Εγω στη Β'Λυκείου άρχισα [ Λατινικά - Αρχαια - Εκθεση] και φετος τον Φεβρουαριο ξεγράφτηκα. Και δε το μετανιώνω ούτε μια στιγμή! Δν μπορουσα να ειμαι σε μια ταξη 7 ατομων στην οποια κανενας δεν ηθελε να περασει καπου και να γινεται συνεχεια χαβαλες. Δε λεω ,καλο ειναι να σπαμε πλακα αλλα αν γινεται συνεχως ,με αποτελεσμα να μη παραδιδει ο καθηγητης ,τοτε υπαρχει προβλημα!
Πιστευω πως το φροντιστηριο λειτουργει επικουρικα. Δε προκειται να σου μαθει κατι ,αν εσυ ο ιδιος δεν στρωθεις να διαβασεις. Απλα σε καθοδηγει.
Σα το προσωπικο διαβασμα ,τπτ αλλο,θα συμφωνησω μαζι σου "Iliaso"! Aυτη η εσφαλμενη εντυπωση πως το φροντιστηριο ειναι το παν στη Γ λυκειου και γενικα στην εκπαιδευση μας εχει οδηγησει ως εδω.. Δε λεω ,φυσικα και φταινε και οι καθηγητες στο σχολειο (που οι περισ. μονο καθηγητες δεν ειναι..!) αλλα φταιμε κ μεις που ενισχυουμε το προβλημα.
Στη κατευθυνση μου παντως,βοηθηθηκα απο το φροντιστηριο μεσω των σημειωσεων και μονο στα λατινικα κ στο αγνωστο. Ολα τα αλλα απαιτουν προσωπικο διαβασμα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.