Maria04
Νεοφερμένο μέλος
Η Maria04 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 50 μηνύματα.

Ειμαι πρωτοετης στην κτηνιατρική απθ και ενω ολοι ειναι σε παρεα εγω δεν εχω κανει ακομα κανεναν φιλο
Πως θα μπορεσω να βρω παρεα ενω ηδη εχουν σχηματιστεί ποσες παρεες καο δεν ανηκω πουθενα?
Πως θα μπορεσω να βρω παρεα ενω ηδη εχουν σχηματιστεί ποσες παρεες καο δεν ανηκω πουθενα?
Dr. Gl. Luminous
Δραστήριο μέλος
Η Dr. Gl. Luminous αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 652 μηνύματα.

Πήγαινε νωρίς στο αμφιθέατρο και καλημέριζε όσους μπαίνουν. Συνήθως όσοι έρχονται νωρίς, έρχονται και κάθε μέρα την ίδια ώρα, οπότε με τον καιρό θα αναπτυχθεί μια οικειότητα. Κάποια στιγμή μπορείς να ρωτήσεις κάτι σχετικό με το μάθημα ή να πιάσεις κουβέντα.
Επίσης, αν δεις κάποιον που κάθεται μόνος του, πήγαινε και μίλησέ του. Σίγουρα κάποιος θα υπάρχει.
Επίσης, αν δεις κάποιον που κάθεται μόνος του, πήγαινε και μίλησέ του. Σίγουρα κάποιος θα υπάρχει.
katerina1980
Νεοφερμένο μέλος
Η katerina1980 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών, Γονιός Φοιτητή και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 13 μηνύματα.

Συμφωνώ με τα παραπάνω. Επίσης, πάρε πρωτοβουλία και ζήτα εσύ να βγείτε για καφέ κλπ. αφού πιάσεις συζήτηση.Μην περιμένεις να στο προτείνουν. Σύχναζε επίσης σε κυλικεία ή μάθε τα μέρη που πάνε φοιτητές πχ στην Πάτρα υπάρχουν καφετέριες που συχνάζουν φοιτητές και διαβάζουν, πίνουν καφέ κλπ. Άλλωστε, στην αρχή όλοι οι πρωτοετείς είναι στην ίδια φάση με σένα. Αν δεν γνωρίζονται από πριν αναζητούν, κάνουν παρέες με διαφορετικούς μέχρι να βρουν με ποιους ταιριάζουν. Τέλος, μην περιοριζεσαι στη σχολή σου μόνο. Μπορείς να βρεις και από άλλες σχολές. Η δική μου παρέα εκτός από κάνα δυο της σχολής ήταν από άλλες σχολές.
gaidouri
Νεοφερμένο μέλος
Ο gaidouri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 73 μηνύματα.

Στο ίδιο ακριβώς σημείο και εγώ, αλλά διαφορετικό τμήμα. Προσπάθησε να μιλάς με κόσμο και κάπου θα γίνει το κλικΕιμαι πρωτοετης στην κτηνιατρική απθ και ενω ολοι ειναι σε παρεα εγω δεν εχω κανει ακομα κανεναν φιλο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 41 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- m.b.
- Kafkinos
- mel123soc
- johnsala
- katerina1980
- gaidouri
- fortheloveofshizaya
- Galleon
- zaxarhh
- waakaq
- Anna1974.
- Dr. Gl. Luminous