Kall.
Νεοφερμένο μέλος
Η Kall. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

02-02-21

14:23
Γεια σας αν καποιος ξερει απο λαπτοπ μπορει να μου πει εαν γνωριζει τι προβλημα μπορει να εχει οταν η οθονη γινεται γκρι κ τρεμοπαιζει μερικες φορες και μετα σταματάει, αλλα γινεται πολυ συχνα, το πηγα να μου το φτιαξουν και τελικα δεν εκαναν τιποτα.
pink_panther
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο pink_panther αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 172 μηνύματα.

02-02-21

16:31
Μπορεί να σου λείπουν drivers. Τι μοντέλο είναι ο υπολογιστής;
Kall.
Νεοφερμένο μέλος
Η Kall. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.

02-02-21

21:32
Δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο , dell ειναι πάντως.Μπορεί να σου λείπουν drivers. Τι μοντέλο είναι ο υπολογιστής;
pink_panther
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-02-21

21:37
Λογικά θα το δεις γραμμένο στην κάτω πλευρά του λάπτοπ ή πάνω στον φορτιστή του ή θα πρέπει να βγάλεις τη μπαταρία για να το δεις.Δεν ξέρω ακριβώς το μοντέλο , dell ειναι πάντως.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Υπαρχει κι ενας αλλος τροπος

Tech Center
Get the facts you need to build your own computer, learn more about new technology, or find answers to questions. Browse our library of support and how-to articles, resources, and helpful hints on a wide range of computers and electronics.
nucomer
Νεοφερμένο μέλος
Ο nucomer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.

02-02-21

22:55
Είτε φταίει κάποιος driver ή κάποιο app. Λένε πως αν ανοίξεις τον task manager και τρεμοπαιίζει κ αυτός, τότε είναι θέμα driver.
pink_panther
Εκκολαπτόμενο μέλος

02-02-21

23:38
Υπάρχει πρόγραμμα φτιαγμένο να σου γ@μ@αει την οθόνη;Είτε φταίει κάποιος driver ή κάποιο app. Λένε πως αν ανοίξεις τον task manager και τρεμοπαιίζει κ αυτός, τότε είναι θέμα driver.

Τώρα που το λες μπορεί να 'ναι κανένας ιός βασικά! Λέτε να κόλλησε corona το λάπτοπ;
@Kall. Να τρέξεις ένα scan με το malwarebytes για καλό και για κακό.
Kall.
Νεοφερμένο μέλος

03-02-21

21:22
χαχα θα το ψαξω καλυτερα ευχαριστω!, παντως περιεργως οταν φορτιζει δεν γινεται

pink_panther
Εκκολαπτόμενο μέλος

03-02-21

21:42
Αν είναι παλιά η μπαταρία μάλλον εκεί οφείλεταιχαχα θα το ψαξω καλυτερα ευχαριστω!, παντως περιεργως οταν φορτιζει δεν γινεται![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.