monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:52 Η monaxiko brizolaki: #41 30-12-22 13:52 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: (και από κάτι άλλο που έκανα με την κοπέλα μου αλλά δεν τα λέμε). Click για ανάπτυξη... Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:54 Ο Panzerkampfwagen: #42 30-12-22 13:54 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ζηλεύεις monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:58 Η monaxiko brizolaki: #43 30-12-22 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ζηλεύεις Click για ανάπτυξη... Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:59 Ο Panzerkampfwagen: #44 30-12-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... έχω άπειρες αυτό ήταν μόνο η αρχή Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 749981: #45 30-12-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina Scandal eupalinaros .7082729-0. ChrisG152 User2350 Vera elenitren Kanastasia_5883 Τρελας123 GV221 Aleksoula rseven Kostass13 TheNorth Vassiliki.ko tomftw Aggel0sss Aris_PaP09 fleury kathleenn sotirislk07 zeta.st MrDna Γιούρα Dion G. Corfu kitty blissele BiteTheDust rennemaybe Panatha mono Hmmytheos justvibingmeow T_I_Anastasia Nansytsg loli Ilovemycats27 Enhypen Mary06 iiTzArismaltor_ eltqt Schlimazel Praxis Jojo K cinnamongirl johnstamatis34 Ness KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Mashiro@Iberan evaggelia anna kwstasloul just some guy maril8na user-2 arko Arvacon Joji fairyelly SlimShady Billprs paul thesecretfemme giorgakiss Eirinakiii8 Magigi 2005 mermaid89 SoyN spring day ggl bruh_234 KingOfPop hirasawayui PanosBat Αλκης Κ. marioushi angies the purge nimbus tsiobieman Paragontas7000 Pierre Bezukhov Dr. Gl. Luminous Lathy Philologist thenutritionist Meow το κοριτσι του μαη augustine Miranda32 snowy Nic Papalitsas Unboxholics P.Dam. ismember eirinipap GeorgePap2003 oups iron deficiency iann1767 Mariachri Applepie mpapa Nick_nt Alex2006 Physicsstudent tapeinoxamomilaki anapapadaki Kostas568 Lia 2006 Sherlockina marinoudi Helen06 DeWiN kost28 Johanna Mark Nocommingback la loquera Maynard menual ioanna06 srg96 barkos Eri0611 margik niaou Hopeful22 sophiaa χημεια4λαιφ xakounaamatata Giii Steliosgkougkou Pharmacist01 Kokro Φωτεινη Τζα. Αναστασία197 Nick0007 Alexandra Chatzin Pen_addict rak F1L1PAS MIT_fan Anna_kitty Don25 Kitana Ksenia. Ksenia77 alexgiann Frantzeska18 Venom17 QWERTY23 anastasis06 Ameliak Lider jYanniss Wonderkid Νομάρχης constansn Nala louminis thecrazycretan Than003 nucomer panagiotis23 panosveki anastasia papa Mammy Nun George9989 New member Myr239 nikoleta59 PanMoonlight rafaela11 Διεφθαρμενος Στωικος argy Marple Panagiotis849 Viedo VasoGrimes xrisamikol Georgekk Appolon eukleidhs1821 Πα.Κ aekaras 21 Apocalypse Marioskops korlef charmander globglogabgalab Cat lady fockos desp1naa antonis97 Dora140303 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: (και από κάτι άλλο που έκανα με την κοπέλα μου αλλά δεν τα λέμε). Click για ανάπτυξη...
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:54 Ο Panzerkampfwagen: #42 30-12-22 13:54 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... ζηλεύεις monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:58 Η monaxiko brizolaki: #43 30-12-22 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ζηλεύεις Click για ανάπτυξη... Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:59 Ο Panzerkampfwagen: #44 30-12-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... έχω άπειρες αυτό ήταν μόνο η αρχή Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 749981: #45 30-12-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina Scandal eupalinaros .7082729-0. ChrisG152 User2350 Vera elenitren Kanastasia_5883 Τρελας123 GV221 Aleksoula rseven Kostass13 TheNorth Vassiliki.ko tomftw Aggel0sss Aris_PaP09 fleury kathleenn sotirislk07 zeta.st MrDna Γιούρα Dion G. Corfu kitty blissele BiteTheDust rennemaybe Panatha mono Hmmytheos justvibingmeow T_I_Anastasia Nansytsg loli Ilovemycats27 Enhypen Mary06 iiTzArismaltor_ eltqt Schlimazel Praxis Jojo K cinnamongirl johnstamatis34 Ness KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Mashiro@Iberan evaggelia anna kwstasloul just some guy maril8na user-2 arko Arvacon Joji fairyelly SlimShady Billprs paul thesecretfemme giorgakiss Eirinakiii8 Magigi 2005 mermaid89 SoyN spring day ggl bruh_234 KingOfPop hirasawayui PanosBat Αλκης Κ. marioushi angies the purge nimbus tsiobieman Paragontas7000 Pierre Bezukhov Dr. Gl. Luminous Lathy Philologist thenutritionist Meow το κοριτσι του μαη augustine Miranda32 snowy Nic Papalitsas Unboxholics P.Dam. ismember eirinipap GeorgePap2003 oups iron deficiency iann1767 Mariachri Applepie mpapa Nick_nt Alex2006 Physicsstudent tapeinoxamomilaki anapapadaki Kostas568 Lia 2006 Sherlockina marinoudi Helen06 DeWiN kost28 Johanna Mark Nocommingback la loquera Maynard menual ioanna06 srg96 barkos Eri0611 margik niaou Hopeful22 sophiaa χημεια4λαιφ xakounaamatata Giii Steliosgkougkou Pharmacist01 Kokro Φωτεινη Τζα. Αναστασία197 Nick0007 Alexandra Chatzin Pen_addict rak F1L1PAS MIT_fan Anna_kitty Don25 Kitana Ksenia. Ksenia77 alexgiann Frantzeska18 Venom17 QWERTY23 anastasis06 Ameliak Lider jYanniss Wonderkid Νομάρχης constansn Nala louminis thecrazycretan Than003 nucomer panagiotis23 panosveki anastasia papa Mammy Nun George9989 New member Myr239 nikoleta59 PanMoonlight rafaela11 Διεφθαρμενος Στωικος argy Marple Panagiotis849 Viedo VasoGrimes xrisamikol Georgekk Appolon eukleidhs1821 Πα.Κ aekaras 21 Apocalypse Marioskops korlef charmander globglogabgalab Cat lady fockos desp1naa antonis97 Dora140303 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
monaxiko brizolaki Πολύ δραστήριο μέλος Η alex from sheffield δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.864 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:58 Η monaxiko brizolaki: #43 30-12-22 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Panzerkampfwagen: ζηλεύεις Click για ανάπτυξη... Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:59 Ο Panzerkampfwagen: #44 30-12-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... έχω άπειρες αυτό ήταν μόνο η αρχή Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 749981: #45 30-12-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina Scandal eupalinaros .7082729-0. ChrisG152 User2350 Vera elenitren Kanastasia_5883 Τρελας123 GV221 Aleksoula rseven Kostass13 TheNorth Vassiliki.ko tomftw Aggel0sss Aris_PaP09 fleury kathleenn sotirislk07 zeta.st MrDna Γιούρα Dion G. Corfu kitty blissele BiteTheDust rennemaybe Panatha mono Hmmytheos justvibingmeow T_I_Anastasia Nansytsg loli Ilovemycats27 Enhypen Mary06 iiTzArismaltor_ eltqt Schlimazel Praxis Jojo K cinnamongirl johnstamatis34 Ness KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Mashiro@Iberan evaggelia anna kwstasloul just some guy maril8na user-2 arko Arvacon Joji fairyelly SlimShady Billprs paul thesecretfemme giorgakiss Eirinakiii8 Magigi 2005 mermaid89 SoyN spring day ggl bruh_234 KingOfPop hirasawayui PanosBat Αλκης Κ. marioushi angies the purge nimbus tsiobieman Paragontas7000 Pierre Bezukhov Dr. Gl. Luminous Lathy Philologist thenutritionist Meow το κοριτσι του μαη augustine Miranda32 snowy Nic Papalitsas Unboxholics P.Dam. ismember eirinipap GeorgePap2003 oups iron deficiency iann1767 Mariachri Applepie mpapa Nick_nt Alex2006 Physicsstudent tapeinoxamomilaki anapapadaki Kostas568 Lia 2006 Sherlockina marinoudi Helen06 DeWiN kost28 Johanna Mark Nocommingback la loquera Maynard menual ioanna06 srg96 barkos Eri0611 margik niaou Hopeful22 sophiaa χημεια4λαιφ xakounaamatata Giii Steliosgkougkou Pharmacist01 Kokro Φωτεινη Τζα. Αναστασία197 Nick0007 Alexandra Chatzin Pen_addict rak F1L1PAS MIT_fan Anna_kitty Don25 Kitana Ksenia. Ksenia77 alexgiann Frantzeska18 Venom17 QWERTY23 anastasis06 Ameliak Lider jYanniss Wonderkid Νομάρχης constansn Nala louminis thecrazycretan Than003 nucomer panagiotis23 panosveki anastasia papa Mammy Nun George9989 New member Myr239 nikoleta59 PanMoonlight rafaela11 Διεφθαρμενος Στωικος argy Marple Panagiotis849 Viedo VasoGrimes xrisamikol Georgekk Appolon eukleidhs1821 Πα.Κ aekaras 21 Apocalypse Marioskops korlef charmander globglogabgalab Cat lady fockos desp1naa antonis97 Dora140303 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Panzerkampfwagen Διάσημο μέλος Ο Panzerkampfwagen δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.610 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 13:59 Ο Panzerkampfwagen: #44 30-12-22 13:59 Αρχική Δημοσίευση από monaxiko brizolaki: Click για ανάπτυξη... έχω άπειρες αυτό ήταν μόνο η αρχή Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 749981: #45 30-12-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: jellojina Scandal eupalinaros .7082729-0. ChrisG152 User2350 Vera elenitren Kanastasia_5883 Τρελας123 GV221 Aleksoula rseven Kostass13 TheNorth Vassiliki.ko tomftw Aggel0sss Aris_PaP09 fleury kathleenn sotirislk07 zeta.st MrDna Γιούρα Dion G. Corfu kitty blissele BiteTheDust rennemaybe Panatha mono Hmmytheos justvibingmeow T_I_Anastasia Nansytsg loli Ilovemycats27 Enhypen Mary06 iiTzArismaltor_ eltqt Schlimazel Praxis Jojo K cinnamongirl johnstamatis34 Ness KOSTASSSSSSSSSSSSSSS Mashiro@Iberan evaggelia anna kwstasloul just some guy maril8na user-2 arko Arvacon Joji fairyelly SlimShady Billprs paul thesecretfemme giorgakiss Eirinakiii8 Magigi 2005 mermaid89 SoyN spring day ggl bruh_234 KingOfPop hirasawayui PanosBat Αλκης Κ. marioushi angies the purge nimbus tsiobieman Paragontas7000 Pierre Bezukhov Dr. Gl. Luminous Lathy Philologist thenutritionist Meow το κοριτσι του μαη augustine Miranda32 snowy Nic Papalitsas Unboxholics P.Dam. ismember eirinipap GeorgePap2003 oups iron deficiency iann1767 Mariachri Applepie mpapa Nick_nt Alex2006 Physicsstudent tapeinoxamomilaki anapapadaki Kostas568 Lia 2006 Sherlockina marinoudi Helen06 DeWiN kost28 Johanna Mark Nocommingback la loquera Maynard menual ioanna06 srg96 barkos Eri0611 margik niaou Hopeful22 sophiaa χημεια4λαιφ xakounaamatata Giii Steliosgkougkou Pharmacist01 Kokro Φωτεινη Τζα. Αναστασία197 Nick0007 Alexandra Chatzin Pen_addict rak F1L1PAS MIT_fan Anna_kitty Don25 Kitana Ksenia. Ksenia77 alexgiann Frantzeska18 Venom17 QWERTY23 anastasis06 Ameliak Lider jYanniss Wonderkid Νομάρχης constansn Nala louminis thecrazycretan Than003 nucomer panagiotis23 panosveki anastasia papa Mammy Nun George9989 New member Myr239 nikoleta59 PanMoonlight rafaela11 Διεφθαρμενος Στωικος argy Marple Panagiotis849 Viedo VasoGrimes xrisamikol Georgekk Appolon eukleidhs1821 Πα.Κ aekaras 21 Apocalypse Marioskops korlef charmander globglogabgalab Cat lady fockos desp1naa antonis97 Dora140303 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 749981 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Δεκεμβρίου 2022 στις 14:08 Ο Guest 749981: #45 30-12-22 14:08 Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από smarw: Προσπάθω να κάνω επανάληψη σε κάποια πράγματα που δεν έδωσα την απαραίτητη προσοχή λόγω έλλειψης χρόνου Click για ανάπτυξη... Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα.
eupalinaros Νεοφερμένο μέλος Ο eupalinaros αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 90 μηνύματα. Σήμερα στις 00:05 Ο eupalinaros: #46 Σήμερα στις 00:05 Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα.
Αρχική Δημοσίευση από Guest 749981: Η β' λυκείου είναι πολύ ζόρικη τάξη, ειδικά αν είσαι θετική. Εγώ δεν θα πω ότι είναι παράλογο που θες να διαβάσεις τόσο, αντιθέτως πιστεύω πως πρέπει γιατί η ύλη είναι τεράστια και ορισμένα πράγματα της β' πρέπει να τα ξέρεις άριστα στη γ'. Αλλά είναι η φάση που πρέπει να μπουν προτεραιότητες, δεν έχουν την ίδια αξία όλα τα μαθήματα. Click για ανάπτυξη... Εμένα η β λυκείου μου φάνηκε περίπατος. Στο πανεπιστήμιο πέρασα πολυ πιο δύσκολα.