Πτυχίο χωρίς ορκομωσία

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.188 μηνύματα.
Κάτι πήγε πολύ στραβά με την πρακτική μου άσκηση και τώρα την ξανά κάνω, είναι το μοναδικό μάθημα που έχω και το οποίο έπρεπε να περαστεί από τον Ιούλιο…..

Τέλος πάντων, λογικά μέχρι το πολύ Φεβρουάριο θα έχω τελειώσει την δουλειά. Γίνεται να πάρω το πτυχίο κατευθείαν από την γραμματεία ή πρέπει να πάω στην ορκωμοσία του καλοκαιριού οπωσδήποτε;

(περιττό να πω ότι γελάει όλη η φιλοσοφική μαζί μου που πέρασα τα πιο δύσκολα με την μια και μου έμεινε η πρακτική την οποία ήδη είχα κάνει, αλλά δεν μέτρησε ποτέ)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάτι πήγε πολύ στραβά με την πρακτική μου άσκηση και τώρα την ξανά κάνω, είναι το μοναδικό μάθημα που έχω και το οποίο έπρεπε να περαστεί από τον Ιούλιο…..

Τέλος πάντων, λογικά μέχρι το πολύ Φεβρουάριο θα έχω τελειώσει την δουλειά. Γίνεται να πάρω το πτυχίο κατευθείαν από την γραμματεία ή πρέπει να πάω στην ορκωμοσία του καλοκαιριού οπωσδήποτε;

(περιττό να πω ότι γελάει όλη η φιλοσοφική μαζί μου που πέρασα τα πιο δύσκολα με την μια και μου έμεινε η πρακτική την οποία ήδη είχα κάνει, αλλά δεν μέτρησε ποτέ)
@ιωαννηs σωσε την κατάσταση και πες μου αγ γίνεται γιατί είμαι στα όρια νευρικής κρίσης.

Τελευταία επεξεργασία:

allall1

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 823 μηνύματα.
the best grammateia can do is βεβαίωση περάτωσης σπουδών/ ισοδυναμεί με πτυχίο. Τωρα αν θες τον πάπυρο τοτε ορκομωσία ειναι μονόδρομος

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.350 μηνύματα.

@ιωαννηs σωσε την κατάσταση και πες μου αγ γίνεται γιατί είμαι στα όρια νευρικής κρίσης.
Κοιτα καλη μου Εριφυλη... τον παπυρο δεν μπορει να στον στερήσει κανεις.
Ελα ομως που συνδεεται με ορκο.
Οποτε η γραματεια θα σου πει ελα στην επομενη ορκωμοσια ισως μεταπτυχιακων ή του χρονου με τους προπτυχιακους.
Αν τωρα ειναι καλοι ανθρωποι θα δωσεις τον ορκο παρουσια του προεδρου σχολης μονη σου και θα στον δωσουν.
Τωρα ο πάπυρος ειναι για την μαμα να τον κορνιζώσει ... τα αλλα τα κανεις με την βεβαίωση αποφοίτησης που θα έχεις.

GIANCHRIS

Νεοφερμένο μέλος

Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 63 μηνύματα.

Καλησπέρα, αν μπορώ να βοηθήσω από την δική μου εμπειρία: εγώ στην ορκωμοσία για το πτυχίο μου και για το διδακτορικό μου ήμουν παρών, όμως ενδιάμεσα στην ορκωμοσία για το μεταπτυχιακό μου, το μακρινό 2001 βέβαια, απουσίαζα γιατί ήμουν στρατιώτης (ο διοικητής μου θα μου έδινε βέβαια ένα διήμερο άδεια για να πάω να ορκιστώ και να γυρίσω, όμως ήταν μεγάλη ταλαιπωρία να πάω από την Χίο όπου υπηρετούσα στην Πάτρα όπου θα ορκιζόμουν και πάλι πίσω μέσα σε 2 ημέρες και έτσι δεν πήγα). Είχα δηλώσει όμως στην Γραμματεία ότι θέλω να συμμετάσχω στην ορκωμοσία οπότε ο τίτλος μου είχε εκδοθεί και ετοιμαστεί, απλώς δεν μου απονεμήθηκε αφού απουσίαζα. Στην επόμενη άδεια η οποία ήταν αρκετές μέρες πετάχτηκα από την πόλη μου, η οποία δεν ήταν πολύ μακριά από την Πάτρα, μέχρι το Παν/μιο και πήρα τον μεταπτυχιακό τίτλο από την απλή υπάλληλο της Γραμματείας δείχνοντας μόνο την ταυτότητά μου , χωρίς ορκωμοσία ούτε καμία άλλη τυπική διαδικασία. Συμπερασματικά: προτείνω να δηλώσεις κανονικά ότι θες να ορκιστείς στην προγραμματισμένη ορκωμοσία ώστε να εκδοθεί το πτυχίο σου αλλά να μην παρουσιαστείς την συγκεκριμένη ημέρα αφού θες να αποφύγεις την διαδικασία, χωρίς όμως να έχεις προαναγγείλεις την απουσία σου (υποτίθεται σου έτυχε κάτι απρόοπτο). Οποιαδήποτε μέρα μετά την ορκωμοσία επισκέπτεσαι την Γραμματεία και παίρνεις το πτυχίο σου ή, αν κατοικείς μακριά, ζητάς να στο στείλουν στο σπίτι με ταχυμεταφορά ( με δική σου χρέωση βέβαια).

Χρήστες Βρείτε παρόμοια