[Πρώιμες Εκτιμήσεις] Βάσεις 2019

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

seferhs2001

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο seferhs2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Φυσικοθεραπείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 206 μηνύματα.

Unseen skygge

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Unseen skygge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,218 μηνύματα.
Παιδιά μην ευελπιστειτε σε τεράστια πτώση σε υψηλόβαθμα πολυτεχνεία όπως ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων μηχανικών στις μεγάλες πόλεις. Ούτε οι ιατρικές θα πέσουν φοβερά. Παρά την δυσκολία των θεμάτων οι καλοί μαθητές που άξιζαν αυτές τις σχολές έγραψαν ψηλά. Μην ακούτε κάποιους που κλαίγονται και λένε δεν ξερω πως τα έχω πάει και λένε για 2η χρονια και οταν βγάλουν 18000+ εκπλαγείτε. Σας το λέω επειδή ξέρω άτομα με τέτοια συμπεριφορά. Δεν το κάνουν απο κακια Αλλά επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. Με τα δύσκολα θέματα οι σχολές που θα πέσουν αισθητά είναι αυτές με τις "μέτριες" βάσεις. Οι υψηλές αν δεν αλλάξει κάτι από άποψη επαγγελματική θα παραμείνουν υψηλές ότι θέματα και να πέσουν.
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Παιδιά μην ευελπιστειτε σε τεράστια πτώση σε υψηλόβαθμα πολυτεχνεία όπως ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων μηχανικών στις μεγάλες πόλεις. Ούτε οι ιατρικές θα πέσουν φοβερά. Παρά την δυσκολία των θεμάτων οι καλοί μαθητές που άξιζαν αυτές τις σχολές έγραψαν ψηλά. Μην ακούτε κάποιους που κλαίγονται και λένε δεν ξερω πως τα έχω πάει και λένε για 2η χρονια και οταν βγάλουν 18000+ εκπλαγείτε. Σας το λέω επειδή ξέρω άτομα με τέτοια συμπεριφορά. Δεν το κάνουν απο κακια Αλλά επειδή έτσι είναι ο χαρακτήρας τους. Με τα δύσκολα θέματα οι σχολές που θα πέσουν αισθητά είναι αυτές με τις "μέτριες" βάσεις. Οι υψηλές αν δεν αλλάξει κάτι από άποψη επαγγελματική θα παραμείνουν υψηλές ότι θέματα και να πέσουν.

Κι εγώ το ίδιο πιστεύω και έχω απογοητευτεί που έγραψα χαμηλά στον δεύτερο μου συντελεστή την χημεία (για 16-17 με κόβω).
Οι υψηλόβαθμες σχολές θα παραμείνουν ψηλά :closed:
 

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Ακομη συζηταμε εαν ηταν τα θεματα φυσικής -χημειας και ενδεχομενως και των μαθηματικων τα δυσκολοτερα των τελευταιων ετων?Εχετε κάνει καμμια βολτα σε κανενα φροντιστήριο, εχετε μιλησει με κανενα καθηγητη-φροντιστή ή προσπαθειτε εδω μεσα να παρουσιαστε το ασπρο-μαυρο.Ε Λ Ε Ο Σ σεβαστείτε αυτά τα παιδιά τον κόπο τους την αγωνία και προπαντων τη στενοχωριά τους.Οι κριτικές περί δυσκολίας των θεμάτων όταν είσαι αραχτός με δεκα βοηθηματα τριγυρω σου ,χωρις χρονικό περιορισμό και χωρις προπαντων να διακυβεβευται τπτ για σενα ειναι τζαμπα μαγκιες.Σαφως και θα υπάρχουν οι μαθητες οι οποιοι θα αριστευσαν -ΜΠΡΑΒΟ και πολλα συγχαρητηρια σε αυτους και στους καθηγητες που τους προετοιμασαν- ,ομως θα ειναι η εξαιρεση που επιβαιβαιωνει τον κανονα.

ΥΓ και επειδη ειδα καποιο σχολιο για τα μαθηματικα και την ΕΜΕ και τις εκτιμησεις της κλπ

2016 46.25% κατω απο τη βαση 2017 56,17 % και 2018 57,21


Μαλιστα...δλδ η ευκολια ή η δυσκολια των θεματων δεν ειναι ο βασικος παραγων(μαζι με άλλους)που διαμορφωνει το επιπεδο των βασεων?


DumeNuke επειδη δεν θελω να σε αδικησω συμφωνα μαζι απολυτα στο οτι είτε ευκολα είτε δυσκολα τα θεματα οι εκαστοτε σχολες δεν θα στερηθουν απο τους φοιτητες τους.Το συστημα δυστυχως ειναι ακρως ανταγωνιστικό οποτε περναει αυτος που εγραψε καλυτερα απο τον αλλο συνυποψηφιο και οχι αυτος που εγραψε καλα.


Άμα πάρεις τα στατιστικά του Υπουργείου, μόνο για το 2013 και μόνο για τα Μαθηματικά Κατεύθυνσης (που τότε έγινε της το κάγκελο, με το Β3 των μιγαδικών να μην βγαίνει ούτε με τάματα στην Τήνο) θα δεις:
48% της Θετικής (Ιατρικές) κάτω από τη βάση
49% της Τεχνολογικής 1 (Ηλεκτρολογία) κάτω από τη βάση
77% της Τεχνολογικής 2 (ΑΟΔΕ) κάτω από τη βάση
Με την προτίμηση των μαθητών να πηγαίνει Τεχνολογική 2 - Θετική - Τεχνολογική 1.
Εάν, δε, κοιτάξεις τα στατιστικά της δεκαετίας θα διαπιστώσεις ότι διαχρονικά οι επιδόσεις είναι στο ίδιο επίπεδο. Δεν έβαλαν τα τελευταία 3 χρόνια δύσκολα θέματα. Κάθε χρόνο, το σχετικό επίπεδο δυσκολίας κινείται περίπου στο ίδιο επίπεδο. Μία χρονιά ανεβαίνει, μία κατεβαίνει.
Ο διαφορικός και ολοκληρωτικός λογισμός είναι από τη φύση τους έννοιες δύσκολες. Αλλά ρε παιδιά, μιλάμε για εξετάσεις. Έχει 5 χρόνια που έδωσα, φέτος ξαναέδινα και στο ενδιάμεσο έριχνα μια ματιά. Κάθε φορά η ίδια κατακραυγή. Εάν θέλετε να σας χαϊδεύουν τα αυτιά, ναι φταίει το σύστημα και τα δύσκολα θέματα. Η πραγματικότητα είναι, όποιος διάβασε, έγραψε. Ίσως όχι τόσο καλά όσο σκόπευε, αλλά έγραψε. Εάν κάποιος πήγαινε για 20 και έγραψε 10, δεν του φταίνε τα θέματα.
Στα παραπάνω έκανε κάποιος ένα εξαιρετικό σχόλιο, στο θέμα για τα Μαθηματικά Προσανατολισμού, με τα σχόλια της ΕΜΕ την τελευταία 5ετία και φαινόταν ξεκάθαρα ότι η ΕΜΕ κάθε χρόνο γράφει τα ίδια και τα ίδια, ότι τα θέματα ήταν πιο δύσκολα από πέρσι. Εάν είναι όντως έτσι, να μην είναι εισητήριες εξετάσεις οι Πανελλήνιες, όποιος γράφει να παίρνει κατευθείαν πτυχίο και να πηγαίνει για μεταπτυχιακό...

Φυσική τώρα, ήταν πολλά. Το Β2 με το ρευστό, προσωπικά, μου άρεσε, άλλα ήθελε αρκετό γράψιμο. Το Β3 δεν ξέρω γιατί σκούζουν όλοι, έλεγε ξεκάθαρα στην εκφώνηση "οριζόντιο επίπεδο". Και όπως είπα και στον σχολιασμό εκεί, από όταν πρωτοέδινα, θυμάμαι το φυσικό μας να μας λέει να προσέχουμε κάτι τέτοια, γιατί εάν χάσουμε ερώτημα έτσι θα μας κόψει τα ποδάρια. Και, αντικειμενικά, εάν η εκφώνηση λέει Α και εσύ, από άγχος, βιασύνη, στρες ή απλά επειδή έτσι σου κάπνισε, αποφάσισες να πάρεις Β, πώς φταίει η εκφώνηση. Το πιο παράλογο δε, είναι ότι η οριζόντια κίνηση ήταν απείρως ευκολότερη. Δηλαδή, εάν κάποιος έπερνε οριζόντια και ζητούσε κατακόρυφη μετακίνηση, εκεί θα το καταλάβαινα. Αλλά εδώ ζητούσε να κάνεις το Αθήνα-Θεσσαλονίκη από την εθνική, αποφάσιζες μόνος να πάρεις την παλιά επαρχιακή, να κατέβεις Πελοπόννησο, να πας από Γιάννενα και να κάνεις το Γιάννενα-Θεσσαλονίκη από τον παλιό δρόμο της Κατάρας και στο τέλος να ζητήσεις να σου πληρώσουν τις βενζίνες... ΤΟ θέατρο του παραλόγου...

Επειδή, λοιπόν, σχολιάζω έχοντας δώσει στις φετινές εξετάσεις, και έχοντας πρότερη εμπειρία από την πρώτη φορά, προσπαθώ να σχολιάσω όσο πιο κοντά στην πραγματικότητα τη δική μου. Και εγώ πήγα στο φροντιστήριο και λέγανε πόσο χάλια ήταν τα θέματα. Και οι φροντιστές και οι μαθητές. Και οι Ενώσεις το ίδιο λένε. Εάν έχουν δίκιο, καλώς, θα δεις πτώσεις της τάξης των 1.500-2.000 μορίων. Εάν όμως σου χαϊδεύουν τα αυτιά, για να σε ηρεμήσουν και να μην σκεφτείς ότι εν μέρη φταίνε και αυτοί, που σε προετοίμασαν ελλειπώς (γιατί συμβαίνω και αυτά) και τα θέματα δεν ήταν τόσο τραγικά δυσκολότερα σε σχέση με πέρσι, θα δεις μια πτώση της τάξης των 500 μορίων, που θα οφείλεται εν μέρη και στην αύξηση των θέσεων που έδωσε φέτος ο Γαβρόγλου.

Καταλήγουμε, λοιπόν, ότι μέχρι να βγουν τα στατιστικά δεδομένα του Υπουργείου, μαζί με τα αποτελέσματα, ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του. Εγώ λέω ότι μου φάνηκαν εύκολα, εσύ ότι σου φάνηκαν δύσκολα και μαλώνουμε, χωρίς να έχουμε ουσιαστικό αντικείμενο διαφωνίας. Με τα στατιστικά, όμως, δεν συζητάμε πάνω σε απόψεις, αλλά σε δεδομένα. Με νούμερα. Και εκεί, μπορούν όντως να εκτιμηθούν δυσκολίες, επιδόσεις, προσδοκόμενες βάσεις. Τώρα, η μόνη προσδοκία που μπορεί να κάνει κάποιος είναι, εάν στοχεύει σχολή με 15.000 περσινά μόρια και είναι κοντά στα 16.000, ότι περνάει. Αυτό είναι στοίχημα με απόδοση 1.003, πώς να το κάνουμε. Οι υπόλοιποι αναμένουμε καρτερικά το τέλος του μήνα...
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Δημόσιας & Κοινοτικής Υγείας ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Πλοτ Τουίστ : Άνοδος στις θετικές και οικονομικές
Αισθητή πτώση στις θεωρητικές
Καλοο εεε; ;)
 

tsiobieman

Δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 799 μηνύματα.
Με ολο το σεβασμο πιστευω ειναι πολυ λαθος αυτο που λες.Δηλαδη με πολυ ευκολοτερα θεματα περυσι γιατι περυσι να ειναι μονο 100 μοναδες πανω λογω της ζητησης; Με αυτο που λες εμεις βγαινουμε οι χαμενοι και θα ειναι σαν να μας κοροιδευουν κανονικα


δεν έχω κανένα θέμα φίλε μου μην ανησυχείς , γνώμες λέμε απλά όσο δύσκολα κι αν βάλουν πέφτουν πολύ λίγο οι βάσεις ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΣΧΟΛΕΣ (τις πολυτεχνικές,προσοχή όχι στις υπόλοιπες), στο ΕΜΠ σίγουρα θα πέσουν κατά 50 -100 μόρια , έτσι πιστεύω , στις επαρχιακές πολυτεχνικές δεν παίζει να πέσουν γιατί αν είσαι διαβασμένος τις πιάνεις άνετα. Επίσης πρέπει να κρατήσουν και ένα επίπεδο στα μόρια για να τραβήξουν καλούς (υποτίθεται, γιατί ποτέ δεν ξέρεις ) υποψήφιους ώστε να μπορούν να ανταποκριθουν στο υψηλό επίπεδο των σχολων αυτών.
 
Τελευταία επεξεργασία:

ximaira2001

Νεοφερμένος

Η ximaira2001 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Oταν εικάζουμε για πτώση των βάσεων εννοούμε σε σχέση με τις περσινές ή με τις "συνηθισμένες" βάσεις?
Για παράδειγμα πέρσυ έμπαινες ιατρική με 18,5 επαρχία άρα αν θεωρούμε ότι θα πέσουν περισσότερο σε σχέση με πέρσυ μπορούμε να μιλάμε για βάσεις παραπλήσιες με το 2015? (Δηλαδή ιατρική επαρχία 18,1-18,2, βιολογικό Αθήνα 17.9)???
 

tselias

Νεοφερμένος

Ο tselias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
Καλο θα ήταν να περιμένουμε τα αποτελεσματα της βιολογίας (μαθημα βαρυτητας)πρωτα και μετα να γινουν εκτιμησεις.
 

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
....



CHRIS1993 ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ....

Δεν έδωσε μεγάλες τυπικές αποκλείσεις ο Χρήστος και γενικα έπεφτε σε πολλές σχολές μεσα.
Ο Χρήστος άρχισε να ασχολείται με βάσεις λιγο μετα απο μένα όπου ασχολούμουν με το Κατσίκι και επικεντρωνόμουν στο επαγγελματικό προσανατολισμο και λιγότερο στις προβλέψεις, πολυ με θεωρούσαν τρολ αλλα λιγο πολυ ελεγα στα παιδιά για την κρίση που θα επακολουθήσει και να αποφεύγουν συγκεκριμένες σχολές. Πολλοί θεωρούσαν οτι υποτιμούσα σχολές αλλα εγώ ελεγα για επαγγελματικές προοπτικές.


Μετα εμφανίστηκε ο κύριος Κρουτουμπελης που έκανε επάγγελματικα αυτο που έκανα εγώ ως χόμπι με τον χειρότερο τρόπο αφού η σελίδα έκανε συμφωνίες με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κοκ επειδή ήταν εκπαιδευτικός πολλα παιδιά τον άκουσαν και κατευθύνθηκαν σε σχολές με επαγγελματικό αδιέξοδο.


και πιο μετα ο Χρήστος φοιτητης οικονομικού ΟΠΑ ο οποίος γνωστής στατιστικής έκανε έρευνες και επιτυχημένες προβλέψεις. Μόλις εμφανίστηκε ο Χρήστος εγώ αποσύρθηκα βλέποντας ποσο τίμια και καλή δουλειά έκανε.

Ο Χρήστος απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια οτι ειναι αρκετά μεσα στις προβλέψεις του πολυ περισσότερο απο τους επαγγελματίες βασεολογους στις εφημερίδες. Δυστυχώς για προσωπικούς του λόγου απέχει σπο forum 2 χρόνια.

Απο οτι ξέρω παιδιά πέρσι έδωσε πανελλαδικές μαζι σας και μπήκε μαθηματικό Πάτρας ενώ το οικονομικό ΑΣΟΕΕ το βγάλε με πολυ καλη βαθμολογία.

Μακάρι φέτος να επιστρεψει γιατι λυπεί
 
Τελευταία επεξεργασία:

NEKTARIOS11

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο NEKTARIOS11 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 193 μηνύματα.
Εκτιμήσεις βάσεων δεν μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή αν δεν βγουν τα στατιστικά του υπουργείου.Σίγουρα θα έχουμε πτώση λόγω αύξησης εισακτέων και δυσκολίας θεμάτων σε Φυσική και Χημεία στα πεδία που έχουν αυτά τα μαθήματα.Ας δούμε πως έγραψαν τα παιδιά και τα μελετάμε στη συνέχεια.Πιθανό είναι να έχουμε την πτώση την περσινή εκτός απο την θεωρητική που θα είναι στα ίδια επίπεδα, ίσως και χαμηλότερη, θα δούμε.Να γνωρίζετε πως πολλές σχολές οδηγούν στην ανεργία και ιδιαίτερα αυτές που έχουν σχέση με το δημόσιο π.χ. παιδαγωγικά, φιλολογία κ.λ.π. , για εμένα μην τις προτιμήσετε, κοιτάξτε κάτι που έχει μέλλον, δεν είναι απαραίτητο να σπουδάσετε για να λέτε πως είστε φοιτητές και πτυχιούχοι μιας σχολής, βγείτε στη ζωή , αρπάξτε ευκαιρίες,ασχοληθείτε με τη γεωργία όσοι μπορείτε, με τον τουρισμό,γίνετε ειδικευμένοι τεχνίτες, μη χαραμίζετε 4-5 χρόνια από τη ζωή σας.Γιατί έκαναν αύξηση εισακτέων στους δασκάλους, νηπιαγωγούς , γυμναστές , γεωπόνους, οικονομολόγους?τους χρειαζόμαστε?μη χαλάτε άδικα χρήματα για να σπουδάσετε σε οποιαδήποτε σχολή, μη φτάσετε στα 23-24 και να λέτε τώρα τι κάνουμε?Αν αξίζει κάποια σχολή να πάτε να σπουδάστε, αν όχι μην πάτε.Δικές μου απόψεις , μπορεί και λανθασμένες.
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

butter_fly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η butter_fly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.

don_vito

Δραστήριο μέλος

Ο don_vito αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Δεν έδωσε μεγάλες τυπικές αποκλείσεις ο Χρήστος και γενικα έπεφτε σε πολλές σχολές μεσα.
Ο Χρήστος άρχισε να ασχολείται με βάσεις λιγο μετα απο μένα όπου ασχολούμουν με το Κατσίκι και επικεντρωνόμουν στο επαγγελματικό προσανατολισμο και λιγότερο στις προβλέψεις, πολυ με θεωρούσαν τρολ αλλα λιγο πολυ ελεγα στα παιδιά για την κρίση που θα επακολουθήσει και να αποφεύγουν συγκεκριμένες σχολές. Πολλοί θεωρούσαν οτι υποτιμούσα σχολές αλλα εγώ ελεγα για επαγγελματικές προοπτικές.


Μετα εμφανίστηκε ο κύριος Κρουτουμπελης που έκανε επάγγελματικα αυτο που έκανα εγώ ως χόμπι με τον χειρότερο τρόπο αφού η σελίδα έκανε συμφωνίες με ιδιωτικά εκπαιδευτήρια κοκ επειδή ήταν εκπαιδευτικός πολλα παιδιά τον άκουσαν και κατευθύνθηκαν σε σχολές με επαγγελματικό αδιέξοδο.


και πιο μετα ο Χρήστος φοιτητης οικονομικού ΟΠΑ ο οποίος γνωστής στατιστικής έκανε έρευνες και επιτυχημένες προβλέψεις. Μόλις εμφανίστηκε ο Χρήστος εγώ αποσύρθηκα βλέποντας ποσο τίμια και καλή δουλειά έκανε.

Ο Χρήστος απέδειξε όλα αυτά τα χρόνια οτι ειναι αρκετά μεσα στις προβλέψεις του πολυ περισσότερο απο τους επαγγελματίες βασεολογους στις εφημερίδες. Δυστυχώς για προσωπικούς του λόγου απέχει σπο forum 2 χρόνια.

Απο οτι ξέρω παιδιά πέρσι έδωσε πανελλαδικές μαζι σας και μπήκε μαθηματικό Πάτρας ενώ το οικονομικό ΑΣΟΕΕ το βγάλε με πολυ καλη βαθμολογία.

Μακάρι φέτος να επιστρεψει γιατι λυπεί


Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι ήταν οδε ΟΠΑ και όχι οικονομικό ΟΠΑ !!!
Κατά τα αλλά τα πες πολύ σωστά φίλε μου
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,205 μηνύματα.

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.

butter_fly

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η butter_fly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 203 μηνύματα.

Volkswagen Fan

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 27,205 μηνύματα.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Αν του στείλουμε πολλά μέλη ένα κοινό κείμενο ίσως ξαναγυρίσει στο forum
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top