Chris1993
Περιβόητο μέλος

θα παιρνει καθημερινα για να μαθει, αλλα το αγχος του ειναι μηπως δεν μπορεσει να γραφτει ή κατι παρομοιο αρκετα σοβαρο:Σ
δεν υπαρχει τετοια περιπτωση ετσι?
Από τη στιγμή που έχει κάνει την ηλ. εγγραφή, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!
Απλά πρέπει να το τακτοποιήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

Από τη στιγμή που έχει κάνει την ηλ. εγγραφή, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!
Απλά πρέπει να το τακτοποιήσει.
σε ευχαριστω παρα πολυ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

STRATOS111
Νεοφερμένο μέλος

himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Οχι πρεπει να την εχεις ηδη ετοιμη... Την εκτυπωνεις απο εδω https://www.hri.org/info/help/YPDHL.pdf τη συμπληρωνεις και εισαι κομπλεΤην Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν είμαστε εγγεγραμμένοι σε άλλη σχολή ή τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα θα μας την δώσουν όταν θα πάμε για την εγγραφή;;

STRATOS111
Νεοφερμένο μέλος

Ευχαριστώ πολύ!!1Οχι πρεπει να την εχεις ηδη ετοιμη... Την εκτυπωνεις απο εδω https://www.hri.org/info/help/YPDHL.pdf τη συμπληρωνεις και εισαι κομπλε![]()

maruuuz
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις γιατι το σαιτ της προεγγραφης (https://e-grammateia.aueb.gr:8081/eggrafes/Main.action) δεν μπαινει?
ενας φιλος μου ενω εκανε την καταχωρηση της ηλεκτρονικης προεγγραφης, δεν "κατεβασε" το αρχειο pdf και τωρα δεν ξερει τι να κανει:Σ ειναι στο ΟΔΕ και σημερα που καλουσε στην γραμματεια του δεν το σηκωναν!
μηπως μπορει να βοηθησει καποιος που να γνωριζει?
η γραμματεια απεργει μεχρι και την δευτερα εγω εκανα την ηλεκτρονικη εγγραφη αλλα κατεβασα το αρχειο.. η ιστοσελιδα δεν λειτουργει γιατι η καταλληκτικη ημερομηνια ηταν 16/09 . θα βοηθουσε εαν εκανε μια προσπαθεια να στειλει email εδω https://e-grammateia.aueb.gr:8080/cem-el.htm . αυτοι μπορει να του πουν τι να κανει καλυτερα απο εμας!
elena_95
Εκκολαπτόμενο μέλος

η γραμματεια απεργει μεχρι και την δευτερα εγω εκανα την ηλεκτρονικη εγγραφη αλλα κατεβασα το αρχειο.. η ιστοσελιδα δεν λειτουργει γιατι η καταλληκτικη ημερομηνια ηταν 16/09 . θα βοηθουσε εαν εκανε μια προσπαθεια να στειλει email εδω https://e-grammateia.aueb.gr:8080/cem-el.htm . αυτοι μπορει να του πουν τι να κανει καλυτερα απο εμας!
γινεται να υπαρχει απεργεια και να αποστελλονται ηλεκτρονικα μεσω email απαντησεις σε διαφορα ζητηματα? αν ισχυει αυτο θα ηταν απιστευτα πρακτικο!
οσο για την ημερομηνια εχω την εντυπωση πως το σαιτ ηταν ανοιχτο και στις 17 γιατι θυμαμαι πως ηθελα να δω κατι στα δικαιολογητικα και ειχα μπει:Σ
οπως και να χει σε ευχαριστω πολυ

maruuuz
Νεοφερμένο μέλος

γινεται να υπαρχει απεργεια και να αποστελλονται ηλεκτρονικα μεσω email απαντησεις σε διαφορα ζητηματα? αν ισχυει αυτο θα ηταν απιστευτα πρακτικο!
οσο για την ημερομηνια εχω την εντυπωση πως το σαιτ ηταν ανοιχτο και στις 17 γιατι θυμαμαι πως ηθελα να δω κατι στα δικαιολογητικα και ειχα μπει:Σ
οπως και να χει σε ευχαριστω πολυαν ξερεις αν ισχυει αυτο για το email πες μου οποτε μπορεσεις
![]()
νομίζω οτι το λινκ που σου εστειλα δουλευει ανεξαρτητως ημερομηνιων ωστοσο για την απεργία δεν ξερω καλο θα ηταν να στειλει ενα email και πιστευω οτι θα παρει απαντηση. παντως σκεψου οτι εγω ειχα επικοινωνησει πολυ νωριτερα απο την ηλεκρονικη εγγραφη και μ ειχαν απαντησει .

Guest 402311
Επισκέπτης

μια γρηγορη απαντηση θα ηταν χρησιμη μηπως παω τωρα στα ΚΕΠ! αν και δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα γιατι παιρνουμε τηλ. και δεν το σηκωνει κανεις!
βασικα δεν μου το ειπε μονο το εκανε κιολας .. πηγε στα ΚΕΠ την περασμενη τριτη και επικοιρωσε την υπευθυνη δηλωση του. ειναι κατι τετοιο απαραιτητο? γιατι και στην λιστα του ο.π.α που εχω περασει δεν λεει επικοιρωμενη απλα λεει να παρεις την δηλωση να την εχεις ετοιμη! =/ δεν ξερω τι να κανω και δεν μου μενουν και πολλες μερες......
himforlife
Νεοφερμένο μέλος

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα για σιγουρια πηγαινε να την επικυρωσεις αν θες... Αν δεν ειναι ανοιχτα μπορεις να πας κ στην αστυνομια για επικυρωση...ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση....... ενα παιδι μου ειπε οτι η υπευθυνη δηλωση που ζητησε και το παιδι απο πανω θελει να πας στα ΚΕΠ να την υπογραψουν κατι τετοιο.. ισχυει? γιατι δεν ειδα να το ανεφερε κανεις εδω!
μια γρηγορη απαντηση θα ηταν χρησιμη μηπως παω τωρα στα ΚΕΠ! αν και δεν ξερω αν ειναι ανοιχτα γιατι παιρνουμε τηλ. και δεν το σηκωνει κανεις!
βασικα δεν μου το ειπε μονο το εκανε κιολας .. πηγε στα ΚΕΠ την περασμενη τριτη και επικοιρωσε την υπευθυνη δηλωση του. ειναι κατι τετοιο απαραιτητο? γιατι και στην λιστα του ο.π.α που εχω περασει δεν λεει επικοιρωμενη απλα λεει να παρεις την δηλωση να την εχεις ετοιμη! =/ δεν ξερω τι να κανω και δεν μου μενουν και πολλες μερες......
Chris1993
Περιβόητο μέλος

ρε παιδια θελω να κανω μια ερωτηση....... ενα παιδι μου ειπε οτι η υπευθυνη δηλωση που ζητησε και το παιδι απο πανω θελει να πας στα ΚΕΠ να την υπογραψουν κατι τετοιο.. ισχυει? γιατι δεν ειδα να το ανεφερε κανεις εδω!
Έχουμε πεί τουλάχιστον 5 φορές (στις πιο πίσω σελίδες) οτι δεν χρειάζεται επικύρωση η υπεύθυνη δήλωση.
To μοναδικό που θέλει επικύρωση είναι το φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου σου (εαν δεν έχεις έτοιμα επικυρωμένα ήδη από το σχολείο σου)
lexritis
Νεοφερμένο μέλος

maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

κατα την εγγραφη θα χρειαστει να συμπληρωσουμε τιποτα?αν ναι,εγω που μαι με σπασμενο χερι θα βρω κανεναν φιλοτιμο να με βοηθησει?![]()
από φιλότιμους η σχολή άλλο τίποτα και το χέρι σου να μην ήταν σπασμένο θα σε βοηθούσαν τα παιδιά

το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να υπογράψεις στο τέλος

PanahtIstratis
Νεοφερμένο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Ισχύει ότι τα μαθήματα για τους 1οετείς αρχίζουν στις 7 Οκτώβρη;
Βάσει του ακαδημαικού ημερολογίου, η εξεταστική Σεπτεμβρίου λήγει Τετάρτη 2/10 και τα μαθήματα ξεκινάνε Δευτέρα 7/10 αλλά θα δούμε!
από φιλότιμους η σχολή άλλο τίποτα και το χέρι σου να μην ήταν σπασμένο θα σε βοηθούσαν τα παιδιά
το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να υπογράψεις στο τέλος![]()
Νταξ, θα υπογράψει με το άλλο χέρι. LOL
Μην ζητήσει από παρατάξεις όμως. Να το ζητήσει από κάποιον υπεύθυνο εκεί μέσα η απο κάποιον συμφοιτητή!
Guest 402311
Επισκέπτης

Δεν νομιζω να εχεις προβλημα αλλα για σιγουρια πηγαινε να την επικυρωσεις αν θες... Αν δεν ειναι ανοιχτα μπορεις να πας κ στην αστυνομια για επικυρωση...
Έχουμε πεί τουλάχιστον 5 φορές (στις πιο πίσω σελίδες) οτι δεν χρειάζεται επικύρωση η υπεύθυνη δήλωση.
To μοναδικό που θέλει επικύρωση είναι το φωτοαντίγραφο του απολυτηρίου σου (εαν δεν έχεις έτοιμα επικυρωμένα ήδη από το σχολείο σου)
σας ευχαριστω

ευχαριστω πολυ παντως!!
το φωτοαντιγραφο του απολυτηριου μου εχει πανω σφραγιδα υπογραφη κλπ απο το σχολειο... επικοιρωμενο θεωρειτε αυτο?
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

το φωτοαντιγραφο του απολυτηριου μου εχει πανω σφραγιδα υπογραφη κλπ απο το σχολειο... επικοιρωμενο θεωρειτε αυτο?
ναι
και την βεβαίωση θέλει επικυρωμένο αντίγραφο
γιατί σε εμας έδωσαν το απολυτήριο αλλά όχι την βεβαίωση
maniavas
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.aueb.gr/pages/news/anakoinosi_id?id=1820
Vicky13
Δραστήριο μέλος

Κανονικα εγω σημερα επρεπε να ειχα γραφτει... αγχωνομαι μηπως δν προλαβω :/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 13 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.