Πλησιάζουν τα Χριστουγεννα, η εποχή των επαναλήψεων και γενικα του μπόλικου διαβάσματος και ηρθα εδω για να ρωτησω την πιο μπεισικ, χαζή, και ισως προφανή ερώτηση. Τι κανω λαθος στο διαβασμα;
Ειμαι στη θετικη και δεν εχω θέματα κατανόησης. Παντα μιλαω και συμμετέχω στο μαθημα, τα καταλαβαινω ολα αμέσως σε θεωρητικό επίπεδο αλλα απ'οτι φαινεται δεν διαβαζω σωστα για να γραφω βάση σε καθε διαγωνισμα που εχω γραψει. Οι καθηγητες μου δεν το καταλαβαίνουν αλλα ουτε και εγω. Παιδια που ας πουμε δεν συμμετέχουν εξίσου ή δεν δείχνουν την απολυτη θεωρητικη κατανόηση γράφουν πολυ καλυτερα απο εμενα και ψάχνω τρόπους να βελτιωθώ, επειδη νιωθω σαν "απατεώνας". Σιγουρα αυτα τα παιδια κανουν καλυτερο προσωπικό διαβασμα και αυτος ειναι ο στόχος μου. Μπορει καποιος να μου δώσει την απλοϊκή μα απαραίτητη γνώση για το πως να διαβαζω αποδοτικά; Ακομα και αν χρειαστεί ενας "βήμα βήμα" οδηγός, εγω θα το δεχτω..
Γενικα κανω το λαθος να διαβαζω μια μερα πριν απο το διαγωνισμα - ωστόσο, κοιτώντας τις ασκήσεις που κανουμε παρατηρώ πως τιποτα δεν κου λειπει. Κι'ομως καθε φορα αντιμετωπίζω τα σημεία στα οποία δεν εξασκήθηκα την ωρα του διαγωνισματος. Ομως οταν διαβαζω, αυτα δεν τα βλεπω.
Ο λογος που δεν ρωτώ τους καθηγητες μου για βοηθεια, ειναι μαλλον επειδη ειναι οντως πολυ απλή ερώτηση που θα επρεπε ηδη να γνωρίζω καιρο τωρα. Ομως, παντα απέδιδα με 19-20 τις προηγούμενες χρονιές με το ιδιο διαβασμα που κανω και τωρα, ενω τωρα δυσκολεύομαι πραγματικα και δεν μπορω να διαβασω σωστα μιας και ποτε μου δεν το εμαθα.
Οποιαδήποτε ένδειξη κατανόησης ή βοήθειας ειναι επιθυμητή, ευχαριστω