maraki67383 Νεοφερμένο μέλος Η maraki67383 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 64 μηνύματα. 29 Μαρτίου 2025 στις 22:41 Η maraki67383: #1 29-03-25 22:41 Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω ,υπάρχει κάποιος που έχει βρει καποιον οδηγο για βοηθεια για την πτυχιακη; γιατι εχω πάρει πολυ κακο καθηγητη π δεν με βοηθαει και ειπε οτι θα με κοψει! ειναι σημαντικο για μενα να παρω το πτυχιο οποτε αν ξερετε κατι ή καποιον π να ασχολείται με πτυχιακες να μου πει jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2025 στις 00:34 Ο jYanniss έγραψε: #2 30-03-25 00:34 Καλημέρα Μαρία. Γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Για το αντικείμενο, τις προσδοκίες - αποτέλεσμα, αν βρίσκεσαι στην αρχή ή μέση της εργασίας. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαρτίου 2025 Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω ,υπάρχει κάποιος που έχει βρει καποιον οδηγο για βοηθεια για την πτυχιακη; γιατι εχω πάρει πολυ κακο καθηγητη π δεν με βοηθαει και ειπε οτι θα με κοψει! ειναι σημαντικο για μενα να παρω το πτυχιο οποτε αν ξερετε κατι ή καποιον π να ασχολείται με πτυχιακες να μου πει
jYanniss Εκκολαπτόμενο μέλος Ο jYanniss αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 201 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2025 στις 00:34 Ο jYanniss έγραψε: #2 30-03-25 00:34 Καλημέρα Μαρία. Γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Για το αντικείμενο, τις προσδοκίες - αποτέλεσμα, αν βρίσκεσαι στην αρχή ή μέση της εργασίας. Τελευταία επεξεργασία: 30 Μαρτίου 2025
Καλημέρα Μαρία. Γράψε μας περισσότερες λεπτομέρειες. Για το αντικείμενο, τις προσδοκίες - αποτέλεσμα, αν βρίσκεσαι στην αρχή ή μέση της εργασίας.