ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 045911
Επισκέπτης

Λογικά θα παίξεις 2-3 κομμάτια τα οποία θα σου είναι γνωστα, θα έχεις δηλαδή καιρό να τα προετοιμάσεις.
1 κομμάτι σίγουρα άσκηση
1κομμάτι λογικά κομμάτι/τραγούδι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Αυστηροι δεν ειναι πολυ.
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Εφόσον είσαι πρωτοετής θα είναι πολύ ελαστικοί μαζί σου.
Λογικά θα παίξεις 2-3 κομμάτια τα οποία θα σου είναι γνωστα, θα έχεις δηλαδή καιρό να τα προετοιμάσεις.
1 κομμάτι σίγουρα άσκηση
1κομμάτι λογικά κομμάτι/τραγούδι
Πιστευεις σε κανα διμηνο να εχω λυθει περισοοτερο απο οτι τώρα??
(τωρα ειμαι στη φαση που μαθαινω ενα κομματι απο το asturias αρκετα ευκολο ξερεις μπασα και μι)
Guest 045911
Επισκέπτης

Άλλα δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα στις εξετάσεις . Όλους τους προτοετείς του περνάν.
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Πιστευεις σε κανα διμηνο να εχω λυθει περισοοτερο απο οτι τώρα??
(τωρα ειμαι στη φαση που μαθαινω ενα κομματι απο το asturias αρκετα ευκολο ξερεις μπασα και μι)
Εξαρταται καθαρα απο την ενασχοληση σου.
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Το μπαρε ηταν ο κακος μου δαιμονας ανεκαθεν. Ακομα ψιλοζοριζομαι στο ολοκληρο μπαρε στο πρωτο ταστο, αλλα δε βαριεσαι, τελευταια τα εχω ψιλοπαρατησει κι ολας.
ΕΥΘΥΜΗΣ
Νεοφερμένο μέλος

Τα τελευταια 9 χρονια. :p
Το μπαρε ηταν ο κακος μου δαιμονας ανεκαθεν. Ακομα ψιλοζοριζομαι στο ολοκληρο μπαρε στο πρωτο ταστο, αλλα δε βαριεσαι, τελευταια τα εχω ψιλοπαρατησει κι ολας.
Οποτε σε κανα χρονο θα έχεις το πτυχιο ε??Αντε καλη επιτυχια σου εύχομαι..ΑΑΑΑ και μην ξεχάσω μετά απο πόσο καιρο λυθηκες λίγο??
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος

Κοιτα. Ξεκινησα 8 χρονων με κατι τραγουδακια "ηταν ενα μικρο καραβι". Επαιζα πολλες ωρες τη μερα παντως γιατι μου αρεσε, αλλα σε 5-6 μηνες ειδικα στην ηλικια που ξεκινησες εσυ θα εισαι μια χαρα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.