DeWiN
Νεοφερμένο μέλος
Η DeWiN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα.

09-08-21

14:50
Παιδια οσοι θα πατε τωρα τριτη,τι υλη εχετε βγαλει μεχρι τωρα στα αρχαια ;
SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

09-08-21

20:44
Άγνωστο: Σχεδόν τα πάντα
Γνωστό: Εισαγωγή Αριστοτέλη+Σωκράτη+Πλάτωνα+6 πρώτες διδακτικές ενότητες{Μέχρι το δώρο του Δία(πολιτική αρετή) στους ανθρώπους δηλαδή}
Γνωστό: Εισαγωγή Αριστοτέλη+Σωκράτη+Πλάτωνα+6 πρώτες διδακτικές ενότητες{Μέχρι το δώρο του Δία(πολιτική αρετή) στους ανθρώπους δηλαδή}
DeWiN
Νεοφερμένο μέλος
Η DeWiN αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα.

09-08-21

23:20
Περιπου κ εγω ετσι!Ιστορια να ρωτησω;Άγνωστο: Σχεδόν τα πάντα

SlimShady
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 901 μηνύματα.

09-08-21

23:25
Εννοείται!(υπάρχει και αντίστοιχο θρεντ). Έχω τελειώσει την οικονομία, στα κόμματα βρίσκομαι στον δικομματισμό και στο προσφυγικό έχω τελειώσει το Α του 19ου.Περιπου κ εγω ετσι!Ιστορια να ρωτησω;Επισης που θες να περασεις ;;
Όσον αφορά τη σχολή, σκέφτομαι προς νομική, εσύ;
DeWiN
Νεοφερμένο μέλος

10-08-21

00:48
Τελεια σε βρισκω! Τα καλυτερα σου ευχπμαι!!!Εγω κοινωνικη εργασια /ψυχολογια προς τα κειΕννοείται!(υπάρχει και αντίστοιχο θρεντ). Έχω τελειώσει την οικονομία, στα κόμματα βρίσκομαι στον δικομματισμό και στο προσφυγικό έχω τελειώσει το Α του 19ου.
Όσον αφορά τη σχολή, σκέφτομαι προς νομική, εσύ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 45 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...