papazogliou
Νεοφερμένο μέλος
Ο papazogliou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

01-10-24

23:57
Γεια σε ολους
Σκευτομουνα να ξεκινησω τις σπουδες μου στο Deree και παρολο των πολαπλων ραντεβου που εχω κανει με το κολλεγιο εχω ακομη ανυσηχιες.
1. Θα μπορουσε καποιος αποφοιτος να μου διξει πως μοιαζει το πτυχιο του;
2. Κατι καταλαβα οτι τελειωνεις με 2 πτυχεια. Υσχιει;
Εμενα κυριως με ενδιαφερει το κομματι του Finance και θελω να ξερω με τι στο καλο θα βγω απο κει
Ευχαριστω για το χρονο οποιουδηποτε εκατσε και το διαβασε, το εκτιμω.

Σκευτομουνα να ξεκινησω τις σπουδες μου στο Deree και παρολο των πολαπλων ραντεβου που εχω κανει με το κολλεγιο εχω ακομη ανυσηχιες.
Εμενα κυριως με ενδιαφερει το κομματι του Finance και θελω να ξερω με τι στο καλο θα βγω απο κει

cha0s
Περιβόητο μέλος
Ο cha0s αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.598 μηνύματα.

02-10-24

23:45
Γεια σε ολους
Γιατί δεν ρώτησες στα ραντεβού αυτές τις απορίες για να στις λύσουν;
Ως προς το διπλό πτυχίο, αναφέρεσαι στη συνεργασία τους με το ανοιχτό πανεπιστήμιο Ηνωμένου Βασιλείου ή για τον διαχωρισμό major - minor;
Δε ξέρω τι θα μάθεις εκεί, ξέρω όμως πως αν το επιδιώξεις και εσύ θα βγεις με γνωριμίες και θα σε βοηθήσουν επαγγελματικά. Έχω δει αρκετά στελέχη να τελειώνουν στο ALBA το ΜΒΑ. Δε νομίζω να πήγαν για τις γνώσεις και ούτε γιατί ήταν φτηνά (30 χιλιάδες δίδακτρα ενώ μπορείς να βρεις και σε δημόσια ΑΕΙ από 3 χιλιάρικα), αλλά για τα κονέ. Για να στο δώσω να το καταλάβεις καλύτερα. ΜΒΑ μπορείς να κάνεις και στο Παμακ, και στη Βουλγαρία και στο INSEAD. Ή ύλη των ΜΒΑ είναι η ίδια παντού (σχεδόν), μιας και η βιβλιογραφία είναι παγκόσμια. Το γεγονός όμως οτι στο INSEAD τα δίδακτρα είναι περίπου 100.000 ευρώ, δηλώνει κάτι. Οτι εκεί πάει η ελιτ για ένα λόγο -> Γνωριμίες!
Οπότε να πας Deree και φρόντισε να κάνεις όσο πιο πολλά internship μπορείς ως φοιτητής, γιατί όταν τελειώσεις θα έχεις ήδη προϋπηρεσία σε σχέση με κάποιον του δημοσίου που θα κάνει μια τρίμηνη πρακτική (και αν). Και τέλος, να γνωρίσεις κόσμο!