nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:45 Ο nPb έγραψε: #1.021 07-10-13 22:45 Οι κομματικές παρατάξεις έχουν καλά γκομενάκια και των 2 φύλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:47 Η Nami έγραψε: #1.022 07-10-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι κομματικές παρατάξεις έχουν καλά γκομενάκια και των 2 φύλων... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα δε θα το λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Ο Sail Beg έγραψε: #1.023 07-10-13 22:50 Τμημα οικονομικης επιστημης-εντυπωσεις πρωτης μερας. Αρχιζω απο τα αρνητικα -Οι εγκαταστασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο -Πραγματικα τα παιδια των παραταξεων τοση ορεξη και χρονο απορω που και πως τον βρισκουν. Θετικα τωρα -To επιπεδο των φοιτητων καταλαβα οτι ειναι πολυ καλο απο ορισμενες παρατηρησεις πανω στο μαθημα -Οι καθηγητες πολυ καλοι μεχρι στιγμης αν βεβαια δεν καθυστερουν καθε φορα το μαθημα τους τα πρωτοπαλικαρα της ΠΑΣΠ,ΚΝΕ κ.λ -Γενικα μου αρεσε το κλιμα. Σε οσους συμφοιτητες στο τμημα αναφερομαι,ειμαστε λιγο @ρχιδοκαμπος η ηταν η ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:56 Ο nPb έγραψε: #1.024 07-10-13 22:56 χαρτί στην τουαλέτα υπήρχε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:12 Η Natsuko έγραψε: #1.025 07-10-13 23:12 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι κομματικές παρατάξεις έχουν καλά γκομενάκια και των 2 φύλων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nami Νεοφερμένο μέλος Η Nami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:47 Η Nami έγραψε: #1.022 07-10-13 22:47 Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι κομματικές παρατάξεις έχουν καλά γκομενάκια και των 2 φύλων... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα δε θα το λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Ο Sail Beg έγραψε: #1.023 07-10-13 22:50 Τμημα οικονομικης επιστημης-εντυπωσεις πρωτης μερας. Αρχιζω απο τα αρνητικα -Οι εγκαταστασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο -Πραγματικα τα παιδια των παραταξεων τοση ορεξη και χρονο απορω που και πως τον βρισκουν. Θετικα τωρα -To επιπεδο των φοιτητων καταλαβα οτι ειναι πολυ καλο απο ορισμενες παρατηρησεις πανω στο μαθημα -Οι καθηγητες πολυ καλοι μεχρι στιγμης αν βεβαια δεν καθυστερουν καθε φορα το μαθημα τους τα πρωτοπαλικαρα της ΠΑΣΠ,ΚΝΕ κ.λ -Γενικα μου αρεσε το κλιμα. Σε οσους συμφοιτητες στο τμημα αναφερομαι,ειμαστε λιγο @ρχιδοκαμπος η ηταν η ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:56 Ο nPb έγραψε: #1.024 07-10-13 22:56 χαρτί στην τουαλέτα υπήρχε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:12 Η Natsuko έγραψε: #1.025 07-10-13 23:12 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nPb: Οι κομματικές παρατάξεις έχουν καλά γκομενάκια και των 2 φύλων... Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα δε θα το λεγα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:50 Ο Sail Beg έγραψε: #1.023 07-10-13 22:50 Τμημα οικονομικης επιστημης-εντυπωσεις πρωτης μερας. Αρχιζω απο τα αρνητικα -Οι εγκαταστασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο -Πραγματικα τα παιδια των παραταξεων τοση ορεξη και χρονο απορω που και πως τον βρισκουν. Θετικα τωρα -To επιπεδο των φοιτητων καταλαβα οτι ειναι πολυ καλο απο ορισμενες παρατηρησεις πανω στο μαθημα -Οι καθηγητες πολυ καλοι μεχρι στιγμης αν βεβαια δεν καθυστερουν καθε φορα το μαθημα τους τα πρωτοπαλικαρα της ΠΑΣΠ,ΚΝΕ κ.λ -Γενικα μου αρεσε το κλιμα. Σε οσους συμφοιτητες στο τμημα αναφερομαι,ειμαστε λιγο @ρχιδοκαμπος η ηταν η ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:56 Ο nPb έγραψε: #1.024 07-10-13 22:56 χαρτί στην τουαλέτα υπήρχε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:12 Η Natsuko έγραψε: #1.025 07-10-13 23:12 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τμημα οικονομικης επιστημης-εντυπωσεις πρωτης μερας. Αρχιζω απο τα αρνητικα -Οι εγκαταστασεις δεν ειναι και οτι καλυτερο -Πραγματικα τα παιδια των παραταξεων τοση ορεξη και χρονο απορω που και πως τον βρισκουν. Θετικα τωρα -To επιπεδο των φοιτητων καταλαβα οτι ειναι πολυ καλο απο ορισμενες παρατηρησεις πανω στο μαθημα -Οι καθηγητες πολυ καλοι μεχρι στιγμης αν βεβαια δεν καθυστερουν καθε φορα το μαθημα τους τα πρωτοπαλικαρα της ΠΑΣΠ,ΚΝΕ κ.λ -Γενικα μου αρεσε το κλιμα. Σε οσους συμφοιτητες στο τμημα αναφερομαι,ειμαστε λιγο @ρχιδοκαμπος η ηταν η ιδεα μου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.186 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 22:56 Ο nPb έγραψε: #1.024 07-10-13 22:56 χαρτί στην τουαλέτα υπήρχε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:12 Η Natsuko έγραψε: #1.025 07-10-13 23:12 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαρτί στην τουαλέτα υπήρχε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:12 Η Natsuko έγραψε: #1.025 07-10-13 23:12 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:16 Ο Sail Beg έγραψε: #1.026 07-10-13 23:16 Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γινόταν πανικόοος σήμερα!!! Click για ανάπτυξη... Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:19 Η Natsuko έγραψε: #1.027 07-10-13 23:19 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Νταξει το να μην βρισκες να καθισεις ομως παει στο αλλο ακρο του πανικου :p Click για ανάπτυξη... Χαχ!Όντως!Εγώ αύριο έχω πρώτο μάθημα,ελπίζω να είμαι τυχερή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:22 Ο Sail Beg έγραψε: #1.028 07-10-13 23:22 Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Natsuko Εκκολαπτόμενο μέλος Η Natsuko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 178 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2013 στις 23:27 Η Natsuko έγραψε: #1.029 07-10-13 23:27 Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sail Beg: Απλα να πας ενα μισαωρακι νωριτερα και δεν θα το μετανιωσεις,πιστεψε με. Σε ποιο αμφιθεατρο εχετε μαθημα? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ και θες να μου πεις οτι ειχε τοσο κοσμο το πανεπιστημιο σημερα χωρις τον ΟΔΕ,ομορφα πραγματα Click για ανάπτυξη... Ναι,αυτό θα κάνω!(Ελπίζω να ξυπνήσω.)Αμφιθέατρο Δεριγνύ! Το Μ-Ω είχε σήμερα μάθημα!Μόνο εμείς λείπαμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PanahtIstratis Νεοφερμένο μέλος Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 56 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 10:35 Ο PanahtIstratis: #1.030 08-10-13 10:35 Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ που ανεβαίνω Αθήνα από αύριο φαίνεται θα το γλυτώσω το πρήξιμο από τις παρατάξεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 13:28 Ο giorgosklou: #1.031 08-10-13 13:28 εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:15 Ο lexritis έγραψε: #1.032 08-10-13 17:15 Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giorgosklou: εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:20 Ο Guest 875331: #1.033 08-10-13 17:20 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lexritis: γιατι ποιος εχει κανει?ολοι ετσι ειναι ακομη Click για ανάπτυξη... Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:27 Ο lexritis έγραψε: #1.034 08-10-13 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Πράγματι, άσε που πολλοί είχαν από πριν παρέα... Click για ανάπτυξη... κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 875331 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:32 Ο Guest 875331: #1.035 08-10-13 17:32 Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από lexritis: κοιτα εγω στο τμημα μου εχω δει παιδια που ακομη ουτε καν εχουνε συστηθει με καποιον.Αρχη ειναι ακομη.Πρεπει με τη μια να κολλησεις καπου?Οποιος βιαζεται σκονταφτει Click για ανάπτυξη... Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lexritis Νεοφερμένο μέλος Ο lexritis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 17:47 Ο lexritis έγραψε: #1.036 08-10-13 17:47 Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Fast: Όμως το περιβάλλον αυτήν τη στιγμή δεν είναι καθόλου ωραίο. Άσχετο αλλά τώρα που γινα φοιτητής όταν γνωρίζω κάποιον ξεχνάω το όνομα του μετά από 1 λεπτό. Γίνεται και με σας παιδιά τι σκατά? Click για ανάπτυξη... συμβαινει και παρασυμβαινει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sail Beg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Sail Beg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 319 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 18:59 Ο Sail Beg έγραψε: #1.037 08-10-13 18:59 ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 8 Οκτωβρίου 2013 giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΧΑΧΑΧΑΧ μου συμβαινει συνεχως,και ειναι ασχημο μετα απο λιγο να τον ξαναρωτησεις... Τα εισαγωγικα μαθηματα ρε παιδια ειναι τελειως βαρετα..εχω ξενερωσει λιγο,ελπιζω να μου περασει... εγω δεν εχω τι να κανω και σε ποιον να μιλησω ενταξει ξερω 3-4 παιδια αλλα μεχρι τωρα αλλους φιλους δεν εχω κανει οικονομικης επιστημης ειμαι κατα τα αλλα μια χαρα μου φαινονται ολα Click για ανάπτυξη... Γιωργο σε ολους το ιδιο συμβαινει,με τοοοσα πολλα ατομα στο τμημα δεν ειναι και οτι πιο ευκολο να κανεις φιλιες εξ'αρχης.. πως σου φανηκαν τα μαθηματα σημερα? Επισης γιωργο αυριο εχουμε ενα φροντιστηριο στο μαθημα εισαγωγη στην οικονομικη αναλυση,ξερεις αν θα γινει η οχι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giorgosklou Εκκολαπτόμενο μέλος Ο giorgosklou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 213 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 19:21 Ο giorgosklou: #1.038 08-10-13 19:21 εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Normal Natsuko Tery07 shuuu sophia_b Totreno aris63 Gggu Scandal aggelosst9 floydiantree tasoss Polipolikalos Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εγω θα παω στην στατιστικη το πρωι ναι γινονται κανονικα ετσι μου ειπαν σημερα δλδ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peneloped Νεοφερμένο μέλος Η peneloped αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 21:11 Η peneloped: #1.039 08-10-13 21:11 Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 50 51 52 53 54 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 60 Επόμενη First Προηγούμενη 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 52 από 60 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμείς του ΟΔΕ Α-Λ που φύγαμε σημερα, λέτε να μην έχουμε καθηγητή ούτε αυριο στο Αστικό Δίκαιο; Άμα ειναι να μην ξυπνάμε πρωι πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vagos1954 Νεοφερμένο μέλος Ο vagos1954 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2013 στις 23:06 Ο vagos1954: #1.040 08-10-13 23:06 παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια το φοιτητικο πασο θα αργησει πολυ μετα την εγγραφη να βγει η το περνεις κατευθειαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.