ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:04 Ο ἅλς έγραψε: #1 22-04-12 12:04 Όλοι οι δήμοι έστειλαν καταστάσεις με όσους/ες γεννήθηκαν το 1994 και έχουν δικαίωμα ψήφου ΑΛΛΑ....... κάτι έχει γίνει και πολλών δήμων οι 18ρηδες δεν φαίνονται στους εκλογικούς καταλόγους. Μπες στο www.ypes.gr , πήγαινε "ΕΚΛΟΓΕΣ" και μετά εκεί που λέει "ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ" , δώσε τα στοιχεία σου και αν σου βγάλει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ή "ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ" σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Πρέπει να επικοινωνήσεις με το Δήμο , που ανήκεις και να τους πεις το πρόβλημα. Αν δεν προλάβουν να το φτιάξουν μέχρι τις εκλογές (όπως υπόσχονται), θα πρέπει παραμονές των εκλογών να πας να πάρεις από το Δήμο ένα πιστοποιητικό, που μ΄αυτό θα μπορέσεις να ψηφίσεις. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:45 Ο antwwwnis: #2 22-04-12 12:45 Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:48 Ο Joaquín έγραψε: #3 22-04-12 12:48 Μπράβο Αντουάν, και μένα!Θα ψηφίσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:55 Ο Dias έγραψε: #4 22-04-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Click για ανάπτυξη... Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:57 Η natasoula...: #5 22-04-12 12:57 Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όλοι οι δήμοι έστειλαν καταστάσεις με όσους/ες γεννήθηκαν το 1994 και έχουν δικαίωμα ψήφου ΑΛΛΑ....... κάτι έχει γίνει και πολλών δήμων οι 18ρηδες δεν φαίνονται στους εκλογικούς καταλόγους. Μπες στο www.ypes.gr , πήγαινε "ΕΚΛΟΓΕΣ" και μετά εκεί που λέει "ΜΑΘΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙΣ" , δώσε τα στοιχεία σου και αν σου βγάλει "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ή "ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ" σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Πρέπει να επικοινωνήσεις με το Δήμο , που ανήκεις και να τους πεις το πρόβλημα. Αν δεν προλάβουν να το φτιάξουν μέχρι τις εκλογές (όπως υπόσχονται), θα πρέπει παραμονές των εκλογών να πας να πάρεις από το Δήμο ένα πιστοποιητικό, που μ΄αυτό θα μπορέσεις να ψηφίσεις. ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:45 Ο antwwwnis: #2 22-04-12 12:45 Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:48 Ο Joaquín έγραψε: #3 22-04-12 12:48 Μπράβο Αντουάν, και μένα!Θα ψηφίσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:55 Ο Dias έγραψε: #4 22-04-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Click για ανάπτυξη... Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:57 Η natasoula...: #5 22-04-12 12:57 Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Joaquín Διάσημο μέλος Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.155 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:48 Ο Joaquín έγραψε: #3 22-04-12 12:48 Μπράβο Αντουάν, και μένα!Θα ψηφίσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:55 Ο Dias έγραψε: #4 22-04-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Click για ανάπτυξη... Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:57 Η natasoula...: #5 22-04-12 12:57 Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπράβο Αντουάν, και μένα!Θα ψηφίσεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:55 Ο Dias έγραψε: #4 22-04-12 12:55 Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Click για ανάπτυξη... Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:57 Η natasoula...: #5 22-04-12 12:57 Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από antwwwnis: Οκ, εμένα με έχουν γραμμένο Click για ανάπτυξη... Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 12:57 Η natasoula...: #5 22-04-12 12:57 Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βοηθήστε λίγο!Πού λέει "Μάθε πού ψηφίζεις"?? Ααα!Το βρήκα!Μου το 'χαν στείλει πριν κάτι μέρες αυτό...Ντάξει,μέσα είμαι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:07 Ο antwwwnis: #6 22-04-12 13:07 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Όλους μας έχουν ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ (είτε ψηφίσουμε, είτε δεν ψηφίσουμε, ότι και αν ψηφίσουμε). Click για ανάπτυξη... I see you know what i mean Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwerty111 Πολύ δραστήριο μέλος Ο qwerty111 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.376 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:10 Ο qwerty111: #7 22-04-12 13:10 Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμένα με έχουν γραμμένο (στους εκλογικούς καταλόγους παντα). Εγώ πάντως θα ψηφίσω. Να πάω στο χωριό να κάνω και τη βόλτα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drosos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 1.151 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:14 Ο drosos έγραψε: #8 22-04-12 13:14 Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμενα ΓΡΑΜΜΕΝΟ με εχουνε. Πρεπει να χαρω τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:26 Η evi..! έγραψε: #9 22-04-12 13:26 Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:32 Ο teol20 έγραψε: #10 22-04-12 13:32 Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουπιιι με εχουν και μενα γραμμενο στα παλια τους υποδηματα...εεε στους εκλογικους καταλογους.Απο τη χαρα μου δεν θα φαω 2 μερες και θα στειλω το φαγητο αυτο να το φαει ο Βενιζελος να μεγαλωσει. Περα απο την πλακα θα παω να ψηφισω.Την χαρη δεν θα τους την κανω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:33 Η natasoula...: #11 22-04-12 13:33 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:36 Ο StratosRIP: #12 22-04-12 13:36 Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Που ειναι αυτο ρε παιδια και δεν το βρισκω??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
teol20 Επιφανές μέλος Ο teol20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.442 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:40 Ο teol20 έγραψε: #13 22-04-12 13:40 www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
www.ypes.gr/Services/eea/eea.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso Περιβόητο μέλος Ο Iliaso δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6.243 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:50 Ο Iliaso έγραψε: #14 22-04-12 13:50 Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Oύτε γω που μου του 1993 φαίνομαι στο ypes. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
StratosRIP Δραστήριο μέλος Ο StratosRIP αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 467 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 13:51 Ο StratosRIP: #15 22-04-12 13:51 Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω ειμαι οκ τελικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ἅλς Διάσημο μέλος Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 14:18 Ο ἅλς έγραψε: #16 22-04-12 14:18 Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από evi..!: Μόνο εμένα δεν έχουν δηλαδή..? Click για ανάπτυξη... Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
carpe_nochtem Πολύ δραστήριο μέλος Η carpe_nochtem αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 943 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:31 Η carpe_nochtem: #17 22-04-12 15:31 Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το είχα ελέγξει πριν κάνα δυό βδομάδες. Μέσα ήμουν. Αν και δεν έχω σκοπό να τους τιμήσω με την παρουσία μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi..! Νεοφερμένο μέλος Η evi..! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 30 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 15:52 Η evi..! έγραψε: #18 22-04-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Τσέκαρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος με τα στοιχεία..Θέλει τα βαφτιστικά ονόματα..Ας πούμε αντί για Βασίλης θέλει Βασίλειος... Click για ανάπτυξη... Με αυτόν τον τρόπο τα συμπλήρωσα...αλλά δεν με εμφάνισε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boss. Δραστήριο μέλος Ο boss. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Μύκονος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 784 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:04 Ο boss. έγραψε: #19 22-04-12 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 22 Απριλίου 2012 isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 Επόμενη 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ἅλς: Και μένα και κάποιες χιλιάδες ακόμα! Κάνε αυτά που έγραψα. Μίλησα με την κυρία που είναι υπεύθυνη για τους εκλογικούς καταλόγους και τις εκλογές γενικότερα στο Δήμο μου και μου είπε ότι μίλησε με το Υπουργείο Εσωτερικών και με ενημέρωσε τι πρέπει να γίνει. Περιμένω μήπως το φτιάξουν τελικά αλλιώς θα πάρω πιστοποιητικό για να ψηφίσω. Δεν θα το αφήσω έτσι! Click για ανάπτυξη... ναι... μην χασει την ψηφο η αλεκα! : Πειράγματα:: Πειράγματα: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
isida!!! Πολύ δραστήριο μέλος Η revolution αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1.154 μηνύματα. 22 Απριλίου 2012 στις 16:18 Η isida!!! έγραψε: #20 22-04-12 16:18 παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια και εμενα με εχουν καταγεγραμμενη ωστόσο απλως μου λεει σε ποιο εκλογικο διαμερισμα ψηφιζω και σε ποιο δημο ανηκει αυτο..ακριβη διευθυνση οπμως του εκλ.διαμερ. δε λεει πουθενα..μονο τηλ στο δήμο ή υπαρχει και αλλος τρόπος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.