Enhypen
Νεοφερμένο μέλος
Η Enhypen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

03-10-24

13:38
Γεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν για το πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί το φοιτητικό πάσο. Έχω κάνει την αίτηση και έχει εγκριθεί από την γραμματεία της σχολής μου και τώρα είναι στο στάδιο εκτύπωσης. Πόσο καιρό έκανε για όσους έχουν ήδη βγάλει?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.666 μηνύματα.

03-10-24

21:50
ε εισαι και αστραπη εσυ...υπολογιζε 3 εβδομαδες ειναι δυσκολη περιοδοςΓεια σας, θα ήθελα να ρωτήσω όσους γνωρίζουν για το πόσο καιρό κάνει να εκδοθεί το φοιτητικό πάσο. Έχω κάνει την αίτηση και έχει εγκριθεί από την γραμματεία της σχολής μου και τώρα είναι στο στάδιο εκτύπωσης. Πόσο καιρό έκανε για όσους έχουν ήδη βγάλει?
Enhypen
Νεοφερμένο μέλος
Η Enhypen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Λογοθεραπείας Πατρών. Έχει γράψει 42 μηνύματα.

03-10-24

22:24
Το θέλω οπωσδήποτε γιατί τα εισιτήρια για τα λεωφορεία που παίρνω δεν είναι τζάμπα 🫣 παίρνω συνολικά 4 λεωφορεία την ημέραε εισαι και αστραπη εσυ...υπολογιζε 3 εβδομαδες ειναι δυσκολη περιοδος

ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.666 μηνύματα.

03-10-24

22:37
Καλα κανεις και το θες ... αλλα εχει το χρονο του.Το θέλω οπωσδήποτε γιατί τα εισιτήρια για τα λεωφορεία που παίρνω δεν είναι τζάμπα 🫣 παίρνω συνολικά 4 λεωφορεία την ημέρα![]()
Μονο που ειπες 4 λεωφορεία κουραστηκα.
Αλλα κουλ σου εχω λυση
Βαλε στην τσεπη σου την αιτηση εγγραφης απο την πλατφορμα ή αν εχεις βεβαιωση σπουδων και πληρωνε μισο..
Ωχ υπαρχουν μισα....?δεν ξερω..
Οκ πηγαινε σε σταθμο μετρο να σε βγαλουν απεριοριστη καρτα μισου με την βεβαιωση σπουδων.

Παρέμβαση φοιτητών στον ΟΑΣΑ / Πέτυχαν μειωμένο εισιτήριο για τους πρωτοετείς πριν την απόκτηση του φοιτητικού πάσο
ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ | Παρέμβαση φοιτητών στον ΟΑΣΑ / Πέτυχαν μειωμένο εισιτήριο για τους πρωτοετείς πριν την απόκτηση του φοιτητικού πάσο - Με μια σημαντική νίκη ολοκληρώθηκε η σημερινή κινητοποίηση των φοιτητικών συλλόγων στα γραφεία του ΟΑΣΑ, καθώς οι πρωτοετείς ...

ωχ σορρυ ..μετα ειδα οτι εισαι πατρινια ...δυστηχως δεν εχω κατι να πω για πατρα ..δεν ξερω τι παιζει εκει
Εγω θα εκανα τα ιδια με αθηνα.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 264 μηνύματα.

04-10-24

09:27
ωχ σορρυ ..μετα ειδα οτι εισαι πατρινια ...δυστηχως δεν εχω κατι να πω για πατρα ..δεν ξερω τι παιζει εκει
Δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα για τα μειωμένα εισητήρια. Ακόμα και την προεπισκόπηση του πάσου να δείξεις από την εφαρμογή (academicid), ο ελεγκτής δεν θα πει κάτι.Το θέλω οπωσδήποτε γιατί τα εισιτήρια για τα λεωφορεία που παίρνω δεν είναι τζάμπα 🫣 παίρνω συνολικά 4 λεωφορεία την ημέρα![]()
Κάμπια
Διάσημο μέλος
Η Κάμπια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.346 μηνύματα.

04-10-24

14:00
Αυτό που είπε ο @Entropy24 ισχύει. Μπορείς να δείχνεις και την βεβαίωση σπουδών
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 586 μηνύματα.

04-10-24

19:35
ναι , εγώ έβγαλα μειωμένο με την αίτηση εγγραφής στη σχολή
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα.

10-08-25

19:40
Δηλαδή τι πρέπει να δείξω για να βγάλω μειωμένο τελικά;
Μακράς διάρκειας δηλαδή 3μηνο ή 6μηνο
Μακράς διάρκειας δηλαδή 3μηνο ή 6μηνο
smarw
Δραστήριο μέλος
Η smarw αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 586 μηνύματα.

10-08-25

19:50
Την αιτηση εγγραφης στη σχολη , οι εγγραφες γινονται στις αρχες Σεπτεμβρη τουλαχιστον σε εμας.
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

10-08-25

20:26
Οντως ;;; Σ'εμας η επίσημη εγγραφή, με το ακαδημαϊκό προφίλ και όλα τα σχετικά, έγινε στις 10 Οκτωβρίου(απθ).Την αιτηση εγγραφης στη σχολη , οι εγγραφες γινονται στις αρχες Σεπτεμβρη τουλαχιστον σε εμας.
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα.

10-08-25

20:44
Και εγώ ΑΠΘ δηλαδή θα πρέπει να περιμένω μέχρι τότε; Η διαδικασία σχεδόν ίδια δεν είναι παντού;Οντως ;;; Σ'εμας η επίσημη εγγραφή, με το ακαδημαϊκό προφίλ και όλα τα σχετικά, έγινε στις 10 Οκτωβρίου(απθ).
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος
Ο Ilikntas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης ΑΠΘ και μας γράφει από Δράμα (Δράμα). Έχει γράψει 104 μηνύματα.

10-08-25

21:11
Θυμάμαι στην αρχή, όσοι θέλανε (απ το πρώτο έτος) να πάνε στη λέσχη, δείχνανε ένα κωδικό που μας είχε στείλε το απθ στα σμσ στα τέλη του Σεπτέμβρη. Νομίζω αυτό αρκεί ως αποδεικτικό στοιχείο για την έκπτωση στα εισητηρια.Και εγώ ΑΠΘ δηλαδή θα πρέπει να περιμένω μέχρι τότε; Η διαδικασία σχεδόν ίδια δεν είναι παντού;
Το πάσο εγώ το έβγαλα πάντως στις 25 Οκτωβρίου
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος

10-08-25

21:30
Στον οασθ γράφει ότι θέλει ή πάσο ή βεβαίωση φοίτησης από την σχολή. Την βεβαίωση πως μπορώ να την πάρω;Θυμάμαι στην αρχή, όσοι θέλανε (απ το πρώτο έτος) να πάνε στη λέσχη, δείχνανε ένα κωδικό που μας είχε στείλε το απθ στα σμσ στα τέλη του Σεπτέμβρη. Νομίζω αυτό αρκεί ως αποδεικτικό στοιχείο για την έκπτωση στα εισητηρια.
Το πάσο εγώ το έβγαλα πάντως στις 25 Οκτωβρίου
Ilikntas
Νεοφερμένο μέλος

10-08-25

21:43
Όταν με το καλό αποκτήσεις ακαδημαϊκό λογαριασμό, θα μπεις στο sis.auth, θα πατήσεις εκεί που γράφει "φοιτητές", αφού το πατήσεις και μπεις, θα πατήσεις μετά εκεί που λέει "Εξυπηρέτηση", από εξυπηρέτηση υπάρχει η υποκατηγορία "αιτήσεις". Στις αιτήσεις θα πατήσεις "Νέα Αίτηση" , από εκεί θα βρεις "Βεβαίωση Σπουδών"Στον οασθ γράφει ότι θέλει ή πάσο ή βεβαίωση φοίτησης από την σχολή. Την βεβαίωση πως μπορώ να την πάρω;
Drscientist
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η ανακοίνωση του ΟΣΕΘ για τους φοιτητές της Θεσσαλονίκης
oseth.com.gr
Λέει ότι θέλει την ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής για τους πρωτοετής δηλαδή αυτή που κάναμε τώρα με το gov;
Προσωποποιημένες κάρτες και μειωμένο κόμιστρο στα ΜΜΜ για φοιτητές και μαθητές
Πώς αποκτούν οι νέοι φοιτητές - φοιτήτριες προσωποποιημένη κάρτα, πώς ανανεώνεται το δικαίωμα μειωμένης χρέωσης μετακίνησης για φοιτητές και φοιτήτριες για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος. Τι ισχύει για τους μαθητές. Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) ενημερώνει τους φοιτητές των...
Λέει ότι θέλει την ηλεκτρονική αίτηση προεγγραφής για τους πρωτοετής δηλαδή αυτή που κάναμε τώρα με το gov;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 103 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- vps
- FNC_Sophia
- Xryssa
- foxypup
- 5607
- Dr.Katalyst
- Msp1
- sophieee
- gaidouri
- maritina07
- katia.m
- EFAKIT
- MariaApo
- tzoulio
- cairodera
- Unboxholics
- fortheloveofshizaya
- zoed
- AggelikiGr
- aris65
- Corfu kitty
- jellojina
- Drscientist
- Kafkinos
- sakplat
- Leo komm
- Entropy24
- m.b.
- ang12_012
- hihat1
- Scandal
- tan07
- Linsanity
- elefther1ou_
- ileki
- Fwteini69
- bobbos188
- Isa
- Ilias__
- panosalex7
- charmander
- thewitcher
- mariarina
- Nick_Athens
- Hased Babis
- Jauahahwiwisjs
- Vera
- gianikit
- bibliofagos
- bigguy
- Searching
- shuuu
- abyssiniancat
- XRY
- panosT436
- Lia 2006
- fyllidas
- kate45
- rseven
- Enhypen
- ismember
- Mariek
- tsiobieman
- Helen06
- Maynard
- BatGuin
- yenev
- constansn
- trifasikodiavasma
- sophiaa
- UnderGroundGr
- Hecticism
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.