Λέων Συγγ Νεοφερμένο μέλος Ο Λέων Συγγ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 48 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:43 Ο Λέων Συγγ: #1 03-09-19 17:43 Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:45 Ο Pharmacist01: #2 03-09-19 17:45 Τα μαθήματα εννοείς ανά εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:10 Ο tsiobieman: #3 03-09-19 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Λέων Συγγ: Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Click για ανάπτυξη... θα ψάχνεις εκεί που λέει προπτυχιακές σπουδές για να τα βρίσκεις. https://school.med.uoa.gr/fileadmin...s/Odigos_Spoydon/Odigos_Spoudwn_2018-2019.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pharmacist01 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Pharmacist01 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 385 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 17:45 Ο Pharmacist01: #2 03-09-19 17:45 Τα μαθήματα εννοείς ανά εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:10 Ο tsiobieman: #3 03-09-19 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Λέων Συγγ: Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Click για ανάπτυξη... θα ψάχνεις εκεί που λέει προπτυχιακές σπουδές για να τα βρίσκεις. https://school.med.uoa.gr/fileadmin...s/Odigos_Spoydon/Odigos_Spoudwn_2018-2019.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα μαθήματα εννοείς ανά εξάμηνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsiobieman Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 849 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2019 στις 18:10 Ο tsiobieman: #3 03-09-19 18:10 Αρχική Δημοσίευση από Λέων Συγγ: Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Click για ανάπτυξη... θα ψάχνεις εκεί που λέει προπτυχιακές σπουδές για να τα βρίσκεις. https://school.med.uoa.gr/fileadmin...s/Odigos_Spoydon/Odigos_Spoudwn_2018-2019.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Λέων Συγγ: Μπορεί κάποιος να μου στείλει κάποιο link με το πρόγραμμα σπουδών οποιασδήποτε ιατρικής σχολής; (Η εδώ η σε μύνημα δεν έχω θέμα) Ευχαριστώ πολύ! (Ψάχνω και δεν βρίσκω πουθενά) Click για ανάπτυξη... θα ψάχνεις εκεί που λέει προπτυχιακές σπουδές για να τα βρίσκεις. https://school.med.uoa.gr/fileadmin...s/Odigos_Spoydon/Odigos_Spoudwn_2018-2019.pdf Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.