Πρίν περίπου δύο εβδομάδες τελείωσε και η θερινή προετοιμασία για τις Πανελε.
Εγώ στοχεύω Αρχιτεκτονική και είχα ξεκινήσει απο Β' λυκείου να εξασκούμαι ελεύθερο και γραμμικό κλπ, αλλά τώρα το καλοκαίρι σταμάτησα για να συγκεντρωθώ στα "κύρια" μαθήματα σχολείου.
Γενικώς, φυσική-χημεία (έκθεση ανέκαθεν) παλευόντουσαν αλλά το θέμα μου ήταν τα Μαθς.
100+ ασκήσεις (χωρίς υπερβολές) να τις χωρέσω σε 2 μέρες, με άλλα μαθήματα ενδοιάμεσα, και να τις εμπεδώσω κι'ολας. Κάτι που θα συνεχιστεί κατ'όλη τη χρονιά. Η εμπέδωση δεν προλάβαινε να γίνει πολλές φορές επειδή δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου να διπλοτσεκάρω και να ξανα λύνω ασκήσεις, όπως έκανα στη Β' λυκείου όπου πριν αρχίσω ασκήσεις έλυνα λυμένα παραδείγματα ή μετα που τελείωνα, ξαναέλυνα αυτά που είχα κάνει.
Πως εγώ θα καταφέρω να τα ισορροπήσω μέσα στη χρονιά; +Σχολείο, + Φροντ, + 100 Ασκήσεις, +Εμπέδωση, +Γραμμικό-Ελεύθερο; +Έξτρα ασκήσεις που πάντα κάνω για να καταλάβω κατι 100% ; Οι επιδώσεις μου ήταν πολύ καλές, αλλά δεν είναι για μένα υποσχόμενες για πλήρης επιτυχία στις πανελέ ακόμη. Οπότε ΠΩΣ να κάνω το time management?? Να διαβάσω διαφορετικά;; Send help