KwstasGav Νεοφερμένο μέλος Ο KwstasGav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 4 Μαΐου 2018 στις 14:09 Ο KwstasGav: #1 04-05-18 14:09 Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 5 Μαΐου 2018 στις 18:01 Η N.F έγραψε: #2 05-05-18 18:01 Kαλησπέρα! Πιστεύω θες το Ielts General αλλά για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μπορείς και χωρίς αυτό να βρείς δουλεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:58 Η Vicky13 έγραψε: #3 19-09-18 17:58 Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takovios Νεοφερμένο μέλος Ο takovios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:21 Ο takovios έγραψε: #4 19-09-18 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:52 Ο Guest 699855: #5 19-09-18 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 5 Μαΐου 2018 στις 18:01 Η N.F έγραψε: #2 05-05-18 18:01 Kαλησπέρα! Πιστεύω θες το Ielts General αλλά για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μπορείς και χωρίς αυτό να βρείς δουλεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:58 Η Vicky13 έγραψε: #3 19-09-18 17:58 Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takovios Νεοφερμένο μέλος Ο takovios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:21 Ο takovios έγραψε: #4 19-09-18 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:52 Ο Guest 699855: #5 19-09-18 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαλησπέρα! Πιστεύω θες το Ielts General αλλά για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μπορείς και χωρίς αυτό να βρείς δουλεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:58 Η Vicky13 έγραψε: #3 19-09-18 17:58 Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. takovios Νεοφερμένο μέλος Ο takovios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:21 Ο takovios έγραψε: #4 19-09-18 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:52 Ο Guest 699855: #5 19-09-18 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
takovios Νεοφερμένο μέλος Ο takovios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:21 Ο takovios έγραψε: #4 19-09-18 19:21 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:52 Ο Guest 699855: #5 19-09-18 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στις 20:52 Ο Guest 699855: #5 19-09-18 20:52 Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Καλησπέρα, Αποφάσισα να δώσω εξετάσεις για το IELTS. Τώρα δουλεύω τα δύο βιβλία της Express Publishing (1&2). Μπορείτε να μου πείτε άλλες πηγές για να κάνω τεστ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Click για ανάπτυξη... https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στις 00:21 Η Vicky13 έγραψε: #6 20-09-18 00:21 Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από takovios: Μπορείς να κάνεις πολλά δωρεάν advanced tests στο https://agglikanow.gr Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Λένω: https://www.britishcouncil.gr/exam/ielts/courses-resources Click για ανάπτυξη... Σας ευχαριστώ πολύ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:43 Η Nina-nana: #7 21-09-18 09:43 Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 21 Σεπτεμβρίου 2018 Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ria99 manos1234567 New member Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Αρχική Δημοσίευση από KwstasGav: Γεια σας! Ειμαι αποφοιτος απο ιεκ βοηθος εργοθεραπειας και σκοπευω να παω αγγλια για εργασια. Θελω ενα πτυχιο στα αγγλικα τυπου IELTS general ή TOEIC. ποιο πιστευετε θα ηταν πιο χρησιμο στην περιπτωση αυτη? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! Click για ανάπτυξη... Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Σας ευχαριστώ πολύ! Click για ανάπτυξη... Βρες ένα φροντιστήριο να σε βοηθήσει με τα προφορικά και την έκθεση. Υπάρχουν φροντιστήρια που μπορούν να σε αναλάβουν μόνο για αυτά τα κομμάτια της εξέτασης αντί να πληρώσεις ολόκληρο το πακέτο για προετοιμασία IELTS. Είναι δύσκολο να πετύχεις σκορ πάνω από 6 διαβάζοντας μόνη σου, και το υλικό του British Council είναι (χμμμ) όχι ιδιαίτερα χρήσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 699855 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 09:55 Ο Guest 699855: #8 21-09-18 09:55 Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Nina-nana: Για Αγγλία συγκεκριμένα πιο χρήσιμο θα ήταν να κάνεις μαθήματα αγγλικών για βελτίωση του προφορικού λόγου και για να καταλαβαίνεις τι σου λένε, πώς να μιλήσεις σε συνεντεύξεις κλπ. Αν θέλεις να δώσεις και πιστοποίηση, δεν είναι κακό. Εγώ θα πρότεινα IELTS General. Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nina-nana Διάσημο μέλος Η Nina-nana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2.536 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2018 στις 10:01 Η Nina-nana: #9 21-09-18 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Λένω: Συμφωνώ απόλυτα! Νινάκι πού χάθηκες; Σε αναζητήσαμε! Click για ανάπτυξη... Είχα φύγει εξωτερικό ένα διάστημα. Πριν ένα μήνα επέστρεψα και μέχρι να βρω τους ρυθμούς μου... καταλαβαίνεις... Τώρα όμως είμαι εδώ και θα τα λέμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.