Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.190 μηνύματα.
Πέρασα 54 παλούκια μαθήματα (και με 10ρι στην πτυχιακή) για να μου μείνει το 55ο της πρακτικής και να με πάει πίσω έναν ολόκληρο χρόνο.
Τον φετινό Απρίλιο ξεκίνησα την πρακτική σε ένα εργαστήρι και το καλοκαίρι την τελείωσα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης να κάνουμε όλα τα διαδικαστικά και αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο εργαστήρι είναι σχεδόν παράνομο και πάει όλο στράφι.
Όχι απλά γκρεμίστηκε αλλά κάθομαι και κλαίω σαν ηλίθια από προχθές ειδικα που αντιλήφθηκα την κοροϊδία και ενώ έπρεπε να το έχω ήδη, με πήγε πίσω όλο.
Είμαι απλά να με κλαίνε οι ρέγγες. Είδα και την ορκομωσία σήμερα και όχι απλά λύσσαξα, αλλά να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
Τον φετινό Απρίλιο ξεκίνησα την πρακτική σε ένα εργαστήρι και το καλοκαίρι την τελείωσα. Έρχεται ο Σεπτέμβρης να κάνουμε όλα τα διαδικαστικά και αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο εργαστήρι είναι σχεδόν παράνομο και πάει όλο στράφι.
Όχι απλά γκρεμίστηκε αλλά κάθομαι και κλαίω σαν ηλίθια από προχθές ειδικα που αντιλήφθηκα την κοροϊδία και ενώ έπρεπε να το έχω ήδη, με πήγε πίσω όλο.
Είμαι απλά να με κλαίνε οι ρέγγες. Είδα και την ορκομωσία σήμερα και όχι απλά λύσσαξα, αλλά να ανοίξει η γη να με καταπιεί.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.351 μηνύματα.
Μα τι λες τωρα..στα 4 τελειωσες... ρε εριφυλη πανε 4 χρονια απο τοτε που πρωτομιλησαμε...? ουτε που τα καταλαβα...Πέρασα 54 παλούκια μαθήματα (και με 10ρι στην πτυχιακή) για να μου μείνει το 55ο της πρακτικής και να με πάει πίσω έναν ολόκληρο χρόνο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.190 μηνύματα.
Σήμερα έχω πλαντάξει στο κλάμα που συνειδητοποίησα ότι τα τελείωσα όλα στην ώρα μου και την πρακτική επίσης και για αυτόν τον λόγο το πτυχίο θα γράφει 2021-2026.Μα τι λες τωρα..στα 4 τελειωσες... ρε εριφυλη πανε 4 χρονια απο τοτε που πρωτομιλησαμε...? ουτε που τα καταλαβα...
Νιώθω τεράστια αποτυχία που θα βγάλω τη σχολή στα 4μιση χρόνια ειλικρινά (δεν ξέρω αν γράφεται και ο μήνας πάνω, αλλιώς 5 χρόνια θα φαίνονται, φρίκη).
GIANCHRIS
Νεοφερμένο μέλος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
Κατ΄αρχήν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή περάτωση των σπουδών και μάλιστα με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις αν κρίνω από αυτά που γράφεις! Δεύτερον αυτό που σου συνέβη είναι πράγματι τεράστια αδικία, εκτιμώ ότι θα μπορούσες να κινηθείς ακόμη και νομικά κατά αυτού του ''εργαστηρίου'' διεκδικώντας ακόμη και οικονομική αποζημίωση, αλλά έτσι όπως λειτουργεί η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπλέξεις με τέτοιες διαδικασίες. Τρίτον αυτό που σου συνέβη δεν αφαιρεί το παραμικρό από την αξία σου, ίσως μάλιστα μακροπρόθεσμα σου φανεί χρήσιμο κατά τρόπο που δεν φαντάζεσαι, μαθαίνοντάς σου να είσαι περισσότερο προσεκτική και ελεγκτική στο μέλλον ως προς τα αν κάποιος ή κάτι δικαιούται της εμπιστοσύνης σου και έτσι ίσως τελικά σε προστατέψει από πολύ χειρότερους κινδύνους σε βάθος χρόνου. Σου μιλώ όπως θα μιλούσα και στα παιδιά μου τα οποία επίσης σπουδάζουν και είναι ηλικιακά λίγο μικρότερα από σένα.
Συγχαρητήρια και πάλι, οι δικοί σου πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για εσένα, μην στενοχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά!
Συγχαρητήρια και πάλι, οι δικοί σου πρέπει να είναι πολύ υπερήφανοι για εσένα, μην στενοχωριέσαι και όλα θα πάνε καλά!
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Κατ΄αρχήν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχή περάτωση των σπουδών και μάλιστα με υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις αν κρίνω από αυτά που γράφεις! Δεύτερον αυτό που σου συνέβη είναι πράγματι τεράστια αδικία, εκτιμώ ότι θα μπορούσες να κινηθείς ακόμη και νομικά κατά αυτού του ''εργαστηρίου'' διεκδικώντας ακόμη και οικονομική αποζημίωση, αλλά έτσι όπως λειτουργεί η Δικαιοσύνη στην Ελλάδα δεν ξέρω αν έχει νόημα να μπλέξεις με τέτοιες διαδικασίες. Τρίτον αυτό που σου συνέβη δεν αφαιρεί το παραμικρό από την αξία σου, ίσως μάλιστα μακροπρόθεσμα σου φανεί χρήσιμο κατά τρόπο που δεν φαντάζεσαι, μαθαίνοντάς σου να είσαι περισσότερο προσεκτική και ελεγκτική στο μέλλον ως προς τα αν κάποιος ή κάτι δικαιούται της εμπιστοσύνης σου και έτσι ίσως τελικά σε προστατέψει από πολύ χειρότερους κινδύνους σε βάθος χρόνου. Σου μιλώ όπως θα μιλούσα και στα παιδιά μου τα οποία επίσης σπουδάζουν και είναι ηλικιακά λίγο μικρότερα από σένα.
Θα ασχοληθώ με αυτήν, όταν τελειώσω με τη σχολή. Δεν θα την αφήσω έτσι.
αλλά το δίκιο με πνίγει όσο ποτέ άλλοτε. Όλοι οι καθηγητές σήμερα απορούσαν που είμαι και γιατί δεν βρίσκομαι στην ορκομωσία (ειδικά η καθηγήτρια που μου έβαλε άριστα στην πτυχιακή, δεν ήξερε τι έπαθα)… αποτυχία πλήρης
GIANCHRIS
Νεοφερμένο μέλος
Ο GIANCHRIS αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 52 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 63 μηνύματα.
'' αποτυχία πλήρης'' ;;; ΔΕΝ απέτυχες! Απλώς ατύχησες, άλλο το ένα και άλλο το άλλο!Θα ασχοληθώ με αυτήν, όταν τελειώσω με τη σχολή. Δεν θα την αφήσω έτσι.
αλλά το δίκιο με πνίγει όσο ποτέ άλλοτε. Όλοι οι καθηγητές σήμερα απορούσαν που είμαι και γιατί δεν βρίσκομαι στην ορκομωσία (ειδικά η καθηγήτρια που μου έβαλε άριστα στην πτυχιακή, δεν ήξερε τι έπαθα)… αποτυχία πλήρης
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Αυτο πρέπει να είναι το χειρότερο πράγμα μπορεί να συμβεί, ειλικρινά λυπάμαι τόσο πολύ. Αλλά αποτυχία πάντως δεν είσαι! Δεν καταφέρνουν όλοι να τελειώσουν στη ώρα τους όπως εσύ και για αυτό να εισαι περήφανη. Εμεις δηλαδή κοιταζομαστε απο τώρα και λέμε "κουράγιο να έχουμε" λολΠέρασα 54 παλούκια μαθήματα (και με 10ρι στην πτυχιακή) για να μου μείνει το 55ο της πρακτικής και να με πάει πίσω έναν ολόκληρο χρόνο.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Αποτυχία είναι στο δικό μου μυαλό να τελειώσω τη σχολή στα 3.5 χρόνια και λόγω μιας μλκιας να πάρω το πτυχίο Απρίλιο του 2026! Ενώ έπρεπε να το πάρω σήμερα.
κι όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ απελπίζομαι και πλαντάζω στο κλάμα.
fortheloveofshizaya
Νεοφερμένο μέλος
Η Nicole αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Θεατρικών Σπουδών ΕΚΠΑ. Έχει γράψει 107 μηνύματα.
Δεν φταις εσύ όμως για αυτό, φταίει ο οποίος σου πλάσαρε αυτό το εργαστήρι. Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι για κάτι που δεν μπορούσες να ελέγξεις. Και επίσης πιστεύω πως δεν έχει τόση σημασία το τι ημερομηνία εχει το πτυχίο όσο οι γνώσεις που μαζεψες και θα προσφέρεις μέσω τις εργασίας σου.Αποτυχία είναι στο δικό μου μυαλό να τελειώσω τη σχολή στα 3.5 χρόνια και λόγω μιας μλκιας να πάρω το πτυχίο Απρίλιο του 2026! Ενώ έπρεπε να το πάρω σήμερα.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Περιήλθα σε τέτοιο αμόκ σήμερα που ήθελα να πάω να ξεγραφτώ. Για ένα μάθημα. Δεν σας κάνω πλάκα. Οι άλλοι όλοι με σταμάτησαν από αυτό.
Πραγματικά αισθάνομαι ηλίθια να έχουν περαστεί τα πιο πανδύσκολα και το 55ο που μου μένει να είναι η πρακτική….
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πραγματικά αισθάνομαι ηλίθια να έχουν περαστεί τα πιο πανδύσκολα και το 55ο που μου μένει να είναι η πρακτική….
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.351 μηνύματα.
ε Εριφυλη για σεμνα... δηλαδη τι? εχεις περασει σε 8 εξαμηνα 55 μαθηματα..εγω που σε 12 εξαμηνα περασα 50 τι πρεπει να κανω ...?αλοιφη να γινω...μια χαρα ωραιος ειμαι..μαραζι τα μαθηματα?Περιήλθα σε τέτοιο αμόκ σήμερα που ήθελα να πάω να ξεγραφτώ. Για ένα μάθημα. Δεν σας κάνω πλάκα. Οι άλλοι όλοι με σταμάτησαν από αυτό.
Πραγματικά αισθάνομαι ηλίθια να έχουν περαστεί τα πιο πανδύσκολα και το 55ο που μου μένει να είναι η πρακτική…. View attachment 154416
Αντε να ξενοαφτωνε το αρκουδακι σου να το συζητησουμε... μα για τα μαθηματα τωρα?
Αντε τωρα κυνηγα το αστερι σου
Σύνελθε λίγο, σε παρακαλώ επειδή αυτά που λες στερούνται κάθε ίχνους λογικής.Περιήλθα σε τέτοιο αμόκ σήμερα που ήθελα να πάω να ξεγραφτώ. Για ένα μάθημα. Δεν σας κάνω πλάκα. Οι άλλοι όλοι με σταμάτησαν από αυτό.
Πρόκειται ξεκάθαρα για ψυχαναγκασμό.
Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι για κάτι τόσο επουσιώδες την στιγμή που θα έπρεπε να ήσουν εξαιρετικά χαρούμενη για την απόδοσή σου.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Αρχικά, συγχαρητήρια για την πρόοδο που έχεις κάνει στις σπουδές σου! Το να φτάνεις στην πήγη και να μην πίνεις νερό είναι αρκετά δυσάρεστο, ειδικά μετά από τόσο κόπο που έχεις καταβάλει. Το σημαντικό είναι να σκέφτεσαι τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής έτσι ώστε να μην νιώθεις ενοχές.Πέρασα 54 παλούκια μαθήματα (και με 10ρι στην πτυχιακή) για να μου μείνει το 55ο της πρακτικής και να με πάει πίσω έναν ολόκληρο χρόνο.
Στο δια ταύτα, είχαν γίνει όλες οι διαδικασίες πριν ξεκινήσεις την πρακτική σου? Για παράδειγμα, σύμβαση, υπεύθυνες δηλώσεις, ενημέρωση του ΕΦΚΑ κλπ.
Επίσης, δοκίμασε να επικοινώνησεις με τον συνήγορο του φοιτητή του πανεπιστημίου σου. Μπορεί να σε βοηθήσουν περεταίρω.
Συνήγορος του Φοιτητή
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Είχαν γίνει όλα, φτάσαμε Σεπτέμβρη όπου συμπληρώνονταν όλα τα στοιχεία για να τελειώσουμε και ανακαλύπτουμε ότι δεν έχει Α.ΜΑ με την υπεύθυνη του ΕΣΠΑ να μας λέει: αλλάξτε πρακτική γιατί η συγκεκριμένη θα σας βγάλει κι άλλα προβλήματα μετάΑρχικά, συγχαρητήρια για την πρόοδο που έχεις κάνει στις σπουδές σου! Το να φτάνεις στην πήγη και να μην πίνεις νερό είναι αρκετά δυσάρεστο, ειδικά μετά από τόσο κόπο που έχεις καταβάλει. Το σημαντικό είναι να σκέφτεσαι τι έχεις καταφέρει μέχρι στιγμής έτσι ώστε να μην νιώθεις ενοχές.
Στο δια ταύτα, είχαν γίνει όλες οι διαδικασίες πριν ξεκινήσεις την πρακτική σου? Για παράδειγμα, σύμβαση, υπεύθυνες δηλώσεις, ενημέρωση του ΕΦΚΑ κλπ.
Επίσης, δοκίμασε να επικοινώνησεις με τον συνήγορο του φοιτητή του πανεπιστημίου σου. Μπορεί να σε βοηθήσουν περεταίρω.
Συνήγορος του Φοιτητή
www.uoa.gr
με τα πολλά βρήκα την παλιά μου δασκάλα ηθοποιό που δέχτηκε να με πάρει . Αυτό τυπικά πρέπει να τελειώσει μέσα Ιανουαρίου τώρα.
Οπως και να χει η προσωπική μου αποτυχία δεν αλλάζει ότι κι αν ακούσω.
Γιατί πρόκειται για τεράστια αποτυχία και γελοιότητα. Πρακτικά τελείωσα Ιούλιο του 2025. Τότε περάστηκε και το 54ο μάθημα. Και νόμιζα ότι αρχές Σεπτέμβρη θα περαστεί και η πρακτική και χθες θα είχα το πτυχίο στα χέρια μου…
Όλο λάθος. Και ήταν ο,τι δεν ήθελα η 5τια. Για αυτό ξεσκίστηκα για να βγει στα 4 έτη. Δεν με αφορά η ακαδημαϊκή καριέρα, αλλά έτσι για το Γαμωτο το ήθελα για εμένα.
Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών, Απόφοιτος λυκείου και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Λογικό να είσαι συναισθηματικά φορτισμένη και να θες να ξεσπάσεις, ειδικά όταν είχες μεριμνήσει να τελειώσεις τώρα. Ωστόσο, να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αυτό το συμβάν ήταν πέραν των δυνάμεων σου.Είχαν γίνει όλα, φτάσαμε Σεπτέμβρη όπου συμπληρώνονταν όλα τα στοιχεία για να τελειώσουμε και ανακαλύπτουμε ότι δεν έχει Α.ΜΑ με την υπεύθυνη του ΕΣΠΑ να μας λέει: αλλάξτε πρακτική γιατί η συγκεκριμένη θα σας βγάλει κι άλλα προβλήματα μετά
με τα πολλά βρήκα την παλιά μου δασκάλα ηθοποιό που δέχτηκε να με πάρει . Αυτό τυπικά πρέπει να τελειώσει μέσα Ιανουαρίου τώρα.
Οπως και να χει η προσωπική μου αποτυχία δεν αλλάζει ότι κι αν ακούσω.
Γιατί πρόκειται για τεράστια αποτυχία και γελοιότητα. Πρακτικά τελείωσα Ιούλιο του 2025. Τότε περάστηκε και το 54ο μάθημα. Και νόμιζα ότι αρχές Σεπτέμβρη θα περαστεί και η πρακτική και χθες θα είχα το πτυχίο στα χέρια μου…
Όλο λάθος. Και ήταν ο,τι δεν ήθελα η 5τια. Για αυτό ξεσκίστηκα για να βγει στα 4 έτη. Δεν με αφορά η ακαδημαϊκή καριέρα, αλλά έτσι για το Γαμωτο το ήθελα για εμένα.
Εφόσον κατάφερες να μετριάσεις την ζημία, good for you. Ευχόμαι να αποφοιτήσεις σύντομα.
Υ.Γ. Δεν ήξερα ότι είχατε υποχρεωτική πρακτική.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 47 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Scandal
- Gvisbinis
- Kafkinos
- maritina07
- GIANCHRIS
- ang12_012
- Εριφύλη
- waakaq
- tsiobieman
- kostis76
- charmander
- Entropy24
- abyssiniancat
- iew
- fockos
- userguest
- Mixalis!
- Memetchi
- Anna1974.
- Martheos
- geneticist
- hello1234
- drson
- Vera
- AggelikiGr
- zoed
- fortheloveofshizaya
- Devote
- F1L1PAS
- Lia 2006
- mel123soc
- mpimpika
- kyriako
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Ρωτήστε κάτι
Προσωπικές Συζητήσεις
Πανελλαδικές
Αγγελίες
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki