Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 02:04 Η Pak έγραψε: #1 23-10-21 02:04 Ξερετε αν υπαρχει όριο στις ποσες φορες μπορεί καποιος να δωσει πανελλαδικές; ή που μπορω με εγκυρότητα να μαθω. (Το γκουγκλαρα αλλα δεν βρηκα απαντηση) Υ. Γ εγω ηξερα οτι δεν υπάρχει ο όριο το θεωρούσα βέβαιο, αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι νομιζει οτι μπορεις μονο τρεις φορες ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 02:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 23-10-21 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξερετε αν υπαρχει όριο στις ποσες φορες μπορεί καποιος να δωσει πανελλαδικές; ή που μπορω με εγκυρότητα να μαθω. (Το γκουγκλαρα αλλα δεν βρηκα απαντηση) Υ. Γ εγω ηξερα οτι δεν υπάρχει ο όριο το θεωρούσα βέβαιο, αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι νομιζει οτι μπορεις μονο τρεις φορες Click για ανάπτυξη... 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 07:50 Η Pak έγραψε: #3 23-10-21 07:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: buffon85 marilou2002 oups tsiobieman Lia 2006 SlimShady angies spring day nicole1982 Georgekk anastasis06 papa2g Marifei Σωτηρία Ανώνυμη n1ki20 constansn Pharmacist01 ggl emzou Ismhnhpapa Dora140303 ale Nala Unboxholics Chrisa George9989 liana Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξερετε αν υπαρχει όριο στις ποσες φορες μπορεί καποιος να δωσει πανελλαδικές; ή που μπορω με εγκυρότητα να μαθω. (Το γκουγκλαρα αλλα δεν βρηκα απαντηση) Υ. Γ εγω ηξερα οτι δεν υπάρχει ο όριο το θεωρούσα βέβαιο, αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι νομιζει οτι μπορεις μονο τρεις φορες
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.467 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 02:15 Ο ιωαννηs έγραψε: #2 23-10-21 02:15 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξερετε αν υπαρχει όριο στις ποσες φορες μπορεί καποιος να δωσει πανελλαδικές; ή που μπορω με εγκυρότητα να μαθω. (Το γκουγκλαρα αλλα δεν βρηκα απαντηση) Υ. Γ εγω ηξερα οτι δεν υπάρχει ο όριο το θεωρούσα βέβαιο, αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι νομιζει οτι μπορεις μονο τρεις φορες Click για ανάπτυξη... 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 07:50 Η Pak έγραψε: #3 23-10-21 07:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ξερετε αν υπαρχει όριο στις ποσες φορες μπορεί καποιος να δωσει πανελλαδικές; ή που μπορω με εγκυρότητα να μαθω. (Το γκουγκλαρα αλλα δεν βρηκα απαντηση) Υ. Γ εγω ηξερα οτι δεν υπάρχει ο όριο το θεωρούσα βέβαιο, αλλα μια φιλη μου μου ειπε οτι νομιζει οτι μπορεις μονο τρεις φορες Click για ανάπτυξη... 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Κτηνιατρικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 12.191 μηνύματα. 23 Οκτωβρίου 2021 στις 07:50 Η Pak έγραψε: #3 23-10-21 07:50 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: 3 φορες μπορεις να κανεις χρηση των μοριων σου για μηχανογραφικο. Σε καμια εγκυκλιο προκυρηξης πανελληνιων δεν αναφερεται τετοιος περιορισμος. Θεωρω οτι εναι ανεδαφικο αυτο. Αν συνεχιζεις να εχεις αμφιβολιες ρωτα ενα λυκειαρχη, αυτοι χειρίζονται την βαση των υποψηφιων. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστώ πολυ