Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν ξέρω τί σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες μπορεί να έχει.
Προσωπικά 14 χρονών μου φαίνεται υπερβολικό, χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο επιχείρημα να το στηρίξω, απο 16 και πάνω είναι οκέι. Χρόνος για σεξ θα υπάρχει μπόλικος στο μέλλον, η παιδική αθωότητα όμως δεν επιστρέφει ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eliza04
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

Τι επιπτωσεις πιστευετε οτι εχει το σεξ σε ηλικιες απο14 και μετα στα ατομα που εχουν κανει?
Καθε πράγμα στον καιρο του.Εκτος κι αν ενδιαφερεσαι λογο απειριας να δημιουργησεις προβλημα σε καποια κοπελα,η ακομα χειροτερα να φορτωθεις ...ανεπιθυμητα αποτελεσματα.Ασε που ετσι κι αλλιως,αν τα κανεις ολα απο τωρα δε θα εχεις τιποτα καινουριο να ζησεις ως ενηλικας.Δεν ειναι αναγκη να κυνηγησεις κατι μονο και μονο για να πεις οτι το εκανες,ουτε επειδη το κανουν ολοι οι αλλοι.Ας τους να κουρευονται.Οταν ερθει ως κατι το φυσικο με τον καιρο και νιωσεις ωριμος τοτε θα εχεις και μια θετικη πρωτη εμπειρια.Τωρα για το ποια ειναι η σωστη ηλικια για μια πρωτη φορα....τι να σου πω,ας μας διαφωτισουν οι παππουδες του site...

Anarki
Διάσημο μέλος

Βέβαια όπως είπα, για εμένα υπάρχει ένα κάτω φράγμα στην ηλικία, κυρίως επειδή όταν είσαι μικρός δεν μπορείς πραγματικά να κρίνεις πότε είσαι έτοιμος και τι φρούτο είναι το άτομο που έχεις απέναντί σου.
Leo Killer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Chemwizard
Τιμώμενο Μέλος

μικρός δεν μπορείς πραγματικά να κρίνεις πότε είσαι έτοιμος και τι φρούτο είναι το άτομο που έχεις απέναντί σου.
Εγω πιστευω οτι δεν ειναι μονο συναισθηματικοι οι λογοι,αλλα και σωματικοι κατω απο μια ηληκια.(Βεβαια αν εισαι 40+ κι οι μονοι που σε εχουν δει οπως σε γεννησε η μαμα σου εισαι εσυ,οι γονεις σου,ο γιατρος σου κι ο παπας που σε βαφτησε πρεπει να το προσεξεις).Παντως τωρα που μιλαμε για αυτο το θεμα σε συνδιασμο με τη λεξη φρουτο μου εφερες στο μυαλο ενα ανεκδοτοΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Εκτος απο αυτο,οι περισσοτερη σε αυτη την ηλικια το κανουν απο μαγκια!!!:nono::nono:
οποιος το κανει για αυτο το λογο είναι μαγκας η χεστης?Sorry για την εκφραση κιολας.Μαγκια ειναι να εχεις τα κοτσια να τους αντιμετωπιζεις υποστηριζοντας τις αποψεις σου,οχι κανοντας ο,τι κι αυτοι.Οπως και με το τσιγαρο.Και (εκτος κι αν εισαι σαν τον σαρανταχρονο που ανεφερα πριν),τελικα,αξιζει το σεξ χωρις συναισθημα?Εκτος αν το εχεις κι αυτο στα 13,σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Συμφωνώ με Anarki.Δεν είναι θέμα απόψεων αυτό, είναι θέμα επιστημονικών μελετών.
Δεν ξέρω τί σωματικές και ψυχολογικές συνέπειες μπορεί να έχει.
Προσωπικά 14 χρονών μου φαίνεται υπερβολικό, χωρίς να έχω κάποιο συγκεκριμένο επιχείρημα να το στηρίξω, απο 16 και πάνω είναι οκέι. Χρόνος για σεξ θα υπάρχει μπόλικος στο μέλλον, η παιδική αθωότητα όμως δεν επιστρέφει ποτέ.

Αφήστε που το θέμα έχει καταντήσει γελοίο.Όλοι-και τα κορίτσια πλέον-θέλουν να το κάνουν για να δείξουν κάτι.Μαγκιά,ότι μεγάλωσαν.Εγώ πιστεύω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις δείχνει το αντίθετο,ανωριμότηταhttps://www.google.gr/search?hl=el&l...resnum=0&ct=result&cd=1&q=ανωριμότητα&spell=1.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος

προωρο ειναι οταν δεν νιωθεις ετοιμος-ετοιμη...δεν εισαι ωριμος-ωριμη να κρινεις αμα οντως το χρειαζεσαι..δε μπορεις να ξες αμα θα σε πληγωσει..τοτε ειναι προωρο...και οχι απο πλευρας ηλικιας...(στα πλαισια (ορθοδοξης λογικης)...
καλο απο ποια αποψη??
για την υγεια βαση επιστημονικων μελετων οταν δε γινεται υπερβολικα συχνα και εφοσον εχουν παρθει ολα τα μετρα ειναι καλο...
για την ψυχολογια επισης ειναι ευεργετικο...
παρολα αυτα δε μπορω να ξερω αμα εσυ εισαι ετοιμος ή ωριμος ωστε να ξες αμα θα σε πληγωσει ή οχι...
κατα τα αλλα δεν ειναι φυσικα ασχημη ιδεα...αλλα σου ειπα πρεπει πρωτα εσυ να νιωσεις ομορφα με τον εαυτο σου και να το ξεκαθαρισεις μεσα σου.το θες οντως??νιωθεις ετοιμος ???θα πληγωθεις(ψυχολογικα)???
εφοσον δεν εχεις καποιο απο τα πιθανα προβληματα που μπορουν να προκυψουν..αμα θες κανε σεξ...ισως τοτε νιωσεις και ο ιδιος καλυτερα..
myrtob
Νεοφερμένο μέλος

Πιστευω ομως πως σε καθε περιπτωση πρεπει να το νιωθεις για να το κανεις, ο καθενας για τους δικους του λογους, απλως πρεπει να το νιωθει.
sofilia
Νεοφερμένο μέλος

πιστεβω πωσ ο κα8ενας οταν νιωσει ετοιμος απο συνεσ8ιματικι ενοια και απο σωματικη μπορει να κανει οτι 8ελει.......δν μπορει να κρινει κανενας......
3ερω ατομα 18-19 ποθ δν 8ελουν να προχωρισουν και 3ερω και ατομα 14-15 που εχουν προχωρισει και ειναι οκ ουτε προβληματα ουτε μετανιωσαν....
τι να σας πω ειναι στν κρισει του κα8ενος....
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Επίσης είναι το άτομο το οποίο θα επιλέξεις για την "πρώτη σου φορά". Πρέπει να προσέξεις να μην πληγωθείς στην συνέχεια άμα καταλάβεις ότι το μόνο που ήθελε και ήταν μαζί σου ήταν το σεξ.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι το 6.67% δηλαδή η μια ψήφος! Ζήτω το έθνος :lol
papas
Διάσημο μέλος

Πρωτον,εκτος του οτι ειναι ανωριμοι και οι 2 τους,δεν μπορουν να νιωσουν το συναισθημα της στιγμης,αλλα κινουνται μονο με τον οργασμο τους.
Δευτερον,δεν μπορουν να καταλαβουν αν του αλλου του αρεσε ή οχι.Δηλ,ας πουμε το αγορι κανει ερωτα με ενα κοριτσι.Που να γνωριζει ομως αυτος οτι μετα το κοριτσι τρεφει αισθηματα για αυτον?
Τριτον,μπορει να μην παρουν προφυλαξεις και να το μωρο....
Τελος,καλυτερα να γινουν ολα στην ωρα τους παρα να τρεχουν να μικρομεγαλωσουν...
sylvia
Νεοφερμένο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

papas
Διάσημο μέλος

Γιατί πρέπει ο άλλος να σε αγαπάει και οχι να θέλει απλώς να περάσει καλά μαζί σου;
Γιατι αυτο λεγεται αρπαχτη και δεν ειναι το καλυτερο πραγμα...
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τώρα αν θέλει κ η άλλη να περάσει καλά μόνο-αυτό είναι μια άλλη μεγάλη ιστορία.

Anarki
Διάσημο μέλος

Δεν είναι αυτό το θέμα μας όμως ε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.