maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Απο 0 εως 20! Οπως σε ολα τα μαθηματα (εκτος απο την εκθεση!)... :pΠόσο μπορεί να γράψει κανείς στα αρχαία;;
Butterfly
Νεοφερμένο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

Κι εγώ είχα πρόβλημα με τις ερμηνευτικές. Βασικά γενικά το γνωστό μου φαινόταν βαρετό. Αλλά τελικά έγραψα καλά (19,5).
Προσωπικά, σου προτείνω να μην πολυακούς τι σου λένε οι άλλοι, γιατί μερικές φορές λένε υπερβολές. Ειδικά οι φροντιστηριούχοι και αυτοί που κάνουν ιδιαίτερα.. Καλύτερα να γράφεις όσο νομίζεις εσύ και όχι όσο λένε οι άλλοι.. Υπήρχαν παιδιά που στις ερμηνευτικές έγραφαν κατεβατά ολόκληρα και τελικά έγραψαν χειρότερα από εμένα που όσο να 'ναι για θεωρητικός ήμουν κάπως λακωνικός.
Τους περισσότερους πάντως τους ρίχνει το άγνωστο. Αν δεν έχεις πρόβλημα με το άγνωστο, τότε νομίζω πως θα 'σαι ΟΚ.

maraki love
Διάσημο μέλος

tolisman
Δραστήριο μέλος

Εγώ με το γνωστό έχω πρόβλημα στο άγνωστο χτυπάω 19!!
Και εγώ με το γνωστό είχα πρόβλημα.. Στο άγνωστο πιστεύω ότι είχα 40/40.. Η φετινή μετάφραση βέβαια ήταν πολύ ευκολότερη από αυτές των προηγούμενων ετών.
Μην αγχώνεσαι πάντως.. Το γνωστό είναι κυρίως θέμα διαβάσματος. Προσπάθησε να μάθεις τέλεια όλα τα σχόλια του βιβλίου και να διαβάζεις καλά -χωρίς να προσπαθείς απαραίτητα να τα μάθεις απ' έξω- ό,τι σημειώσεις και βοηθήματα έχεις..
Εγώ σου εύχομαι να πιάσεις το 100!
Άσχετο: Στην έκθεση είσαι καλή;
ioannitsa13
Νεοφερμένο μέλος

maraki love
Διάσημο μέλος

Butterfly
Νεοφερμένο μέλος

Δεν απαντάω ξανά σε τέτοιο θέμα...

tolisman
Δραστήριο μέλος

Στην έκθεση γράφω περίπου 17.5-18.5![]()
αν έχεις καλή έκφραση -που απ' ότι φαίνεται έχεις- ακόμα και να μην ξέρεις μια ερώτηση πολύ καλά κάτι θα γράψεις.. εγώ βασικά στο γνωστό δεν είχα μάθει σχεδόν κανένα ερμηνευτικό απ' έξω. απλώς είχα την κεντρική ιδέα και τα έγραφα τις περισσότερες φορές με δικά μου λόγια.. με βοηθούσε βέβαια και η σχετικά καλή μου έκφραση..
βέβαια αν μπορείς να παπαγαλίσεις τα σχόλια -ειδικά αυτά του βιβλίου-, αλλά και ό,τι παραπάνω μπορείς θα 'ναι νομίζω καλύτερα.. αλλά αν δεν μπορείς μην πιέζεις τον εαυτό σου..
Είστε φυτά αναρριχώμενα!Τέλος! Αρχίζω να νοιώθω πολύ χαζη...
![]()
Δεν απαντάω ξανά σε τέτοιο θέμα...![]()
Θα σας παρακαλούσα να ανακαλέσετε..

Εγώ δεν είμαι φυτό. Βασικά, πολλοί και πολλές που διάβαζαν πολύ περισσότερο από εμένα τελικά έγραψαν πολύ λιγότερο. Βέβαια δεν θέλω να επεκταθώ επί του θέματος και να πω πόσο λίγο διάβαζα κτλ γιατί μπορεί να δει το ποστ μου ο.. φίλτατος Dythor και να με λέει πάλι νούμερο..

Μη νιώθεις χαζή πάντως. Ούτως ή άλλως, οι βαθμοί των Πανελληνίων δεν είναι πιστοποιητικό εξυπνάδας. Αρκετά ζώα έχουν μπει σε υψηλόβαθμες σχολές παπαγαλίζοντας (δεν τους κατηγορώ βέβαια για αυτό, καλά κάνουν από τη μεριά τους) και αρκετοί έξυπνοι άνθρωποι έχουν αποτύχει για διάφορους λόγους..
Raspberry
Νεοφερμένο μέλος

Αυτό όμως δεν είναι αδικία??Και στο σχολείο μας πέρασαν μαθητές που δεν διάβαζαν και τόσο με βαθμό πολύ υψηλότερο από άλλους πολύ καλούς μαθητές.Η βλακεία είναι οτι πολλές φορές δεν περνάμε στη σχολή που θέλουμε ενώ στην ουσία διαθέτουμε τα προσώντα και τις γνώσεις και αυτό γιατί κάτι πήγε στραβά κατά τη διάρκεια των εξετάσεων και ας διαβαζαμε όλο το χρόνο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki love
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

xrisitna
Εκκολαπτόμενο μέλος

efim18
Νεοφερμένο μέλος

το αγνωστο τα τελευταια χρονια ειναι ευκολο και αν ξερεις γραμματικη και το βασικο συντακτικο γραφεις καλα και εκει...για ενα μαθητη που δεν παραλειπει τιποτα και διαβαζει συστηματικα το 18 ειναι εγγυημενο.
Minnie
Νεοφερμένο μέλος

ΕΛ ΠΙ ΔΑ
Νεοφερμένο μέλος

-----------------------------------------
ξεχασα να πω να εχετε παντα το λεξικο του θουκιδιδη ειδικα για πρωτη λυκειου ειναι σημαντικο.
leniw!!
Νεοφερμένο μέλος

φοβομουνα το γνωστο οπως ο διαολος το λιβανι>......και ομως εγραψα παρα πολυ καλα!!μαλλον επειδη επεσε ωραιο κομματι!!!αλλα στο αγνωστο θελει πολυ καλη προετοιμασια!!!!!τα συντακτικα και τις γραμματικες τις εκανα ΟΛΕΣ σωστα|(την γραμματικη και το συντακτικο του αναστασακη το ξερα απ'εξω) αλλα εχασα απο την μεταφραση

ΕΛ ΠΙ ΔΑ
Νεοφερμένο μέλος

οσο αφορα το γνωστο θελει προσπαθεια ολο το χρονο και οχι μονο για τις εξετασεις,γιατι δεν γινεται να τα μαθεις ολα μαζι, αυτο που εκανα εγω και με βοηθησε ειναι στον υπολογιστη εγραφα την μεταφραση προταση προταση και καποιες δυσκολες λεξεις απο κατω σαν λεξικο. αυτο με βοηθησε και στο συντακτικο και στο να θυμαμαι πολυ καλυτερα την μεταφραση συν το οτι ετσι αρχιζα να ξεχωριζω τις λεξεις και αυτο με βοηθησε και αγνωστο .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.