα λατινικά? Επίσης τα έχω χαμένα σχετικά με τον όγκο που πρέπει να βγάζω κάθε μέρα μέχρι τις 31 που ξεκινάω. Στόχος μου είναι να διαβάζω 5-6 ώρες κάθε μέρα γιατί παραπάνω δεν αντέχω. Εσείς πόσο και πώς διαβάζατε το τελευταίο 10ήμερο πριν τις πανελλαδικές?
 

Helen06

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Helen06 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Είναι ανάλογα το ποσό διάβαζες όλη την χρονιά. Αν έχεις κενά δε χάνεις να καλύψεις τίποτα αυτές τις μέρες απ'το να αφήνεις τον χρόνο να περνάει.
 

cha0s

Περιβόητο μέλος

Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,428 μηνύματα.
Καλησπέρα.
Προσωπικά από τις πανελλαδικές, μέχρι και σήμερα δουλεύω με ατζέντα. Πάρε ενα εβδομαδιαίο ημερολόγιο (ή μιας και έμειναν λίγες ημέρες και δεν έχει νόημα να αγοράσεις, εκτύπωσε κάτι τέτοιο)
1716316283012.png

Και βάλε ενα πρόγραμμα, πχ 5 ώρες τη μέρα διάβασμα.
Εγώ πχ έκανα 4-6 το απόγευμα Λατινικά, 6μιση 8μιση Ιστορία κλπ (ενδεικτικές οι ώρες).
Θα σε βοηθήσει να περάσεις ξανά όλη την ύλη.
Εφόσον θες 5 ώρες τη μέρα, βαλε απο 2 ώρες τη μέρα τα δύσκολα μαθήματα (αυτά που έχουν μεγάλη ύλη) και 1 ώρα κάτι που σου είναι πιο εύκολο.
ΥΓ: Αν δεν έχεις κενά, 40 λεπτά ή καλύτερα ας πούμε μια ώρα είναι μια χαρά για μια ενοτητα στα λατινικά.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top